Wkuno

Hvordan skrive en sang for piano

For de som er musikalsk anlagt, kan skrive musikk være en trøstende, spennende eller følelsesmessig sletting opplevelse. Å skrive musikk på piano, men tar mer enn bare et ønske, men også en viss mengde talent og kunnskap. Her er en Google for å veilede til å skrive en sang for piano.

Trinn

Hvordan skrive en sang for piano. Vær kreativ og leke seg på et piano.
Hvordan skrive en sang for piano. Vær kreativ og leke seg på et piano.
 1. 1
  Vær kreativ og leke seg på et piano. Bruk forskjellige akkorder og finne en riktig rytme. Hvis du ikke vil ha en helt nøyaktig komposisjon, lage en sang tilfeldig uten en fast takt. Hvis du vil ha en rytme, er du bedre å bruke en metronom, kan disse holde deg til riktig takt mens fortelle deg hva klokken er.
 2. 2
  Opprett en tom musikk ansatte ved bare å bruke en linjal. Tegn fem linjer, deretter et annet sett av fem linjer nedenfor for din venstre hånd. Du kan også laste den ned, men hvis du gjør dette eller trekke de ansatte (de fem linjer som du skriver musikk på), bør de ansatte ser ut som bildet gitt.
 3. 3
  Sakte spille musikk du har spilt på piano igjen, og skrive ned hver note på scoren. En standard ett slag notat skal se ut som bildet gitt.
  • Hvis du spiller til venstre for midten C (eller med venstre hånd normalt), vil disse notatene gå i bass nøkkel, er dette den nederste sett med linjer som begynner med C leter form.
  • Hvis du spiller til høyre for Midt-C (eller med høyre hånd normalt), vil de gå på treble clef linjer.
 4. 4
  Lengden på notene er skrevet annerledes, og trenger konsentrasjon, men når du har fått taket på det, vil det bli lett. En kobling for lengder av notater er i Tips boksen.
 5. 5
  Begynn med melodien. Melodien er melodi av sangen, hvis det er ord, synger sanger melodien, som er din høyre hånd på piano. Dette er det som får deg i gang på brikken. Spør deg selv disse: Hva handler det om? Er det en stemning? Er det en melding, som kjærlighet, sommer, eller tristhet? Holde disse i tankene gjennom sangen fordi det er den viktigste fokuspunkt.
 6. 6
  Gjenta litt annerledes. Etter den andre gangen du spiller nøyaktig samme melodi, bør det endre litt for tredje gangs kalles variasjon. Det begynner å bli repeterende og kjedelig når du spiller den samme melodien om og om igjen, så endrer det litt. Prøv svingende notene, endre artikulasjon av dem, legge til et par nye notater, spille mer bass, eller spille det en oktav høyere (eller vice versa). Bare leke seg med den.
 7. 7
  Legg bassen. Basslinjen er ment å holde takten og støtte harmoni eller melodi. Prøv å starte bassen to oktaver lavere enn melodien. Når du er i sangen, kan du gå høyere opp, men holde det høres lavt.
 8. 8
  Legg et piano fyll. Når det er en pause i melodien for et par pauser, ville en ny solo fylle det i. Vanligvis er det en jazzy solo eller en arpeggio. Dette ville være som å flykte fra den gamle melodien og det hjelper deg å få publikums interesse tilbake.
 9. 9
  Strukturere sangen. Følgende er de vanligste typene.
  • Mønster 1: Melody etablert -> Refreng -> Bridge -> Melody (oktav lavere) -> Refreng -> Bridge -> Endre opp -> Kor til ende
  • Mønster 2: Intro setter stemningen -> Melody -> Refreng -> Melody (med stæsj) -> Refreng -> Endre opp -> Refreng -> Melody (oktav høyere) for å avslutte.
 10. 10
  Jeg foreslår at du bruker mønster en.
 11. 11
  Lag introen. Hold det enkelt, kort og akkord-basert.
 12. 12
  Legg tekstene hvis det er vilje eller engasjement, starter sterkt og ender sterk, med mange gjentakelser, og ut av den gjennomsnittlige sangerens utvalg (høy eller lav). Hvis det er kjærlighet eller medfølelse, bør det være myk gjennom ut, i gjennomsnitt sangerens utvalg, og legge høye toner for svært emosjonelle øyeblikk. Hvis det er en historie, legger repeterende notater og i den gjennomsnittlige sangerens range.You kan skrive tekster før du gjør sangen, eller etter-det gjør egentlig ikke saken. Alternativt kunne musikken bare være instrumental og ikke har tekster i det hele tatt.
 13. 13
  Spille det for din familie og venner, og ber om reelle kommentarer!

Tips

 • Gjør en begynnelse del, deretter en andre del som nesten er helt forskjellige, men har samme følelse om det, kor, og en bro (vendepunkt) rekkefølgen av disse tingene bør gå så så... Første... kor... andre... kor... bridge... chorus (i noen tilfeller kan det være lurt å bruke refrenget to ganger i slutten etter broen.)
 • Finn noen kule triader (akkorder) og legg dem i en rekkefølge, og som vil bli kalt akkord progresjon. Denne måten, ville det virke som om musikken er faktisk kommer et sted. Et eksempel på akkord progresjon er dette:
  • C-dur skala (CDEFGABC). Her er en liste over hva akkorder er i C-dur: CEG - C-dur, DFA - d-moll, EGB - E-moll, FAC - F-dur, GBD - G-dur, ACE - A minor, BDF - B dim... En akkord progresjon fra dette kan være: C-dur, a-moll, e-moll, C-dur, G-dur, C-dur.
 • Bruk inversjon. Komponister bruker inversions å lage et notat skiller seg ut (den øverste note). Inversjon er enkle.
  • La oss ta C-dur akkord, for eksempel. Root inversjon er CE G. første inversjon er EG C. andre inversjon er GC E. I den tredje inversjon, vi går tilbake til CE G. Som du kan se, ta deg bunnen notat og sette den på toppen.
 • Prøv å ikke kollidere notater sammen hvis du skriver en sang som vil ha ord, for eksempel for et band. Hvis det er ment å være en død sang, gjør det kolliderer. Det gir en følelse av drama og uro av noe slag.
 • Lytte til en sang som du liker og stjele ett eller to akkorder ut av dette hvis du ikke kan tenke på dine egne akkorder til å begynne med.

Advarsler

 • Sørg for å gi kreditt der det er grunn hvis du baserer din sang på noen andres.
 • Ikke gå i den samme akkord progresjon. Det er greit for de versene å være lik i struktur, og definitivt koret. Men legg til et mellomspill eller en bro med forskjellige akkorder for å gjøre sangen mer interessant.
 • Ikke skriv sanger som ikke er deg, per se. Dette er din kreative øyeblikk, så la ditt eget talent blomstre.