Wkuno

Hvordan sette opp din nintendo wii

Sette opp Wii for å spille er enklere enn det ser ut når du først åpne boksen og se alle delene, følg disse enkle steg og du vil spille på få minutter - og sørg for at du sikrer at armbåndet!

Trinn

Hvordan sette opp din nintendo wii. Ta det vertikale stativet og den runde stykke plast og skyv dem begge sammen.
Hvordan sette opp din nintendo wii. Ta det vertikale stativet og den runde stykke plast og skyv dem begge sammen.
 1. 1
  Ta det vertikale stativet og den runde stykke plast og skyv dem begge sammen. Sett Wii i stativet
  • Du trenger ikke å sette den i det vertikale stativet. Du kan plassere den sidelengs.
 2. 2
  Plugg ledningene i - strømadapter og AV-kontakter går direkte inn i veggen og TVen. Kontroller at du bruker en jordet stikkontakt eller strømskinne å plugge den inn.
 3. 3
  Sett sensor bar (lang svart bar med en utrolig lang ledning som hjelper fjernkontrollen til å være så nøyaktig som mulig) på eller i nærheten av TV - På armen nivå og i den retningen du vil bli peker fjernkontrollen når du spiller.
  • Hvis du ikke er positivt at du kommer til å holde Wii, ikke lim sensor bar på. Bare legg det på et sted hvor det vil bli fortsatt.
 4. 4
  Sett to AA-batterier i fjernkontrollen, og disse er inkludert med konsollen.
 5. 5
  Pass på at armbåndet er koblet til den eksterne! Og når du spiller sørg for at den er godt festet til håndleddet - du kan ødelegge noe hvis det glipper off!
 6. 6
  Synkronisere fjernkontrollen til konsollen. Mens vanligvis fjernkontrollen som følger med det er allerede synkronisert, noen ganger er dette nødvendig. På baksiden av Wii-fjernkontrollen, hvor batteriene går i, er det en liten rød knapp. På forsiden av konsollen, der minnekortsporet er, det er en annen liten rød knapp. Trykk på den røde knappen. Trykker på og slipper den røde knappen på fjernkontrollen. Lyset blinker. Når lampen slutter å blinke, er du klar til start.
 7. 7
  Slå den på og spille. Trykk på power-knappen på fjernkontrollen nå, og du kan spille den nye Wii-konsollen. Kanskje kjøre en rask system oppdatering på oppstart - men hvis ikke, kan du sette et spill i og begynne svingende at fjernkontrollen rundt!

Tips

 • Sikre Sensor stripen er i det beste stedet når du spiller. Test det ut og flytte den hvis du tror det ikke er nøyaktig nok.

Advarsler

 • Dette systemet kan lett brekke hvis slått av eller droppet.
 • Ikke la kontrolleren for nær sensor bar! Det kan gjøre markøren flimmer eller flytte.
 • Vær sikker på at når du plasserer konsollen vertikalt, vil den ikke velter og det på et trygt sted! Det siste du ønsker å gjøre med den nye Wii er å ha katten slå den over! Det kan være lurt å plassere den på høykant. Det vil ikke bli slått av så lett.
 • Sørg for at stroppen er godt festet til den eksterne og godt festet til håndleddet før du spiller!