Wkuno

Hvordan lære dine nintendogs triks

Din Nintendog kan være smart, så vel som søt (og kanskje sta), så prøv og lære det noen triks. Du kan bruke talekommandoer, men kan også prøve ulike metoder. Imidlertid er det viktig at dine kommandoer høres forskjellige fra hverandre, og at du snakke tydelig (du får den fryktede spørsmålstegn hvis du ikke gjør det). Noen av de vanskeligste triksene er beg, bunny hop og synge. Men prøv ditt beste og gjøre triks, så vel som du kan!

Trinn

Hvordan lære dine nintendogs triks. Gjør det spille død.
Hvordan lære dine nintendogs triks. Gjør det spille død.
 1. 1
  Lære den å sitte. Når valpen står foran deg, berører mellom ørene. Litt gni det litt og skyver pennen ned til bunnen av skjermen. Valpen bør plassere sin bak på gulvet. Trykk på trening ikonet som vises i øvre høyre hjørne og bruke stemmen din kommando.
 2. 2
  Undervise liggende. Når valpen sitter, gni toppen av hodet igjen og skyv pekepennen til bunnen av skjermen. Valpen skal nå legge hele kroppen hans på gulvet. Trykk på trening ikonet.
 3. 3
  Gjør det spille død. Når valpen blir liggende nede, berører brystet og flytte pennen enten til venstre eller høyre. Valpen vil legge på sin side i den retning du ønsker.
  • Når du spiller døde til venstre, teller det som et eget triks fra å spille døde til høyre.
 4. 4
  Lær hvordan å rulle over. Når valpen spiller død, berører magen nær bakken. Skyv pennen til toppen av skjermen og se den rulle på ryggen deres.
 5. 5
  Gjør det stå opp. Fortell din valp å tigge, og deretter ta en foran labben mens tigging og løft det opp. Når det står fullt, slipp labben og berøring treningen ikonet. Legg merke til at opplæringen vises bare etter at du har slipp på labben. Du må gjøre det til rett tid, på grunn av dere la gå for tidlig, vil han bare slippe ned igjen til alle fire, og hvis du holder den for lenge, vil han bli sint og ikke la deg berøre ham.
 6. 6
  Ta en bue. Du kan ikke overtale valpen til å gjøre dette, men siden de er alltid så lekne, de vil naturlig komme opp og gjøre dette mye. Bare trykk på trening ikon når de gjør. Husk, bukker mot deg og bøyer vekk fra deg er forskjellige ting.
 7. 7
  Gni ørene. Trykk og hold på et av ørene til valpen og til slutt det vil gni på den med en labb. Venstre og høyre øre er forskjellige, er som å gni når du står, sitter og ligger nede. Det er seks øre rubbing triks i det hele tatt.
 8. 8
  Håndhilse. Plukk opp og hold en av valpens forpotene. Trykk på trening ikonet. Det er også seks hånd risting triks.
 9. 9
  Gjør beg det. Når valpen står, berører magen og skyv pennen opp. Det vil tigge for deg hvis det er fornøyd og vil elske deg mye. Hvis ikke, vil det bare oppdra på bakbena for en bit, som ikke teller som et triks.
  • Hvis valpen er matet, vannes, ren og glad, vil det mer sannsynlig å tigge. Dette er en av de vanskeligste triksene rett og slett fordi valpen må elske deg så mye og det tar tid å lage en obligasjon som sterk.
 10. 10
  Snurre den rundt. Grab valpens hale og hold den. Det vil spinne, jager halen. Spinning venstre er annerledes enn å spinne til høyre
 11. 11
  Lær breakdance. Fortell din valp til å rulle over og deretter spinne den. Hvis det er glad, vil den spinne på ryggen og breakdance. Valpen må først vite "roll over" og "spin" triks. Det er også nyttig å ha en matet, vannes, og ren valp.
 12. 12
  Gjør det hoppe. Når valpen buer, berører over hodet sitt. Det vil hoppe opp i lufta. Men ved å bruke "hoppe opp" med "beg opp" eller "stå opp" vil forvirre dem.
 13. 13
  Lag en backflip. Spør din valp til å sitte og deretter hoppe. Hvis det er glad, vil det gjøre en backflip for deg.
 14. 14
  Gjesper. Noen ganger i Oversikt-modus, vil valpen gjespe. Trykk på trening ikonet og si "gjesp". Dette kan ta en stund, som gjør mest. Ha tålmodighet og hun vil ha det på et blunk!
 15. 15
  Howl. Hvis du hører en hund bjeffe, raskt zoome inn hunden din, som han / hun vil svare tilbake i et hyl! Dette er veldig sjelden, så det tar 1-2 ganger for henne å lære det.
 16. 16
  Rear-up. Du kan bare gjøre dette med to eller tre hunder. Hvis hundene begynner å leke / kjempe sammen, zoome inn på en av dem, som de til slutt bør oppdra opp på hverandre.
 17. 17
  Sniff. Du kan enten zoome inn som hunden din er å snuse i bakken og trykker på trening ikonet, eller har valpen snuse en annen hund. Du kan bare gjøre dette hjemme, som du ikke kan lære valpen triks i parken!
 18. 18
  Klø. Hvis valpen er veldig skitten, bør du se små svarte prikker som flyr rundt ham / henne. Hun vil etter hvert klø, og hun vil gjøre det ofte. Bare rett og slett ta på trening ikonet fra langt unna zoom-modus, zoomet den inn på den aktuelle hunden fra hjemmesiden din.
 19. 19
  Trykk sin fot. Når valpen står, berører ryggen foten. Det vil riste den.
 20. 20
  Hoppe fra baksiden. Har valpen rulle over, og deretter hoppe det har. Det vil dukke opp på labbene som en fighter utvinne fra et fall. Det vil miste interessen for å bli fortalt navnet på trick nesten så snart det er gjort, skjønt, så berør at trening ikonet rask!
 21. 21
  Danse med det. Har valpen tigger, så ta en labb og dra den til toppen av skjermen. Valpen vil nå stå på ryggen poter og urolig rundt. Venstre og høyre poter telles annerledes, men når valpen er opp, er det ingen forskjell i utseendet på utslaget.
 22. 22
  Rotere den på baken sin. Har valpen tigger, har så spinne. Det skal nå snu på sin bakdel, ser ut som en gal versjon av en snurrebass. Valpen må også være enda gladere enn den var da den lærte beg - dette trikset er vanskeligere. Det kan bare komme ned og spinne på alle fire.
 23. 23
  Utfør en håndstående. Har valpen legge ned, da beg. Det vil komme opp på fronten to poter i en håndstående. Dette er en annen vanskelig triks, som krever lykkelige, rene, velfødde valper.
 24. 24
  Hop som en bunny. Gjør din valp dans, og deretter spør om det å hoppe. Det vil hoppe rundt på bakbena som Peter Cottontail. Sannsynligvis den vanskeligste trikset å få, bare fordi hundens lykke må være gjennom taket. Du kan også, i løpet av en tur, møte en annen trener og deretter bare rykke hundens bånd opp til øverste høyre hjørne av skjermen, og det kan hoppe tre ganger.
 25. 25
  Nyse. Valpen kan være enten stående, sittende eller liggende å utføre dette trikset. Mens de utfører noen av pre-nevnte kommandoer / triks trykke valpen på nesen, og de vil nyse. Dette trikset er en av de enkleste å lære til valpen.
 26. 26
  Snakk. Noen ganger kan en lykkelig valp vil spre forlabbene fra hverandre og bjeffe på deg. Du kan deretter klikke på trening ikonet og lære valpen til å snakke.
 27. 27
  Sjarm. Har en valp ligge på sin side. Før valpen ruller over, krysse hans / hennes poter sammen og lære det Charm!

Tips

 • huske om det er en annen hund valpen vil bli distrahert, men å ha en annen hund kan også føre til flere triks blir tilgjengelig!
 • Klining er et signal til valpen at det er gjort hele trikset. I stedet gir både kommandoer etter hverandre, den andre skal komme så snart den første er fullført.
 • Hi-5: Hold valpens labb høyere enn når du gjør shake.
 • Nyse: pek hundens nese og si "nyse".
 • Jeg lærte meg å "squish en bug" hvis du vil. Gjør din valp legge ned, og trykk deretter på labben flere ganger, fra en til tre ganger. Jeg vil flytte labben som det er "knuse en bug". Trykk deretter på ikonet og navnet på trick hva du vil.
 • Når en kommando krever en valp til å gjøre to andre kommandoer, kan du ikke klappe valpen etter den første kommando. For eksempel kan du ikke be valpen til å rulle over, klappe den, og deretter fortelle det til å spinne og få breakdance trick.
 • Når hunden din er på alle fire, ta en av hundens poter. Trykk deretter på ikonet og kall det hva du vil. (Jeg anbefaler "labben opp" eller "point")
 • Når du lære hunden din "Spin", ikke si det for fort. Pass på at du inkluderer 's' lyd i det eller hunden din vil gjøre 'Shake'!
 • Du kan bare lære hunden tre triks hver dag.
 • Når hunden er vandrende rundt, zoome inn på det. Det vil til slutt grave eller bark eller noe. En lyspære ikoner som skal vises, og du kan lære det "grave" eller "snakke".