Wkuno

Hvordan lage iPhone ringetoner på en PC

Denne artikkelen beskriver hvordan du bruker iTunes på en PC for å lage gratis iPhone ringetoner med musikk du allerede eier, i stedet for å måtte kjøpe nye fra iTunes-butikken.

Vær oppmerksom på at denne prosedyren er nøyaktig den samme som på en Mac, sperring noen svært små forskjeller i de begrepene som brukes.

Trinn

Hvordan lage iPhone ringetoner på en PC. Finn et musikkspor som du vil lage ringetone fra.
Hvordan lage iPhone ringetoner på en PC. Finn et musikkspor som du vil lage ringetone fra.
 1. 1
  Finn et musikkspor som du vil lage ringetone fra.
 2. 2
  Lytt nøye til sporet, og se timeren nøye, for å finne ut nøyaktig starttidspunkt og sluttidspunkt for den delen du ønsker å klippe for å gjøre din ringetone. Husk, eller skrive ned, disse tider. Bruk en musikkspiller som timeren er presis til minst hundredeler av et sekund, om mulig, noe musikk redigering programvare, for eksempel Audacity, vil oppnå dette. Husk at din ringetone kan bare være opp til 40 sekunder lang.
 3. 3
  Importer den inn i itunes hvis den ikke allerede er der.
 4. 4
  Høyreklikk på sporet i iTunes, og klikk på "get info".
 5. 5
  Klikk på "alternativer"-kategorien.
 6. 6
  Sjekk i boksene ved siden av "Start Time" og "stoppe tiden", og fyll i tiden ovenfra.
 7. 7
  Klikk "ok".
 8. 8
  Høyreklikk på sporet igjen, og klikk "lage AAC versjon". AAC-versjonen vises direkte etter det opprinnelige sporet i iTunes-spillelisten. Lytt til AAC spor for å sørge for at den riktige delen av musikken ble klippet. Hvis for mye eller for lite musikk ble klippet, slette AAC spor og gjenta de foregående fem trinn, justere "Start Time" og "Stop Time" verdier tilsvarende.
 9. 9
  Når du har klippet den aktuelle delen av musikk, høyreklikk på AAC spor, og klikk på "Vis i windows explorer".
 10. 10
  Kontroller at datamaskinen er konfigurert til å vise filtyper. En Windows Utforsker-vindu vil dukke opp, med AAC klippet uthevet. Filen vil bli kalt <filnavn>. M4a. Høyreklikk på filen, klikk på "Endre", og erstatte ". M4a" med ". M4r". I dialogboksen for bekreftelse som dukker opp, klikk "OK".
 11. 11
  Dra-og-slipp den nye "m4r" fil på "bibliotek" i sidepanelet i iTunes. Det skal automatisk finne sin vei inn i "Ringetoner" spilleliste. Klikk på "Ringetoner" i sidepanelet for å kontrollere at den er der.
 12. 12
  Klikk på "musikk" i sidepanelet, og slette AAC låt fra iTunes Music listen (itunes vil ikke være i stand til å finne spor likevel, siden du endret filtypen).
 13. 13
  Synkronisere iPhone med iTunes.
 14. 14
  Når synkroniseringen er fullført, på din iPhone, går du til Innstillinger> Lyder> ringetone. Den nye ringetonen skal vises, fremfor standard ringetoner, i en ny liste kalt "Custom" (på en iPhone 4/4S, vil den nye ringetonen i stedet være i den samme listen som standard ringetoner, atskilt med en fet linje).

Tips

 • Husk at, som nevnt ovenfor, kan ringetonen ikke være over 40 sekunder lang.

Advarsler

 • Tross alt er sagt og gjort, ikke glem å sette på "Start Time" og "Stop Time" verdier på det opprinnelige sporet tilbake til standardverdiene. Ellers vil din iPhone / iPod bare være i stand til å spille den delen av sporet du valgte for ringetone.

Ting du trenger

 • PC
 • den nyeste versjonen av iTunes
 • iPhone
 • et musikkspor
 • USB-sync-kabel for iPod (en iPhone 4/4S kan synkroniseres over et nettverk i tillegg)