Wkuno

Hvordan å identifisere en renovert iphone

Fornyet iPhone er telefoner som har blitt pakket av Apple for salg etter at produktet har blitt returnert eller skiftet etter sin første kjøp. Fornyet iPhones har vanligvis blitt reparert av Apple teknikere, og noen av disse telefonene kan også inneholde reservedeler hvis de hadde vært tidligere defekt. Selv oppussede telefoner er sertifisert av Apple å være fullt funksjonell og operativ, kan noen iPhone leverandører eller selgere ikke være i stand til å avgjøre om en bestemt iPhone er pusset opp. I noen tilfeller kan iPhone-leverandører forsøker å selge deg en iPhone under inntrykk av at enheten er ny og har aldri vært brukt. For å identifisere en renovert iPhone, kan du undersøke iPhone emballasje og gjennomgå enhetens serienummer for å bestemme produksjonsdato.

Trinn

Hvordan å identifisere en renovert iphone. Se etter en "apple sertifisert" forseglingen på emballasjen.
Hvordan å identifisere en renovert iphone. Se etter en "apple sertifisert" forseglingen på emballasjen.
 1. 1
  Se etter en "apple sertifisert" forseglingen på emballasjen. Dette segl viser at iPhone har gjennomgått testing og oppussing prosessen av Apple-sertifiserte teknikere.
 2. 2
  Undersøke iphone eske og emballasje. Fornyet iPhones vil vanligvis bli solgt i all-hvite bokser eller emballasje.
  • Hvis du kjøper en iPhone som ikke har emballasje i det hele tatt, eller ikke er i iPhone-branded emballasje, kan iPhone bli fornyet.
 3. 3
  Finn serienummeret på iphone. Serienummeret inneholder informasjon som vil avgjøre hvorvidt enheten er pusset opp.
  • Hvis iPhone er slått på, kan du gå til Hjem-skjermen, og velg "Innstillinger" og deretter "General" og deretter "Om". Du kan deretter trykke på "serienummer" fra om skjermen for å finne iPhone serienummer.
  • Hvis iPhone er slått av, tilgang til telefonens Subscriber Identity Module (SIM)-kort skuffen for å finne serienummeret, som skrives direkte på SIM-skuffen. Hvis du bruker en original iPhone-modell, vil serienummeret skrives på baksiden tilfelle av telefonen.
 4. 4
  Undersøke iphone serienummer. Sifrene innenfor et serienummer vil vise når iPhone ble produsert og produsert.
  • Avgjør om den første siffer i serienummeret er 5. Hvis enheten har blitt pusset opp og er "Apple-sertifisert", da Apple vil endre serienummeret til å begynne med tallet 5.
  • Finn det tredje sifferet av serienummeret. Det tredje sifferet angir siste siffer i årstallet da iPhone ble produsert. For eksempel, hvis det tredje sifferet er en "8", iPhone ble gjort i år 2008. Hvis det tredje sifferet er et "0", da iPhone ble produsert i 2010.
  • Undersøke den fjerde og femte siffer i serienummeret. Disse tallene vil indikere uken av året hvor telefonen ble produsert. For eksempel, hvis de fjerde og femte siffer er "51", da iPhone ble gjort i slutten av desember i år den ble produsert.
  • Selv om produksjon datoer innenfor et serienummer kan ikke være av nyere dato, er det fortsatt mulig at iPhone aldri har vært brukt og har sittet i originalemballasjen siden utgivelsen.

Tips

 • Hvis iPhone kom i en iPhone-merkede boksen, sammenligne serienummeret trykt på boksen med serienummeret på iPhone. Hvis serienumrene er forskjellige, så boksen er ikke iPhones originalemballasjen.
 • Alle oppussede iPhones som er "Apple Certified" har en 1 års begrenset garanti gjennom Apple, med mulighet for å utvide garantien inntil 2 år. Kontakt Apple direkte for å bekrefte at garantien gjelder for enheten, spesielt hvis du har kjøpt iPhone fra en tredjepart.
 • Hvis du kjøper en iPhone på nettet, og kan ikke inspisere telefonen i person på forhånd, stille selgeren spørsmål om serienummer eller bestemme nettstedets retur eller bytte politikk i tilfelle du blir solgt en renovert enhet.