Wkuno

Hvordan lage en kjendis følge deg på twitter

Mange kjendiser har Twitter-kontoer hvor de legger oppdateringer om kommende hendelser de deltar, hva som skjer i deres liv eller andre ting om deres fans kan være interessert. På samme måte er det spennende for noen mennesker å møte en kjendis, er det spennende for andre hvis en favoritt kjendis følger deres Twitter-oppdateringer. Å lære å lage en kjendis følge deg på Twitter, følger du disse trinnene.

Trinn

Hvordan lage en kjendis følge deg på twitter. Følg kjendis på Twitter.
Hvordan lage en kjendis følge deg på twitter. Følg kjendis på Twitter.
 1. 1
  Følg kjendis på Twitter. Finn kjendis Twitter håndtaket ved å skrive i kjendis navn i Twitters søkefeltet. Hvis ingenting kommer opp, prøv å se på deres hjemmeside eller portefølje for deres Twitter Følg link.
  • Hvis du ser et blått ikon med en hvit hake ved siden av en Twitter-konto, som betyr at Twitter har tatt skritt for å verifisere identiteten til den kontoen. En verifisert konto betyr at kjendis i spørsmålet eier at Twitter-konto.
  • Vær på vakt mot ubekreftede Twitter-kontoer. Det er lett å finne bilder av en kjendis på Internett for å bruke som avatar. Fans og andre folk kan prøve å etterligne kjendis for oppmerksomhet eller for ondsinnet spamming.
 2. 2
  Ta hensyn til hvordan kjendis bruker sin twitter. Jo mer aktive de er på Twitter og de mer personlige sine tweets er, jo bedre sjansene dine for å få dem til å engasjere seg med deg. Etter å ha vurdert følgende spørsmål, hvis det ikke virker som din kjendis gjør mye personlig engasjement på Twitter, kan det være lurt å vurdere å flytte til en annen favoritt kjendis.
  • Hvor ofte er deres tweets?
  • Har de ofte tweet selv, eller leie noen andre til å tweet på deres vegne?
  • Legge de bilder og lenker i tillegg til tekst tweets, eller gjør de bare et minimum?
  • Legge de gjør sine personlige tanker, eller bare bruke Twitter som en måte å markedsføre sin virksomhet kommersielt?
  • Har de noen gang sendt en @ melding til en av sine fans og engasjert i en samtale med dem?
  • Christina Perri ikke bare tweets flere ganger om dagen, men også med bilder og hashtags, noe som tyder på at hun er en erfaren Twitter-bruker. Hennes tweets er personlig nok til at de trolig kommer rett fra henne. Sjansene for å få henne til å følge deg er anstendig hvis du gjør et sterkt positivt inntrykk på henne, men merker hvordan hennes (offentlig) interaksjoner med fans på Twitter er lave.
 3. 3
  Reflektere over hvorfor du er en fan av denne kjendis. Liker du musikken deres eller idrettsprestasjoner? Sørg for å holde deg på toppen av deres nyeste produksjoner og prestasjoner ved å lese nyhetssider som ville ansiktstrekk din kjendis, for eksempel TMZ, Perez Hilton, Yahoo! News, E! Online, og andre. Melde deg på Google nyheter varsler for e-post om artiklene som nevner kjendis er også en god idé.
  • Noter hva organisasjoner og veldedighetsorganisasjoner kjendis er involvert med. Følg dem på Twitter og holde seg på toppen av sitt arbeid også. Om den samsvarer med dine personlige holdninger, kan du selv gjøre en donasjon til at nestekjærlighet og la kjendis vite.
 4. 4
  Involver kjendis i dine tweets. Bruk hashtags som de bruker og prøver å fremme. Retweet sine tweets til dine følgere, spesielt når de spør fans å sjekke noe ut eller fremme en annen enhet. Svar på sine tweets med dine reaksjoner og tanker. Dette vil oversvømme deres Twitter-strømmer med kommentarer fra deg, noe som gjør dem mer kjent og komfortabel med deg. Som et resultat, kan de begynne å følge deg.
  • Ikke være irriterende. Husk at de er mennesker, og liker ikke å bli spammet eller å motta lignende esel meldinger gjentatte ganger. Sørg for at hver interaksjon du gjør med dem er meningsfylt.
  • Din tid engasjementer godt. Svare på hver eneste en av sine tweets kommer av som desperat og falske. Bare svare når du har noe interessant å si eller når du virkelig ønsker å få sin tweet ut til andre. Engasjerende med dem mer enn to ganger om dagen grenser på overdreven.
 5. 5
  Tweet @ kjendis! Når kjendis oppnår noe eller gjør noe prisverdig, tweet på dem for å gratulere dem og uttrykke takknemlighet for det arbeidet som de gjør.
  • Sørg for å ta tiden det riktig-derav viktigheten av å holde seg oppdatert om de siste nyhetene rundt din kjendis. De er mennesker også, de ville sette pris på et kompliment på deres nye album eller frisyre like mye som resten av oss ville.
  • Ideelt sett ønsker du å lage en følelsesmessig reaksjon fra kjendis i tweeten. Hvis du likte sin nye kjole, si hvorfor eller snakke om et antrekk det inspirerte deg til å bære. Føl deg fri til å ta bilder! Hvis du likte deres helt nytt album, sier at det er blitt spilt på repeat de siste 13 timene.
  • Pass på at det du sier er sant: kjendiser kan fortelle når noen blir over-the-top og brun-snuse for oppmerksomhet heller enn å uttrykke ekte takknemlighet.
 6. 6
  Bruk humor og vidd å gjøre tweet skiller seg ut. Hvis du kan få en latter ut av noen, de liker deg bedre allerede, og er nesten sikker på å svare.
 7. 7
  Still et spørsmål, når det er mulig. Ikke tving det, men noen av tweets du gjør i kjendis vil naturlig egner seg til en ytterligere spørsmål, som vil oppmuntre kjendis til å svare tilbake til deg. For eksempel kan du spørre når deres neste tur kommer opp, eller hva deres favoritt stykke i sin nye kleskolleksjon er.
  • Sørg for at ditt spørsmål ikke krever et lengre svar, som Twitter bare tillater 140 tegn per respons. For eksempel vil et spørsmål om kilden til inspirasjon for en sang være et bedre valg for en e-post eller direktemelding på Twitter enn en tweet.
 8. 8
  Hvis du kan få kjendis å kunne engasjere seg med deg, svare på kjendis! Takke dem for deres svar på spørsmålet ditt, kommentere det, og fortsette samtalen så lenge det er naturlig. Husk at det er usannsynlig at de vil tweet på deg to ganger, så kan det være lurt å pakke den opp raskt.
  • Avslutt med et notat som du vil sette pris på om de ville følge deg på Twitter, som du er en stor fan av deres arbeid. Fordi du har allerede uttrykt din beundring for dem og hadde en personlig interaksjon med deg, de er mye mer sannsynlig å tvinge på forespørselen din.
  • Ikke press, bestikkelse, eller true kjendiser til å følge deg. Du vil ha dem til å følge deg fordi de setter pris på deg som en fan. Du vil ha dem til å ønske å følge deg-ikke for noen annen ekstern årsak.

Tips

 • Kjendiser får mange meldinger, så sørg for at du gripe rett tid og deretter la meldingen.
 • Target kjendiser som følger mange andre Twitter-brukere. Noen høyt profilerte kjendiser følger en minimal mengde andre mennesker (vanligvis andre kjendiser), så sjansene for å få dem til å følge deg er minimal. Men ved å søke som kjendiser som følger, kan du finne de følger et bredt spekter av mennesker og ikke bare andre kjendiser. Spør kjendiser med en rekke tilhengere om de vil følge deg på Twitter.
 • Ikke bli motløs. Skjønner det kan være umulig å få noen kjendiser å følge deg. Mer enn sannsynlig, er du ikke kommer til å være den første personen som ber om de følger deg. Til tross for hvor flink eller spennende tweet rettet mot dem kan være, vil de ikke være interessert.
 • Mange kjendiser bruker en PR-representant for å kjøre sin Twitter-konto for dem. Hvis dette er tilfelle, vil det være vanskeligere å få dem til å følge deg. Din suksess rate for å få kjendiser til å følge deg vil være mye høyere hvis du kontakte den faktiske kjendis gjennom Twitter.

Advarsler

 • Ikke send en truende melding til kjendis sverget på å gjøre noe drastisk hvis de ikke følger deg. Dette vil ikke bare føre dem ikke å følge deg, men kan føre til tiltale, også.