Wkuno

Hvordan du gjør din Twitter-konto private

Som standard er din Twitter-konto publikum, noe som betyr at den kan sees av alle, og etterfulgt av en Twitter-bruker. Hvis du gjør din Twitter private, kan bare godkjente Twitter-brukere abonnere på og vise dine tweets. Dette er en flott måte å holde fremmede og arbeidsgivere ut av ditt personlige liv, hvis du velger å bruke Twitter til å poste personlige meldinger og ha samtaler med andre brukere.

Trinn

Hvordan du gjør din Twitter-konto private. Logg inn på din konto med ditt brukernavn og passord.
Hvordan du gjør din Twitter-konto private. Logg inn på din konto med ditt brukernavn og passord.

Beskytt din Twitter-konto

 1. 1
  Logg inn på din konto med ditt brukernavn og passord.
 2. 2
  Klikk på "person"-ikonet på høyre side av menylinjen øverst. Deretter velger du "Innstillinger".
 3. 3
  Bla ned til delen merket "tweet privatliv." Sjekk "Beskytt mine Tweets" boksen for å gjøre kontoen din privat.
 4. 4
  Bla ned til bunnen av siden for innstillinger, og klikk på "Lagre endringer". Fremover vil alle tweets du publiserer være beskyttet, og kan bare bli sett av din nåværende Twitter etterfølgere.

Godkjenne Twitter etterfølger forespørsler

 1. 1
  Etter å logge på, går du til hjemmesiden til Twitter din.
 2. 2
  I venstre sidebar, se etter nye follower forespørsler. Hvis en Twitter-bruker sendt deg en tilhenger forespørsel, vil en stor knapp indikere at du trenger å gå gjennom x antall follower forespørsler.
 3. 3
  Klikk på den nye tilhenger forespørsel knappen for å gjennomgå profiler av potensielle etterfølgere. Du vil ha muligheten til å se hver brukers Twitter brukernavn, profilbildet, og en link til deres Twitter-profil.
 4. 4
  Klikk på "godkjenne" eller "nedgang" for å akseptere eller avslå din etterfølger forespørsler. Brukere som du nedgangen vil ikke bli varslet.

Advarsler

 • Å gjøre en Twitter-konto private er ikke tilbakevirkende prosedyre, slik at eventuelle tweets og bilder du publiserte før beskytte kontoen din vil fortsatt være offentlige. De kan ikke være synlig fra Twitter din, men alle som har Favorited, retweeted, eller koblet tidligere offentlige Tweets kan fortsatt få tilgang til dem uansett om du har godkjent dem som tilhengere.
 • Du kan slette alle tweets som ble lagt ut offentlig for å holde informasjonen din privat.
 • Etter at kontoen din private, folk du prøver å tweet til vil aldri se dine tweets hvis de ikke følger deg. Være oppmerksom!
 • Twitters brukere som ikke følger deg ikke vil være i stand til å lese dine svar på sine tweets. Hvis du vil at bestemte Twitter-brukere å ha muligheten til å lese svarene dine, oppfordrer disse brukerne til å følge deg.