Wkuno

Hvordan lage en digital portrett

Et portrett er et maleri, fotografi eller et annet kunstnerisk representasjon av en person eller et objekt. Portretter er ofte enkle "head shots" eller "krus skudd" og er vanligvis ikke altfor forseggjort. Hensikten er å vise den grunnleggende utseendet til personen eller objektet, og innimellom noen kunstnerisk innsikt i hans eller hennes personlighet, karakter, status, stedet og tiden de levde, miljøet der de bor eller rett og slett viser skjønnhet. Kunstnere gjennom årene har skapt mange portretter å uttrykke sine følelser om seg selv i selvportretter. Lære å lage slike portretter digitalt med dataprogrammer.

Trinn

Hvordan lage en digital portrett. Plasser deg selv foran et speil slik at du kan se speilbildet ditt og datamaskinen uten å endre posisjon eller bevege hodet.
Hvordan lage en digital portrett. Plasser deg selv foran et speil slik at du kan se speilbildet ditt og datamaskinen uten å endre posisjon eller bevege hodet.
 1. 1
  Plasser deg selv foran et speil slik at du kan se speilbildet ditt og datamaskinen uten å endre posisjon eller bevege hodet. Hvis dette viser seg for vanskelig, kan du i stedet arbeide fra et fotografi av deg selv og abbor den nær dataskjermen. Bruk en god maleri program som Photoshop. Det er best å bruke et tegnebrett, men dette kan gjøres med en mus i tillegg.
 2. 2
  Blokker i de viktigste figurer ved hjelp av tre eller fire farger.
 3. 3
  Skissere funksjonene i ansiktet ved hjelp av en mid-nyanse hudfarge farge.
 4. 4
  Legg nærmere tilbake til maleriet med en nyanse mørkere. Ved hjelp av en nyanse lysere, glatt i huden tone ved hjelp av en lav opasitet pensel og flekk verktøyet. Legg en liten bit av detalj til håret.
 5. 5
  Legg alle de viktigste høylys og skygger til hudtoner, og pass på å glatte i fargene som du går. Bruk en tynn pensel og mørkere tone å legge til detaljer, for eksempel munn og elever i øynene.
 6. 6
  Få fargerik. Bruk en lav opacity pensel for å legge farge på øyne, lepper og kinn.
 7. 7
  Bruk en tynn børste og rable detalj i til håret. Bruk brenne og Dodge verktøy for å legge til flere, mer subtile, høylys og skygger til alle områder av portrettet. Kontinuerlig forbedre alle deler av portrettet av flekker eller re-maleri der det er nødvendig.
 8. 8
  Ta en tynn pensel og en lys hårfarge og skrible i detalj hvor håret høydepunkter. Legge til flere skygger og metning til leppene.
 9. 9
  Bruke Trykk og smette unna for å legge til flere, mer subtile, skygger og høylys til håret. Ved hjelp av en lav opasitet myk børste, legg små mengder av farge rundt øyelokkene.
 10. 10
  Fullfør opp alle områder av stående og deretter legge til en fin bakgrunn.

Ting du trenger

 • En datamaskin
 • Et maleri program som Adobe Photoshop, Ulead PhotoImpact, eller Microsoft Paint.
 • En mus eller en digital tavle.