Wkuno

Hvordan konvertere PDF og eBok å EPUB for ipad med kaliber

ebøker må være i ePub-formatet som skal overføres til og lese på en iPad. Hvis du har mye av PDF-filer eller andre ikke ePub formater av ebøker du vil ha på din iPad, kan du gratis konvertering program som heter Calibre å løse det problemet.

Trinn

Hvordan konvertere PDF og eBok å EPUB for ipad med kaliber. Finn PDF-filen du vil konvertere.
Hvordan konvertere PDF og eBok å EPUB for ipad med kaliber. Finn PDF-filen du vil konvertere.
 1. 1
  Last ned og installer kaliber. Grensesnittet er veldig litt forskjellig i hver versjon. Dette Google bruker bilder som ble tatt på en Mac, men Windows-brukere bør ha noe problem i det hele tatt følgende sammen.
 2. 2
  Finn PDF-filen du vil konvertere. Første gang du kjører kaliber det vil ta deg gjennom en rask oppsett. Det første du bør gjøre er å sette opp dine "ebøker"-mappen. Dette er stedet hvor du vil lagre. EPub filer.
 3. 3
  Klikk fortsette. Deretter velger du Apple fra listen Produsenter og iPhone / iTouch + Stanza fra Enheter-listen.
 4. 4
  Klikk "fortsett", så vil du se det viktigste kaliber grensesnittet. Klikk på Legg til bøker knappen øverst i venstre hjørne av vinduet for å importere PDF-fil til kaliber.
 5. 5
  Klikk den lille "pilen" ved siden edit metainformasjon og velg nedlasting metadata og omslagsfiler. Calibre vil nå laste ned ytterligere informasjon om PDF / eBok - hvis det kan finne det. Hvis det er en e-bok (som en. Pdf), kan det hende du må manuelt taste inn boktittel og forfatternavn hvis det ikke er tilstede når du legger det i kaliber i utgangspunktet.
 6. 6
  Klikk på den lille pilen ved siden av konvertere e-bøker knappen. Fra listen som vises, velg "Konverter individuelt". Du vil bli bedt med en "oppsummering" vinduet før kaliber gjør det endelige konverteringen. Klikk på OK-knappen og vent på at konverteringen til slutt.
 7. 7
  Finn mappen fra trinn 3 som du utpekt som din. EPub-mappen. Deretter koble iPad til en Mac eller PC, og lansere iTunes. Fra iTunes-menyen velger du Fil -> Legg til i bibliotek... å importere den konverterte. ePub-filen. Den nye. EPub-filen vises nå i området Bøker iTunes.
 8. 8
  Velg din ipad i itunes og velg fanen Bøker. Etter å ha bekreftet den nye. EPub boken er oppført, klikker du på Synkroniser-knappen. Og du er ferdig! Nyt dine ebøker.

Tips

 • Du kan også bruke kaliber å konvertere eBok formater for andre lesebrett.