Wkuno

Hvordan lage profesjonelle kvalitet youtube videoer

De fleste YouTubers har sett ulike typer filmer. Det er de lastet opp av amatører, mange av dårlig kvalitet video og lyd og med fryktelig kamera arbeid. Så er det de mellomliggende de som er pent redigert, tatt med et godt kamera og generelt gi en ganske god seeropplevelse. Sist men ikke minst er de profesjonelle videoer. Disse er skutt på svært gode kameraer, ved hjelp av dedikert utstyr, programvare og skutt med gode prinsipper for videography. Denne artikkelen forklarer hvordan du gjør dine videoer ser profesjonell.

Trinn

Hvordan lage profesjonelle kvalitet youtube videoer. Få et kamera med høy bildekvalitet.
Hvordan lage profesjonelle kvalitet youtube videoer. Få et kamera med høy bildekvalitet.
 1. 1
  Få et kamera med høy bildekvalitet. Dette er avgjørende for din endelige videoen ser profesjonell. Jo bedre kvalitet kameraet, jo bedre kvalitet på videoen. Med HD-kameraer som selges av anerkjente produsenter for så lite som 500 dollar er dette en utmerket måte å begynne og legger til at profesjonelt preg.
  • Når du velger et kamera, mål for 1080p. Mens YouTube kvalitet er stor på 720p, vil dine videoer ser bedre i 1080. Også ved denne oppløsningen bildesensoren på kameraet vil fange opp mer video og høyere kvalitet.
 2. 2
  Forbedre lyd. Med bedre kvalitet video kommer bedre lydkvalitet. Seerne vil forvente profesjonell lyd med profesjonelt utseende video. Nesten alt er bedre enn mikrofonen på kameraet. Eksterne mikrofoner er langt flinkere til å fange god lyd, og er mer allsidig også.
 3. 3
  Stabilisere kameraet mens skyting. Shaky opptakene som gir seerne reisesyke er amatørmessig. Mens i den profesjonelle verden ustø hånd skudd er bare brukes med forsiktighet og med smak. Alt som bidrar til å redusere kamerarystelser og stabiliserer din skutt vil forbedre seeropplevelsen dramatisk og gjøre profesjonalitet showet gjennom enda mer.
  • Bruk et stativ. Dette er en utmerket måte å begynne å stabilisere bildene dine. De er lett tilgjengelig og enkel å bruke. Mens de kan være tilgjengelige for så lite som 15€ du får det du betaler for. Rettferdiggjørende forbruk rundt 115€ til 225€ dollar på et stativ nå kan virke latterlig, men det er verdt investeringen!
  • Bruk en steadycam eller andre stabiliserende enhet. En jevn cam lar deg gå og bevege seg med kameraet uten vaklende opptakene av tradisjonelle håndholdte bilder. Dette gir et jevnere profesjonell element til videoene dine og kan gjøre ting mer interessant enn de hadde blitt skutt fra en enkelt statisk perspektiv som med stativ.
 4. 4
  Lære og praktisere bedre skyting teknikker. Lære og praktisere gode prinsipper for videography vil legge til seeropplevelsen. Shots som er komponert godt, ser naturlig og skutt med riktig belysning vil alltid gagne video.
  • Bruk regelen for tredjedeler. Denne regelen deler rammen opp i tre deler. En venstre, midtre og høyre området samt toppen, midten og bunnen. Prøv å ikke fokusere på motivet i sentrum som dette er ofte å sette og kan forstyrre publikum så vel som dårlig påvirke fatning av skuddet.
  • Innramming. Innramming er i hovedsak ved hjelp av elementer i skytingen miljøet å kompliment skudd eller gjøre det mer visuelt tiltalende. Å plassere motivet tett opp til høyre side av rammen, med andre bakgrunnsmotiver lenger unna hjelper komponere bildet og gjøre det mer interessant i stedet for bare å fokusere og sentrering rett på motivet.
 5. 5
  Forbedre redigering programvare og dra nytte av sine evner. Høyere kvalitet programvaren lar deg mye mer kontroll over hvordan du video ser ut når du er ferdig. Den lar deg også bruke spesielle effekter bør videoen trenger dem.
  • Legg introer og outros til dine videoer, en logo for å minne seerne til å abonnere på deg, og avgiftsfri musikk i bakgrunnen eller under introer / outros å holde seerne interessert.
  • Animerte titler og godt utført spesialeffekter legge til videoen. Munnkurv flares og eksplosjoner i actionfylte sekvenser er et godt eksempel. Også med bedre programvare kommer bedre kontroll over lyden.
 6. 6
  Praksis! Øvelse gjør mester. Med hver video du bli litt flinkere. Prøv å lage noen praksis filmer som tester dine ferdigheter eller tvinge deg til å lære noe nytt. Dette vil gjøre deg til en bedre skaperen, og forbedre kvaliteten på videoene dine.

Tips

 • Du trenger ikke å bruke tusenvis på et kamera. Det er mange gode HD-kameraer der ute for under 750€ dollar.
 • Har ikke spart på lyd. Mens det kan være vanskelig å rettferdiggjøre å bruke en masse penger på mikrofoner, forbedrer det i stor grad seeropplevelsen for videoene dine. Enhver mikrofonen er mye bedre enn mikrofon innebygd i kameraet.
 • Stabilisere kameraet. Stativ og jevn cams forbedre skyting. En stabilisert kamera gir betrakteren bedre seeropplevelse.
 • Mens redigering programvare for Mac og Windows kan være svært dyrt, Linux operativsystemer tilbyr tilsvarende verktøy for FREE. Mens de kan ta litt tid å lære, de er absolutt et levedyktig alternativ.
 • Hvis du har mer enn én video på kanalen din, bør du vurdere å gjøre en spesiell innføring av former, som er unik for deg.
 • Kontroller at kameraet har en ekstern mikrofoninngang port. Hvis ikke, må du ta opp lyd ved hjelp av en ekstern opptaker som kan være smertefullt.