Wkuno

Hvordan kjøpe riktig mobiltelefon

Å kjøpe riktig celle (mobil) telefon du må ta en rekke faktorer i betraktning. Det er mange mobiltelefoner tilgjengelig, og noen er definitivt bedre enn andre. Ikke alle mobiltelefoner er ment for samme sluttbruker skjønt.

Trinn

Hvordan kjøpe riktig mobiltelefon. Hvis du planlegger å kjøpe en mobiltelefon til en rabattert pris ved å signere en kontrakt med en mobiloperatør, er det viktig å først velge transportør.
Hvordan kjøpe riktig mobiltelefon. Hvis du planlegger å kjøpe en mobiltelefon til en rabattert pris ved å signere en kontrakt med en mobiloperatør, er det viktig å først velge transportør.
 1. 1
  Hvis du planlegger å kjøpe en mobiltelefon til en rabattert pris ved å signere en kontrakt med en mobiloperatør, er det viktig å først velge transportør. Faktorer å ta hensyn til når du velger en transportør er dekning, pris, tekstil / web / multimedia planer, kundeservice karakterer.
 2. 2
  Når du har bestemt en transportør, eller hvis du skal kjøpe en ulåst telefon på full utsalgspris, bruke en telefon finder slik som den på telefonen scoop hjemmeside (oppført i eksterne lenker).
 3. 3
  Hvis du er en ikke-teknisk bruker (du vil bruke mobiltelefonen utelukkende som en telefon, ikke en håndholdt spillkonsoll eller lomme-pc), så har for eksempel et kamera, er mp3-ringetoner, videoavspilling og meldingstjenester ikke nødvendig.
 4. 4
  Hvis du er en mid-range brukeren, se på telefoner som har funksjoner som et kamera eller mp3 ringetone støtte. Mid-range brukere har en tendens til ikke å kjøpe telefoner med multimedia spillere som disse har en tendens til å legge en betydelig kostnadsøkning.
 5. 5
  Hvis du er en high-end user, se inn funksjoner som mp3-avspilling, støtte for trans-flash utvidelseskort, et kamera over en mega-pixel, videoavspilling eller blå tann.
 6. 6
  Hvis du er en ekte hacker og ønsker å lære mye, tenk på det åpne, programmerbar enhet som kjører Maemo, eller noe lignende. Slike telefoner, men er egentlig mer for å studere og kan være mindre gunstig i den daglige bruk.
 7. 7
  Bestem hva du vil, hva du vil bruke telefonen for, og viktigst hva slags mobiltelefon bruker du er.
 8. 8
  Vurdere hvilken type person du er. Spør deg selv om du mister ting ofte, eller hvis du slippe ting ofte. Velg en mobiltelefon som er dekket av mobiltelefon forsikring. En ekstra avgift kreves per måned, men det vil spare deg for hundrevis av dollar hvis telefonen er mistet, stjålet eller om det er noe fysisk eller væske skade.
 9. 9
  Mange telefoner har noen frustrerende "funksjoner" som ikke er umiddelbart åpenbare. For eksempel: bare viser tiden når tjenesten er tilgjengelig, begrensninger på tekstmelding lagring, og nedleggelse lyder som ikke kan slås av (veldig flaut på kino). Spør et salg person eller en venn som eier den samme modellen om spesifikke funksjoner før du kjøper.
 10. 10
  Når du vurderer om du skal kjøpe ny mobiltelefon håndsett vurdere å søke online ressurser med uavhengige brukeranmeldelser. Ofte hvis et håndsett har vært ute for en måned brukere har allerede funnet ut om noen store problemer med telefonen sin og lagt ut på en forbruker nettsteder. Du kan være trygg på at du velger den rette mobiltelefonen før du gjør ditt høy billett kjøp.
 11. 11
  Hvis du planlegger å kjøpe ny mobiltelefon på nettet for ytterligere besparelser det kan være verdt spratt inn din lokale forhandler først. Få en følelse for telefoner og en titt på de forskjellige størrelser, skjermer og operativsystemer for å se hva som passer best dine personlige evner og hånd størrelse. Du kan også få demonstrasjoner og eventuelle spørsmål du måtte ha. De vil prøve å oppmuntre deg til å registrere deg, men du kan alltid si nei takk når du har den informasjonen du ønsker. Så gå hjem og sjekke nettet for bedre tilbud.

Tips

 • Kjøpe tilbehør fra en bedrifts butikken på mobiltelefonen din leverandør fordi det er en egen garanti for dem. Hvis du kjøper et headset på gaten for fem dollar du kan ikke ta det tilbake hvis det bryter. På en bedrifts butikken kan du betale mer, men det kan utveksles gjennom garantien program for en helt år. Hold alltid en kvittering.

Advarsler

 • Ikke gå ut og "impuls kjøpe" en mobiltelefon. Dette vil mest sannsynlig resultere i å kjøpe en telefon med for få / mange funksjoner.
 • Dra full nytte av den 30 dagers prøveperiode for å sjekke ut telefonen og nettverket kvalitet for ditt område. Spør hvilke priser vil du være ansvarlig for hvis du ombestemmer deg og gå med en annen transportør helt. Du kan bli holdt ansvarlig for aktivering avgifter, prorated servicegebyr, avgifter og liknende, som kan legge opp raskt. Mange er overrasket over at prøveperioden er ikke "Free" og behandling returnert utstyr og refusjoner kan ta uker.
 • Vær oppmerksom på at selv med forsikring fleste telefoner ikke er dekket for væske skade (se relatert artikkel nedenfor).
 • Forskjellige telefoner også få forskjellige mottak, slik at du kan ha en transportør med virkelig god service, men en telefon med dårlig mottak og lydkvalitet! Sjekk ut dette også.
 • Forskjellige telefoner avgi forskjellige mengder stråling. Hvis du er bekymret for dette, sjekk SAR rating for den modellen du har tenkt på å kjøpe på FCC nettsted. 1,6 watt per kilogram er den høyeste tillatte stråling nivå i Europa.