Wkuno

Hvordan sjekke om din facebook informasjonen er offentlig

Det er mulig for dine personlige data som skal utvinnes på Facebook, som vist nylig da en sikkerhetskonsulent samlet navn og profil nettadresser for 171 millioner Facebook-brukere som hadde offentlig søkbare profiler og lastet opp denne informasjonen som en torrent. For å stoppe dette skjer med deg (eller å vite hvis informasjonen ble inkludert i denne torrent) kontrollere innstillingene og gjøre de endringene som trengs. Sikkerhet er alltid en god ting, spesielt i et så stort og raskt voksende miljø for eksempel Internett.

Trinn

Hvordan sjekke om din facebook informasjonen er offentlig. Gå til din facebook profil dashbordet.
Hvordan sjekke om din facebook informasjonen er offentlig. Gå til din facebook profil dashbordet.
 1. 1
  Gå til din facebook profil dashbordet. Klikk på "Account" i øvre høyre side av dashbordet.
 2. 2
  Velg "personverninnstillinger". Under "Basic Directory Information", klikk på "Vis innstillinger".
  • Hvis den første notering heter "Søk etter meg på Facebook" er satt til "Alle", og deretter ditt navn og profil er offentlig tilgjengelig og kan øses opp av alle som søker å samle dette offentlig informasjon. Dette betyr at ditt navn og profil URL er sannsynligvis i den nevnte torrent.
 3. 3
  Mens du er i gang, sjekk om eksterne søkemotorer som Google og Bing er i stand til å indeksere profilen din. Som vil avgjøre om noen som søker ditt navn vil se din Facebook-profil i søkeresultatene. (Dette er en av de mange skritt du kan ta for å.)
  • Gå tilbake til hovedsiden for personverninnstillinger side. På venstre nedre hjørne av skjermen klikker du på "Rediger innstillinger"-knappen (under "Programmer og nettsteder").
  • Klikk på "Rediger innstillinger" under "Public Search".
  • Hvis "Aktiver offentlige søk" boksen er krysset av, betyr det at søkemotorer indeksere profilen din. Fjerne merkingen for å hindre at dette skjer. For å gå tilbake, klikk på "Tilbake til Programmer".
 4. 4
  For å justere hvilke deler av profilen din at folk kan se innenfra facebook: Se Hvordan håndtere facebook alternativer for personvern for mer informasjon.

Tips

 • Husk at hvis noen av dine personlige opplysninger dukker opp i annonser delen, de er for nettsteder som Intellius, som belaster folk penger for å se din personlige informasjon, som er samlet inn fra offentlige og næringsliv poster, ikke Facebook. Selv om det kan eller ikke kan være nøyaktig, er det ganske vanskelig å se det hele, som du må betale ca 15€ for å se en fullstendig workup.

Ting du trenger

 • Facebook-kontoen