Wkuno

Hvordan du skal lykkes i RollerCoaster Tycoon spill

I Roller coaster en Tycoon, 2 og 3, får du til å styre din egen temapark komplett med alle typer karuseller og attraksjoner. I ulike scenarier, mål er forskjellige, men de har én ting til felles: du må heve noen sum penger og har noen flere gjester ved slutten av en bestemt tidsperiode.

Denne guiden vil hjelpe deg å skape den beste temapark fra grunnen av i Rollercoaster Tycoon, Rollercoaster Tycoon 2, og Rollercoaster Tycoon 3.

Trinn

Hvordan du skal lykkes i RollerCoaster Tycoon spill. Plukk et scenario hvor du må bygge temapark fra scratch.
Hvordan du skal lykkes i RollerCoaster Tycoon spill. Plukk et scenario hvor du må bygge temapark fra scratch.
 1. 1
  Plukk et scenario hvor du må bygge temapark fra scratch. For eksempel kan du velge Forest Frontiers i en RCT, Roller Coaster himmelen i RCT to, og Cosmic Craggs i RCT3. Parken trenger ikke å være stengt. I RCT1 og 2, kan du ikke bygge under pause, men i RCT3, kan spillet bli pauset eller ikke.
 2. 2
  Klikk pengene beløpet på nederst til venstre og øke lånet så mye som trengs for å bygge nok turer. Vi vil betale den av senere (Merk: Sandbox Mode har unlimted penger).
 3. 3
  Klikk på build-ikonet. Velg "Gentle Rides" og plukke noe lite, som et pariserhjul eller en karusell. Plasser ride nærheten av inngangen til parken, men ikke for nær veien. Face the inngang og utgang mot den viktigste veien. Nå, klikk banen ikonet og bygge en kø linjebanen fra inngangen til veien. Husk at turen kan kreve en lang linje. Gjenta dette trinnet med en annen behagelig tur.
 4. 4
  Når inngangen ser full, bygge noe større. Klikk på build-ikonet og velg "Thrill Rides". Prøv å plukke noe lite, som en svingende skipet, eller en spinnende vri. Plasser den ved siden av den milde rides. Ikke bygge køen linjer ennå fordi du ikke har en vei som fører til turen ennå. Du kan gjenta dette trinnet om nødvendig.
 5. 5
  Nå som du har inngangen fylt opp, er det på tide å flytte til det store området av parken. Klikk på build-ikonet og velg "Roller Coasters". Plukk "Wooden Roller Coaster" og bygge noe ganske stort, men ikke overdimensjonert. Plasser den ved kanten av parken, slik at du fortsatt har plass i midten for å installere veier. Sett inngang som nær stasjonen som mulig. Også huske på at du må bygge veier som forbinder alle turer. Ikke gjenta dette trinnet.
 6. 6
  Nå, igjen, plukke "milde rides" og bygge en biltur ikke så langt fra berg-og dalbane. Prøv å holde det små, men ikke så liten som pariserhjulet, eller merry-go-round.
 7. 7
  Hvis det er forbi april i spillet ditt, klikker du på build-ikonet, velg "vann rides", og bygge hva ride de har. Plasser den nær kanten av parken, men også nær inngangen. Hvis du bygger båttur, må du grave en innsjø og fyll den med vann.
 8. 8
  Nå er det på tide å gå videre til veier. Bygge en bane fra inngangen til vann ride. Prøv å gjøre banen så rett som mulig, og likevel nå alle rides lett. Nå, bygge kø linje stier fra innganger. Hvis du trenger en kø kø for å bli lengre for en mer populær tur som berg-og dalbaner, slår det ut som en labyrint. Når du har køen linjer ned, bygge exit stier. Bygge banene i den rekkefølgen vil hindre kø linjer fra uhell feste til en bane du kanskje ikke vil ha den på. Exit baner kan ikke være kø stier, eller dine gjester vil tro at de er i tråd for en annen tur og bli forvirret. Dette holder park vurdering opp.
 9. 9
  Nå som du har en grunnleggende skisse av parken din, er det på tide å gå videre til enda større ritt. Klikk bygge ikonet og berg-og dalbaner igjen. Plukk noe du vil - noe virkelig stort - og bygge den i nærheten av vann ride og den første berg-og dalbane. Ikke legg den nær inngangen, og sørg for å holde banene i tankene. Ikke bygg på den andre siden av parken til inngangen, er begge kantene og midten fylt opp, trenger gjestene ikke liker å gå langt. Det er det for rides!
 10. 10
  Legg de andre attraksjonene som holder dine gjester kommer. Klikk på Build-ikonet og velg "Food". Bygg Burger Bar, eller Pizza Stall. Plasser den i midten av attraksjonene. Bygge en drink stall rett ved siden av mat stall, og til slutt, legg et bad.
 11. 11
  Nå, klikk på "landskapspleie / dekorasjoner"-ikonet og velg "sti dekorasjoner". Klikk på søppelbøtten og plassere den rundt banene. Sett den i nærheten av matboder og på utgangene av turer. Det kommer til å høres litt grov, men folk kaste opp noen ganger når de får av turer. Gjenta, men velger benker i stedet for søppelbøtter. Noen ganger når folk blir syke, de bare ønsker å sitte ned. Du kan også legge inn noen dekorasjoner, som fontener.
 12. 12
  Nå som parken ser mer ut som en faktisk park, er det på tide å gå inn i virksomheten. Sørg for at alle rides er åpne hver for seg. Åpne parken. For å gjøre det, klikker du bare inngangen til parken og endre den røde skiltet til grønt.
 13. 13
  Nå bare lene deg tilbake og se på park befolkningen vokser. Pass på å sjekke om bestemte rides og se hva folk synes. Gjøre noen justeringer om nødvendig. Vær oppmerksom på kunngjøringer. En måned i, leie en handyman eller to å tømme søppelbøtter og rydde opp spy. Hvis en tur bryter ned, ansette en mekaniker. Hvis det er klager om hærverk, ansette en sikkerhetsvakt. Sørg også for å øke park opptak pris etter ca en måned, men ikke gjør prisendringen for dramatisk eller ingen vil komme.
 14. 14
  Klikk på penger igjen og velge den aller siste kategorien. Du vil se alle reklame alternativer der. Annonsere din park for to til tre uker - mye flere gjester vil komme. Også observere alle turer. Hvis en bestemt ride ikke få så mange mennesker som du vil at den skal komme, gå tilbake til reklame, men denne gangen plukke "annonsere bestemt ride".
 15. 15
  Nå slappe av i et minutt og se på hvor mye penger. Se hvor mye det er økende. Etter at du har fått nok penger, åpne opp penger kontroll igjen og redusere lånet så mye du kan. Målet ditt er å ikke ha noen lån i det hele tatt.

Tips

 • For å få en masse penger, bygge noen butikker i nærheten av inngangen til parken din.
 • Hvis du finner en gjest som sier at en tur er for intens eller for svak for ham, plukke ham opp og plassere ham i køen av en mer passende tur. Whee! Du kan okkupere din tid som dette i stedet for bare å se på folk skrike.
 • Hvis parken er for stor, bygge en monorail (ikke et tog, fordi monorail kan løftes, slik at du ikke trenger å bekymre deg for trasé og andre ritt) som har flere stasjoner og går rundt i parken. Hvis du har brukt opp alle fire stasjoner og omvendt er ikke en komplett sirkel, endre den til en enveis-transport modus i stedet for kontinuerlig krets modus.
 • Når du bygger din park, la baksiden (lengst fra inngangen) tom, slik at du kan bygge andre rides det senere.
 • Pass på å bygge nye ritt som de er tilgjengelige.
 • På Roller Coaster Tycoon 3, hvis du kjører ekstremt lite penger, eller i det negative, for å nevne park guest "John D. Rockefeller". Dette gir deg et løft i penger, og du kan navngi så mange gjester "John D. Rockefeller" som du liker.
 • Hvis parken er stor, bygge en masse mat og drikke boder og bad. Også bygge en informasjons kiosk - paraplyer selger som gale når det regner, øke prisen når du hører torden.
 • Ikke bare har én sti kobler alle turer. Bygge på stiene å spre mengden.
 • Ikke glem å løpe mye av reklamekampanjer.
 • Pass på å lytte til alle dine gjester kommentarer, og foreta justeringer.
 • Etter et par virtuelle månedene av parken være åpen, ansette noen underholdere.
 • Her er et tips: Når mange av gjestene begynner å komme inn, felle dem ved å bli kvitt veien bak dem. Foran dem sette et bad, og massevis av consession stands og gjøre prisene så høyt som du kan.
 • Hvis alle land ditt er fylt opp, kjøpe litt mer. Dette kan gjøres ved å klikke parken inngangen, og deretter klikke kjøpe land ikonet.
 • Hvis en gjest er virkelig sint (One med et rødt ansikt) gjør en bane, atskilt fra de andre, og plassere en benk der. Flytt at gjest der, og han vil bryte den. Som vil gjøre ham glad igjen!
 • Noen av park gjester kanskje ikke "live" nær parkere i sitt virtuelle liv, så de må bruke på badet. Klikk på et bad, og øke alle av bad avgifter i parken din til 10 cent. Det betyr at gjestene må betale en krone å bruke toalettet. Spesielt hvis du har en stor park, er dette en god måte å gjøre money.In versjon 3 noen gjest vil ikke gå til disse toalettene.
  • Å ha tur i nærheten av vann vil gjøre gjestene glade. Gjør dem CLOSE (nesten rørende) vann vil hjelpe deg enda mer!
 • Holde gjestene fornøyde. Det er mange ting som gjør gjestene fornøyde, mens visse andre ting føre deres lykke minker. Hvis en gjest lykke nivået er lavt nok, vil han bli en vandal og bryte benker og lamper i parken din, som igjen vil påvirke andre gjester lykke nivå. Noen ganger er det ikke lett å holde gjestene fornøyd, men hvis du følger disse tipsene vil du ha en idé om hvordan du kan manipulere dine gjester lykke.
  • Du liker ikke ting som er for dyrt. Så, hvis du ser folk tenker "jeg betaler ikke så mye å gå på / kjøpe [sett inn objekt her]," redusere prisen på attraksjonen umiddelbart. Hvis prisen er god, vil du se gjester tenker "[attraksjon] er en virkelig stor verdi".
  • Gjør din park ser fint. Ting som natur og Theming forårsake gjester til å tenke "Naturen her er fantastisk" som øker deres lykke. Sørg også for å sette musikk på noen turer. Dette gjør også gjestene lykkeligere. Men i den tredje Roller Coaster Tycoon spillet, gjester iblant unngå visse ritt fordi de ikke liker musikken. Prøv å holde seg borte fra musikken hvis du har den tredje Roller Coaster Tycoon spillet, men hvis du har den andre eller den første, legge til musikk til ritt er en god idé.
  • Pass på å ansette handymen, spesielt hvis du finne gjester tenker "Denne banen er motbydelig." Tilordne bestemte områder for handymen å patruljere, og gjestene vil da tenke "Denne parken er veldig rent og ryddig", som øker deres lykke.
  • Leie entertainers. Når en gjest passerer en entertainer, hans / hennes lykke øker. Plasser underholdere nær hovedporten til fraråde forlater gjester fra spennende. Også sette underholdere i køen linjer, fordi etter å ha ventet lenge i kø, gjester blir sint.
  • Hold køen linjer små. Når gjestene tenker "Jeg har stått i kø for [ri] for aldre" deres lykke faller. Noen kan forlate linjen hvis de venter for lenge.
  • Sult, tørst, bad og kvalme også påvirke gjester lykke. Her er noen ting som kan forårsake en av de tingene for å øke / redusere:
   • Guests sult øker over tid. Siden spise mat øker også kvalme nivå, plasserer maten boder unna kvalm turer. *
   • Guests Thirst øker det meste når han / hun spiser mat. Tørsten nivå øker også med kvalme nivå. Etter å ha drukket en drink, vanligvis gjestenes tørst nivå og kvalme nivå nedgang. Men badet øker. Beste steder å plassere drikke boder er i nærheten av en food stall og i nærheten av avkjørselen til kvalm ride.
   • Det vil også være en god idé å plassere bad over hele parken. Guests Bad nivået øker når han drikker en drink.
   • Guests kvalme øker det meste når han / hun rir en tur som har en høy kvalme rating. Kvalme er også økt (en liten bit) ved å spise mat. Hvis kvalme nivået er for høyt, vil gjesten kaste opp. Vanligvis oppkast avtar gjestens kvalme nivå. Kvalme nivå er også redusert når gjesten setter seg ned eller drikker en drink.
  • Hvis en gjest lykke er desperat lav, kan du endre navn på ham / henne til Melanie Warn. Dette vil øke gjestenes lykke og energi til maksimum.

Advarsler

 • IKKE kast bort alle pengene dine. Hvis du er under 1500€ stop utgifter for en stund. Husk, er en av de endelige målene til å betale av alle lån slik at hvis du er i en krise og du kan få mer lån.
 • Test alle dine spesialbygde rides før du åpner dem for å finne ut om de er trygge.
 • Når du bygger dine egne ritt, sørg for å ta hensyn til hvor ekstreme turen er. Ikke gjør det miste for høy. Ikke gjør fem løkker på en kjøretur. Hvis du gjør det, vil få ønsker å ri på tur. Men i noen parker gjester foretrekker mer intense ritt enn andre.
 • I noen parker, må inngangsbilletten være gratis. I andre, må alle rides være gratis.
 • Alltid i RCT3 være på vakt når du har en Vipeep i parken.
 • Noen parker starter automatisk åpne og kan ikke lukkes. I dette tilfellet bygger alle ride baner umiddelbart og åpne alle rides så snart de er ferdige.
 • Aldri forlate spillet kjører og gå bort for mer enn fem minutter. Du tenker kanskje ting går bra, men hvis du drar, kanskje noe (som en coaster krasj) skje. Hvis du ikke er der, vil din virksomhet imperium komme styrter ned. Husk, det er alltid en redning alternativ.
 • Hvis en gjest i ansiktet er rødt, som betyr at han er veldig sint.

Ting du trenger

 • En datamaskin
 • En Keyboard
 • En mus
 • En av Roller Coaster Tycoon Games