Wkuno

Hvordan du laster ned en youtube video eller lyd i iTunes-biblioteket ved hjelp zamzar.com

Youtube er en endeløs kilde til underholdning, men krever en viktig ting, en Internett-tilkobling. Disse instruksjonene vil lære deg hvordan du konvertere din favoritt Youtube video med Zamzar og laste det inn i iTunes-biblioteket. Derfra kan du overføre videoen på din iPod eller iPhone for å nyte når som helst, uten Internett-forbindelse.

Trinn

Hvordan du laster ned en youtube video eller lyd i iTunes-biblioteket ved hjelp zamzar.com. Gå til youtube og finn den videoen du ønsker å laste ned til iTunes-biblioteket.
Hvordan du laster ned en youtube video eller lyd i iTunes-biblioteket ved hjelp zamzar.com. Gå til youtube og finn den videoen du ønsker å laste ned til iTunes-biblioteket.
 1. 1
  Gå til youtube og finn den videoen du ønsker å laste ned til iTunes-biblioteket.
 2. 2
  Kopier andelen nettadressen til videoen. Dette finner du ved å klikke på aksje-knappen plassert under videoen.
 3. 3
  I en ny fane eller vindu gå til www. Zamzar.com og klikk på Last ned videoer kategorien.
 4. 4
  Slett all tekst i tekstboksen og lim inn nettadressen du tok fra youtube side inn i den tekstboksen. Sørg for å dobbeltsjekke at nettadressen er valgt. Hvis det er valgt det ikke vil være en lenke.
 5. 5
  Velg det formatet du ønsker å konvertere video til. For video på en ipod / iphone du trenger for å velge mp4 format. Hvis du bare ønsker lyden av videoen velge mp3-format.
 6. 6
  Skriv inn din e-post inn i trinn 3 tekstboksen og trykke "konvertere"-knappen oppført under trinn 4. Et varsel boks åpnes ber om at e-postadressen du putter er riktig. Sørg for at det er din riktige e-post adresse og klikk på "ok"-knappen. Advarselen boksen skal lukke og filen vil begynne å konvertere. Fremdriften vil vise under "Konverter filer"-boksen.
 7. 7
  Når fremgangen blir til 100% komplett sjekke e-post. Åpne e-post som Zamzar sendte deg, og klikker på den andre hyperkobling som er inkludert i e-post, vil hyperlink være under en setning som begynner med "alternativt klikk." Pass på å ikke treffe hyperkobling som tar deg til å melde seg for en Zamzar konto. Åpning av en konto vil gjøre det så konvertert fies blir sendt til kontoen din i stedet for i en e-post, så hvis du har planer om å konvertere en masse filer en konto kan være en god idé.
 8. 8
  På den nye Zamzar side at hyperlink tok deg til, klikker du på knappen Last ned nå. Klikk på "lagre fil" i varselet boksen som åpnes. Dette bør lagre filen direkte til skrivebordet eller nedlastinger mappen (Hvis det ikke er på skrivebordet ditt du kan ha til å gå til "mine dokumenter" og søk etter filen som vil ha samme navn som det opprinnelige Youtube video.)
 9. 9
  Når den er lastet ned, sørg for at videoen fungerer ved å dobbeltklikke på den og åpne med quicktime eller windows media player. Hvis det fungerer du er klar til å flytte det inn i iTunes-biblioteket.
 10. 10
  Åpne iTunes og endre størrelsen på itunes vinduet slik at du kan se filen på skrivebordet ditt. Dra filen fra skrivebordet og inn i biblioteket ditt på venstre kolonne i iTunes-vinduet (det blir grønt når det er det rette stedet å slippe filen). Klikk på "filmer"-fanen og sørg for at filmen du lastet ned er i biblioteket. Hvis filen ikke er på skrivebordet kan du bruke "Legg til i bibliotek"-funksjonen på Fil-menyen.
 11. 11
  Klikk på filmen og sørge for at den spilles gjennom itunes. Hvis den gjør videoen er importert inn i biblioteket ditt og er klar til å gå på din iPod / iPhone neste gang du synkroniserer den gjennom iTunes-biblioteket.

Advarsler

 • Vær oppmerksom på at større videoen jo lenger nedlastingen vil ta, og jo mer plass det vil ta opp på din iPod / iPhone