Wkuno

Hvordan du enkelt nivå opp i pokemon: rubin / safir

Siden gir en svært enkel måte å level-up Pokemon. Dette kan brukes til å lage Pokemon nivå 100, men fortsatt krever ganske mye tid. Bruk den til å gi den ekstra vitamininnsprøytning til Pokemon for å hjelpe dem å overvinne det gym leder!

Trinn

Hvordan du enkelt nivå opp i pokemon: rubin / safir. Sett pokemon du ønsker å trene på forsiden av vaktliste din.
Hvordan du enkelt nivå opp i pokemon: rubin / safir. Sett pokemon du ønsker å trene på forsiden av vaktliste din.

Trening

 1. 1
  Sett pokemon du ønsker å trene på forsiden av vaktliste din.
 2. 2
  Finn enten trenere til kamp eller et område hvor det er ville pokemon. (Grass, havet eller fiske.)
 3. 3
  Begynn din kamp. Hold på å kjempe til motstanderens Pokemon eller ville Pokemon går tom for HP og svimer av. For hver Pokemon du forårsaker å besvime, vil du få en viss mengde erfaringspoeng avhengig av arter av Pokemon og noen ganger på om det er en trent Pokemon eller en vill Pokemon.

Svak pokemon trening

 1. 1
  Finn en pokemon som er svak eller et ekstremt lavt nivå og plassere den foran på vaktliste. Svake Pokemon trening vil hjelpe deg å øke eventuelle lavt nivå eller svake Pokemon lett, for eksempel hvis du har fanget en Abra etter nivå 16, (. Abras under plant 16 vet bare farten Teleport, som ikke er en offensiv flytte) eller hvis du prøver å heve en Magikarp. (For Pokemon fans, bør dette gå uten å si.)
 2. 2
  Gå inn i kampen med de svake pokemon på forsiden. Igjen, finne en trener eller Pokemon til i kamp. Når slaget skjermen har åpnet, stopp.
 3. 3
  Slå dine svake pokemon ut for en sterk pokemon som kan vinne kampen. Når slaget skjermen har åpnet, ikke angripe eller bruke et element på dine svake Pokemon. Alt du trenger å gjøre er å slå den ut med en gang for en Pokemon som kan fullføre kampen. Selv om dine svake Pokemon ikke slåss eller gjøre et trekk, tjener det fortsatt erfaringspoeng bare for å være i slaget.

Exp. Del

 1. 1
  Finn en exp. Aksje. For å gjøre dette trenger du en exp. aksje. Her er hvor du finner Exp. Del i spill;
  • Diamond og Pearl: Sør for Eterna byen er det en sykling krets, før du kommer til det om du må gå gjennom en bygning. Inne er det en professor som vil gi deg Exp. Del hvis du har sett mer enn 35 pokemon.
  • Ruby, Sapphire og Emerald: Snakk med Mr. Stone i Rustboro etter å levere brevene til Steven og kaptein Stern.
  • LeafGreen og FireRed: Go East of fuksia og gå inn i bygningen som forbinder fuksia til ruten. Gå ovenpå og snakke med professorens assistent, vil han gi deg Exp. Del hvis du har mer enn 50 Pokemon.
 2. 2
  Gi exp. Del til Pokemon i fronten av vaktliste din. Når du har fått Exp. Del, gi til Pokemon i front for å holde mens kampen.
 3. 3
  Starte kampen. Slå motstanderen og Exp. Del vil gi ikke bare Pokemon som kjempet erfaringspoeng, men alle de Pokemon du bærer med deg.

Ting du trenger

 • Exp. Del
 • Game Boy Advance, SP, eller Nintendo DS
 • Pokemon spillet