Wkuno

Hvordan å heve en perfekt Garchomp

Garchomp, en veldig sterk og kul pseudo-legendariske Pokémon. Hvis du trener den godt, kan du ha en nesten uovervinnelig Pokémon. Her er hvordan du gjør:

Trinn

Hvordan å heve en perfekt Garchomp. Catch en elle i egensindig hule (under sykkelveg).
Hvordan å heve en perfekt Garchomp. Catch en elle i egensindig hule (under sykkelveg).
 1. 1
  Catch en elle i egensindig hule (under sykkelveg).
 2. 2
  Få en elle med naturen steinhard eller jolly. Jolly kan være det beste, for da Salamence, Pikachu, og Celebi ikke vil være raskere enn Garchomp din, og du kan løpe raskere Pokemon som Gengar. Du kan enten holde på å fange Gibles til du får ett eller du kan avle til du får en. Å gi materielle forelder en Everstone å holde vil trolig øke sjansene for å få en god karakter. Disse naturer er de som du ønsker fordi de ikke senke noen av Garchomp sin perfekte statistikk.
 3. 3
  "Train" det ved å kjempe Pokémon som gir angrep og hastighet elbiler, slik at det blir 252 angrep elbiler og 252 Speed ​​elbiler. Du kan bruke Protein og carbos for de første 100 elbiler i hver stat hvis du har nok penger.
 4. 4
  Heve nivået til 24 og la den lære (via utjevning) kraftfulle bevegelser. Hvis du ikke bryr deg ekstra trening, da avle for en elle egg. Sine statistikker (kunne) være høyere, og det kan lære kraftige egg beveger seg som Thrash. Plassere den i barnehagen vil kreve mye gåing, men tillater høyere EV trening.
 5. 5
  La det utvikle seg på nivå 24 i en gabite.
 6. 6
  Train. Hvis det ikke er i barnehage, trene det i angrep og hastighet. Fighting Pokémon med normalt høy angrep eller hastighet statistikken vil heve Gabite / Garchomp samlede evne.
 7. 7
  Heve nivået til 48 og la den lære (via utjevning) kraftfulle bevegelser.
 8. 8
  Evolve det. På nivå 49, kan Gabite lære Drage Rush, en svært kraftig, men litt unøyaktig trekk. Evolving det på level 48 vil gi en marginal mengde ekstra angrep. Evolving den på nivå 49 kan du lære Drage Rush tidligere. Det er ditt valg.
 9. 9
  Undervise. Når du har Garchomp, følgende trekk er for kjempet mot Elite Four. Disse trekkene er sterkt anbefalt:
  • Jordskjelvet. (For Flint i Elite Four)
  • Stone Edge. (For Aron i Elite Four)
  • Drage Claw, Dragon Rush eller voldshandling (for Hoved Offensive Move i Elite Four). Dragonbreath and Dragon Pulse er valgfrie som er Draco Meteor men det avfall bruken av Garchomp spesialutsending Attack stat (Men dette kan enkelt endres ved å bytte din Garchomp ut).
  • Brann Fang / Crunch (For Aaron / Lucian henholdsvis)
 10. 10
  "Gi" et nyttig element (som en Choice Scarf eller et valg Band) til Garchomp din.
 11. 11
  Battle konkurransedyktig med denne Garchomp og du kan vinne mange flere kamper enn du tidligere gjorde. Hvis du bruker Garchomp på samme lag som en Tyranitar, vil Garchomp få en 20% sjanse for å unngå å bli truffet. Bare husk å ha en annen Pokémon som kan ta både vann og is angrep. En annen god ide hvis du ønsker å gjøre dette på er å gi den en Yache Berry å holde. Dette vil la Garchomp overleve mest Ice type angrep.

Tips

 • Sand storm aktiverer sin Sand Veil evne slik at det er mindre sannsynlig å bli truffet, og alle hans andre angrep har minst 100 makt.
 • Hvis du kan, sørg for at du kan sikkerhetskopiere Garchomp med massevis av Full gjenskaper og gjenoppliver, som du må forvente det verste til å skje hele tiden.
 • Det kan ikke være en veldig god idé å sende Garchomp inn hvis du er mot en Ice-type Pokémon, fordi Garchomp er veldig svak til å Ice angrep. Men hvis motstanderen sender i en Ice type Pokémon mot Garchomp din, du vanligvis kan slå det hvis du bruker Swords Dance mens de bytter på hvis Garchomp har en Yache Berry. Hvis dette Ice Pokemon, for eksempel Froslass, er raskere enn Garchomp, slå ut.
 • Mens du heve den, prøver å bekjempe disse Pokemon. Disse Pokemon gi deg en spesiell bonus i angrep: Shinx, Luxio, luxray, Machop, machoke, machamp, bibarel, Snover og carnivine.
 • Unngå å lære det spesielle angrep som Surf. Det sløser den høye Attack stat.
 • Prøv å lære Garchomp Drage og Ground typen trekk, blir det en 50% økning fordi det er drage og Ground type.
 • For opplæring i fart, går vest for Eterna byen og det er en fisker der ute som har seks Magikarp, bare å bruke Vs. Seeker.
 • Sin endelige bevegelsessett bør være Jordskjelv, Dragon Claw, Stone Edge og Outrage.

Advarsler

 • Noen ganger Garchomp kan KOed (besvimte lett) hvis du ikke tar vare på sine HP eller dersom det kjemper en Ice type (4x svakhet)

Ting du trenger

 • Tålmodighet
 • En materielle
 • Gode ​​TM og Surf
 • Evne til å bruke styrke utenfor kamp
 • Spenning