Wkuno

Hvordan du bruker Vuze til å laste ned innhold til AppleTV

Har du en AppleTV, men knapt bruke det fordi alt på iTunes er veldig dyrt? Leter du etter en enkel måte å laste ned lovlig innhold? Ikke tid eller tålmodighet til å sitte gjennom reklame? Det er mange programmer og nettsteder kan hjelpe med disse problemene, men Vuze gjør hele prosessen veldig morsomt og enkelt! Dette er en trinnvis guide til å bruke BitTorrent klient, Vuze, for å laste ned. Torrent-filer og konvertere dem til et format som er gjenkjennelig og optimalisert for din AppleTV.

BitTorrent-nettverket er forskjellig fra andre "peer to peer" fildelingsnettverk, ved at brukeren laster ned en (veldig liten). Torrent fil fra et nettsted. Når dette. Torrent-filen er importert inn i BitTorrent-nettverket klient (Vuze, i dette tilfellet), kobler den til en tracker og finner folk som har fullført ikke bare ferdig lastet ned filen, men er i ferd med også. Den. Torrent-filen er i stand til å finne biter av informasjon fra mange ulike kilder til helt ned selve audio-, video-, program, etc. Dette gir større nedlastingshastighet, fordi brukeren har muligheten til å laste ned en enkelt fil fra mange forskjellige "frø" (andre brukere som har hele filen) og "peers" (andre brukere som er i ferd med å laste ned filen).

Selv om det er mange forskjellige kunder, er Vuze en meget brukervennlig, godt etablert stykke programvare. Den er tilgjengelig for gratis, og har en lang historie som går tilbake til etableringen av BitTorrent-nettverket.

Trinn

Hvordan du bruker Vuze til å laste ned innhold til AppleTV. Laste ned programvaren.
Hvordan du bruker Vuze til å laste ned innhold til AppleTV. Laste ned programvaren.
 1. 1
  Gå til http:/ / www.vuze.com
 2. 2
  Laste ned programvaren.
  • Den gratis versjonen får du tilgang til alt som er beskrevet i denne artikkelen.
  • Vuze Plus er abonnementet versjonen. Det gir deg tilgang til en enkel måte å brenne filene som du laster ned til CDer eller DVDer, får du tilgang til "Play Now" (en måte å spille av filen før den helt er lastet ned), blir kvitt annonser, og virusbeskyttelse.
 3. 3
  Installere programvaren.
  • Finn filen du lastet ned (som heter "Vuze_Installer.dmg" og ligger vanligvis i "Downloads"-mappen).
  • Dobbeltklikk for å åpne til filen, som vil dem montere diskfilen på skrivebordet på datamaskinen. Dobbeltklikk på "Vuze_Installer"-ikonet. I denne mappen er Vuze Installer programmet. Dobbeltklikk på dette og Vuze Setup Wizard vil begynne.
  • Vuze vil automatisk bli installert i din "Programmer"-mappen. Du trenger denne programvaren når du finner noe du ønsker å laste ned.
 4. 4
  Finn et nettsted som inneholder (eller lenker til). Torrent-filen du ønsker å laste ned.
  • Det er mange forskjellige nettsted som du kan finne. Torrent-filer på. Noen av disse nettstedene vert "piratkopiert" innhold, så vær klar over konsekvensene som kan komme fra aktiviteten på BitTorrent-nettverket.
  • Den har en liste over nettsteder som har filer som deles lovlig. Det er mange andre der ute om, prøv å gjøre et søk på din favoritt søkemotor for "torrent sider" og bla gjennom resultatene. Noen av disse nettstedene fokusere på en bestemt sjanger, så hvis du er ute etter noe spesielt, kan du ønsker å endre søket til noe "juridiske film torrent sider". Du kan også inkludere navnet på filmen du leter etter i søket.
 5. 5
  Kontroller at du har en god. Torrent-fil!
  • Mange nettsteder liste antall frø og leachers, og dette er en god måte å finne ut akkurat hvor lang tid det kan ta deg for å laste ned filen.
   • Frø: Dette er antall personer som har fullført laste ned filen. Jo flere av disse, jo bedre! Hvis det er 0 seeds oppført, kan du ha en hard tid å laste ned denne filen, best å finne en annen. Torrent for samme fil.
   • Peers / Mottakere: Dette er antall mennesker som er i ferd med å laste ned en fil. Hvis en fil har nettopp blitt lansert, vil det mest sannsynlig være et stort antall mottakere, og mye færre frø. Jo høyere andel av frø til mottakere, jo raskere Filen lastes ned!
  • Kjenner egenskapene til tv og internett-tilkobling før du laster ned en fil. Mange. Torrent-filer vil liste annen informasjon om kvaliteten på filen, ting som xvid, HDTV eller 720p. Disse tingene er viktig fordi hvis TVen ikke kan håndtere en 720p bekk, da vil du være vitne til en rekke hoppe og pauser. Dessuten vet hastigheten på det trådløse hjemmenettverket. Hvis ruteren er eldre, kan dette påvirke hastigheten at filen på datamaskinen din vil overføre til AppleTV. Hvis ruteren er basert på 802.11b eller 802.11g, kan det hende at overføringen ikke gå greit, derfor nok en gang gi deg de hopper og pauser.
  • Kvaliteten på lyd / video er viktig, ikke bare for øynene / ører, men til TV, datamaskin og internett-tilkobling. Hvis en fil er å si, 1,4 GB, så det betyr at det er av en høyere kvalitet. Lavere videokvalitet tendens til å være nærmere 700 MB i størrelse. Den andre tingen som kan utledes fra størrelsen på filen er lengden på lyd eller video som du laster ned. En TV-show vil typisk være mindre i størrelse fordi det ikke vil være like lang som en film.
 6. 6
 7. 7
  Last ned. Torrent fil fra nettsiden. Dette kan være forvirrende! Noen nettside prøver å tjene penger ved å plassere annonser som sier "PlayNow" eller "Last ned". Sørg for at du ser på lenken som sier "Torrent" eller "Download Torrent".
 8. 8
  I mange tilfeller kan koblingen for å laste bare være en pil som peker ned. EZTV er et eksempel på dette. De faktisk bruker mange piler, slik at du har valg om hvilke speil (nettsted hvor filen ligger) du ønsker å laste ned. Torrent fra. Fra eksemplet kan du se at EZTV også har en liten magnet ikonet. Dette er det som kalles en magnet link, og mange steder vil gi deg muligheten til å bruke dem. I stedet for å faktisk laste ned en. Torrent-fil, kan du klikke på magnet link, som igjen vil åpne Vuze og legge filen direkte til din liste over filer som skal lastes ned. Nei. Torrent-filer fylle opp harddisken din!
 9. 9
  Finn den. Torrent-filen som du lastet ned. Dette er typisk "Downloads"-mappen med mindre du har endret dine preferanser.
 10. 10
  Dobbeltklikk på. Torrent fil. Hvis du har Vuze riktig installert, så din. Torrent fil åpnes automatisk her. Hvis du har andre BitTorrent-klienter installert på datamaskinen, høyreklikk (kontroll klikk på Mac), og velg "Åpne med" og i listen skal du se Vuze.
 11. 11
  Nedlastingen skal starte automatisk. Når nedlastingen begynner, skaper Vuze automatisk filen du vil være i stand til å se. I tilfelle av kopi av "Beyond the Game" som vi har brukt som eksempel, vil filen bli kalt "Beyond the Game (2008) (xvid)". Legg merke til at Vuze også holder rede på antall frø og peers. Det vil også gi deg ETA av filen.
 12. 12
  Vent til nedlastingen er fullført. I denne tiden, gjerne utforske noen av de kule funksjonene som Vuze tilbud. De har en innebygd. Torrent søkemotor, noe som kan være ganske nyttig. Du kan også sette opp. RSS feeds som automatisk vil fortelle deg når, si, har din favoritt TV-show blitt lastet opp til et nettsted, og du kan laste den ned. Mange av de større. Torrent nettsteder også. RSS-feeds som du kan bruke. Avkjøl!
 13. 13
  Nå som filen er lastet ned, kan du se den på datamaskinen din. Vuze har en innebygd videospiller som er greit. Det har en tendens til å ha noen hikke hvis du laster ned filer eller kjører andre programmer i bakgrunnen. En virkelig god videospiller, som kan håndtere nesten hvilket som helst format kalles.
 14. 14
  Å se filen på appletv, kan du bruke den innebygde i konverteringsverktøy som Vuze har gitt. Hvis du kjører Vuze på en PowerPC chip basert Mac, må du laste ned og bruke et annet program til å gjøre konverteringen som Vuze ikke støtter PowerPC chip (se "Hva du trenger" nedenfor for mer informasjon om dette). Intels chip baserte Mac-maskiner vil vise, i venstre verktøylinje, en seksjon kalt "Device Playback". Rett ovenfor som er en seksjon kalt "Filer". Når filen er lastet ned, og før du ser det, kan det bli funnet i området kalt "Ny". Hvis du allerede har sett din fil på datamaskinen din, vil det bli plassert i "Library". Finn filen og dra den til "iTunes" området under "Device Playback". Et vindu vil da dukke opp, ber deg om å velge enheten. For hensikten med denne how-to, vil vi velge AppleTV2, men gjerne lage filer for noen av de andre enhetene. Konverteringen vil da begynne og du vil være i stand til å se fremgangen din under "In Progress" i "Device Playback". Vuze vil automatisk overføre denne filen til deg iTunes-biblioteket.
  • En ting å merke seg om dette trinnet, er at hvis du laster ned er allerede en. Mp4 (dette er det formatet som iTunes gjenkjenner), trenger du ikke å konvertere den. Finn filen du lastet ned (Vuze oppretter en mappe som heter "Vuze Downloads" i din "Dokumenter"-mappen) og bare dra det inn i iTunes-biblioteket. Du kan også gå til "Fil"-menyen og velg "Legg til i bibliotek" (eller trykk Kommando og bokstaven O).
 15. 15
  I itunes, må du ha ditt "home sharing" for å kunne se datamaskinens biblioteket på appletv. Å snu dette på, gå til "Advanced"-menyen i iTunes og velg "Slå på Hjemmedeling. Oppgi Apple-ID og passord og klikk" Opprett Hjemmedeling ". Du må også slå på" Home Sharing "på AppleTV bruker samme Apple-ID. Dette kan gjøres gjennom "Settings"-menyen på AppleTV.
 16. 16
  Slå på appletv og gå til delen merket datamaskiner. Hvis du har satt opp riktig "Home Sharing", vil du se navnet på datamaskinen din (typisk "Ditt navn er datamaskin"). Klikk på datamaskinen. Det vil da være en liste som ligner på det du ser i ruten til venstre i iTunes, "Musikk", "Movies", "TV-programmer", etc. Uansett om du lastet ned et TV-program eller en film, Vuze kopier alt inn i "Movies"-delen. Du kan endre plasseringen i itunes ved å høyreklikke, velge "get info". Derfra bør du være i stand til å endre filen fra Film til Tv show, redigere titler og episode nummer, samt legge coverbilde. Finn filen og klikk på den.

Tips

 • For best mulig bildekvalitet på TV-apparatet, må du kontrollere at du har et raskt nettverk (802.11n er best når du gjør dette trådløst), og en fil som er minst merket HDTV eller 720p.

Advarsler

Ting du trenger

 • En Mac-maskin med en Intel-chip.
  • (En PowerPC kan følge alle trinnene i denne "How To", minus "Device Playback"-delen. De må laste ned et eget program for å konvertere sine filer til et format som AppleTV vil gjenkjenne. Prøv eller Handbrake, eller du kan alltid bare bare laste ned filer som slutter med. mp4, som det er det formatet som iTunes vil gjenkjenne.)
 • iTunes 10,0
 • Vuze (gratis versjon er fin)
 • En AppleTV for avspilling (eller ett av de andre enhetene som er vist i bilde mellom trinnene 12 og 13).
 • En trådløs / kablet internett
 • Datamaskinen trådløst / eller direkte koblet til AppleTV