Wkuno

Hvordan svare på en stillingsannonse på Craigslist

Med arbeidsledighet på rekordhøyder, er folk på jakt etter jobber i alle mulige sted, spesielt på nettet. Craigslist er et populært sted for arbeidsgivere å plassere hjelp ønsket annonser fordi de er vanligvis gratis å legge inn. Craigslist steder i hver by og stat har en jobb bord, som skiller annonser etter næring. Jobbsøkere kan bla gjennom de siste jobbannonser i alle felt de velger, og svare på dem de er interessert i. Svare på en stillingsannonse på Craigslist med et følgebrev, CV og eventuelle tilleggsopplysninger som blir forespurt.

Trinn

Hvordan svare på en stillingsannonse på Craigslist. Finn riktig arbeidsmarkedet.
Hvordan svare på en stillingsannonse på Craigslist. Finn riktig arbeidsmarkedet.
 1. 1
  Finn riktig arbeidsmarkedet. Gå til Craigslist.org og velg en by eller en stat fra de tilgjengelige oppføringer på høyre side av skjermen. Som vil bringe deg til siden som er spesifikk for arbeidsmarkedet du søker.
 2. 2
  Gjennomgå listen over fagdisipliner under jobbene overskriften. Finn feltet du er interessert i, og klikk på den for å vise en liste over jobbmuligheter tilgjengelig i dette området. Oppføringene vil laste på skjermen din, filtrert etter dato. De siste jobbene er på topp, og du kan bla gjennom overskriftene. Du kan også se den spesifikke delen av byen der jobben ligger ved å se på byen eller nabolaget som vises i parentes ved siden av jobben tittelen.
 3. 3
  Les stillingsannonse nøye. Arbeidsgivere som innlegg på Craigslist rapport får et stort volum av svar. Pass på at du er kvalifisert og interessert i jobben før du tilbringe tid å svare på det.
 4. 4
  Finn e-postadressen som du vil trenge for å svare på. Sjekk øvre venstre hjørne av innlegget. Du vil se en vanlig e-postadresse eller en anonym Craigslist e-postadresse. E-postadresser er ofte merket med blått.
  • Kopiere e-postadressen med datamaskinen ved å merke den og trykke på høyre knapp på musen. Lime den inn i e-postprogrammet du bruker til å sende e-posten. Du kan også skrive e-postadressen ned hvis du planlegger å bruke det senere.
 5. 5
  Sette jobben tittelen i e emnefeltet. Du vil ønske arbeidsgiver å vite hva e er om. For eksempel bruke et emne som "Resepsjonist stilling" eller "Lastebilsjåfør jobb."
 6. 6
  Bruk kroppen av e-posten som følgebrevet. Skriv din e-post som du ville gjort et følgebrev. Skill deg ut til arbeidsgivere ved å nevne at du så annonsen på Craigslist, og gi en kort og interessant oversikt over dine erfaringer og ferdigheter.
 7. 7
  Fest din CV. E-postprogrammet ditt bør ha en knapp som sier ved filer, eller noe lignende.
  • Klikk på Legg ved-knappen, bla gjennom dokumenter du har lagret på datamaskinen, og dobbeltklikk på CV så det er uthevet. Din e-post vil fange opp at filen, og fest den.
 8. 8
  Gjennomgå stillingsannonsen og din e-post. Sørg for at din følgebrev er fri for feil og svar på spørsmålene som ble stilt i stillingsannonsen. Sjekk stillingen på nytt for å sikre at det ikke er noen tilleggsinformasjon som er nødvendig, for eksempel skriving prøver, referanser eller lønn kravet.
 9. 9
  Send e-posten. Klikk på send-knappen på e-postprogrammet.
 10. 10
  Følg eventuelle koblinger som er gitt. Noen arbeidsgivere på craigslist vil kreve at du fyller ut en søknad på deres hjemmeside. Hvis de gir en link, klikk på linken og følg påføringsinstruksjoner.
 11. 11
  Følg eventuelle andre instruksjoner som er oppført i annonsen. Noen arbeidsgivere vil be deg om å svare ved å ringe dem, viser seg å fylle ut en søknad eller fakse en CV.

Advarsler

 • Craigslist innlegg er ofte anonyme, så du kan ikke være sikker på hvem som er på den andre siden av ansettelsesforholdet annonsen. Hvis du blir spurt om noen penger, eller å gi private opplysninger som personnummer, bør du revurdere å søke jobben som det kan være en svindel.

Ting du trenger

 • E-postadresse
 • Gjenoppta