Wkuno

Hvordan bruke photoshop til å retusjere ansikts bilder

Denne opplæringen vil skissere hvordan å retusjere og forbedre folks ansikter i Adobe Photoshop.

Trinn

Hvordan bruke photoshop til å retusjere ansikts bilder. Å starte, bli kvitt de åpenbare blemishes.
Hvordan bruke photoshop til å retusjere ansikts bilder. Å starte, bli kvitt de åpenbare blemishes.
 1. 1
  Å starte, bli kvitt de åpenbare blemishes. Den helbredende verktøyet er utviklet med tanke på dette. Bare hold ALT og klikker på en ren flekk av huden (endre pensel størrelse først, hvis nødvendig) og klikk deretter på ufullkommenhet. Gjenta på alle uønskede flekker.
 2. 2
  Fjern de gule tenner. Velg tennene med en av de lasso verktøy og lime inn i et nytt lag. Maskering hjelper hvis du velger for mye av området og må slette deler av tannkjøttet / lepper. Bruk selektiv fargejustering til å fjerne gult.
 3. 3
  Bruk blur verktøyet til å jevne ut hudtonen. Bruk blur verktøyet og maling over huden, og pass på å ikke gå over fremtredende deler av ansiktet, som øyne eller hår.
 4. 4
  Gi huden en sunn farge, igjen bruke selektiv fargejustering og leke med de røde toner. Dette vil bidra til å kvitte seg med unaturlige hudtoner. Du kan også øke metning av hele bildet for å gi den en mer levende utseende. Klikk ctrl-U (eller kommando-U på en mac) for å få opp Hue / Saturation justering dialogboksen.
 5. 5
  Skjerpe viktige områder, vil dette bidra til å bringe personen mer til liv. Hår, øyne, osv neser ser ofte bedre med ekstra skarphet. Men ikke bruk for mye eller det vil se kornete. Du kan gjøre bildet skarpere selektivt bruke skjerpe verktøyet og endre pensel størrelse.
 6. 6
  Bruk diffuse filter (filter> stilisere> diffuse...) hjelper selv ut funksjoner og gir personen en "mykere" utseende. Kjør filteret og fade det til 40-50%. Dette vil gi den som myk glamour shot utseende.
 7. 7
  Duplisere lag (layer> dupliserte laget) og deretter helt Avmett det (shift-ctrl-u). Sett blending alternativ (finnes i øvre venstre hjørne av lagpaletten) av Desaturated lag til "overlay". Neste eksperimentere med Gaussian blur filter (Filter> Blur> GaussianBlur...) som ønsket (A pixel-bredde på 3-5 skal fungere). Dette vil gjøre de fleste bilder enda mykere look, samtidig opprettholde sin skarphet.
 8. 8
  Bruk skjerpe filter hvis bildet ser litt for myk eller bruke skjerpe børste til aksent kjedelig områder.

Advarsler

  1. Ikke bruk for høy for en pixel-bredde i Gaussian Blur-filter, eller glamour skudd vil ende opp som ser ut som en masse av blandet farger!