Wkuno

Hvordan lage en brann effekt i photoshop

Hvis du noensinne har ønsket å legge til et snev av ild til bildene dine, er Photoshop et flott sted å gå. Vi vil vise deg noen måter å få det utseendet du ønsker. Det er lett å gjøre, og morsomt å leke med.

Trinn

Hvordan lage en brann effekt i photoshop. Åpne adobe photoshop.
Hvordan lage en brann effekt i photoshop. Åpne adobe photoshop.

Metode 1: det grunnleggende

 1. 1
  Åpne adobe photoshop. Sett bakgrunnsfargen til svart, og forgrunnsfargen til oransje.
 2. 2
  Opprett et nytt dokument. Sett den til den størrelsen du ønsker, og i bakgrunnen innholdet: popup, velge bakgrunnsfarge. Klikk på OK.
 3. 3
  Gjengi skyer. Fra '"Filtre" på den øverste verktøylinjen og gå ned til' "Render" "og velg Clouds.
 4. 4
  Lagre brann. Dette filteret vil gjengi gaussiske skyer med forgrunn og bakgrunnsfarger. Ved hjelp av ulike farger kan føre til noen interessante effekter.
  • Klar for mer? Sjekk ut den avanserte metoden nedenfor.

Metode 2: legge ild til tekst

 1. 1
  Åpne et dokument med et tekstlag, eller opprette en ny. For dette eksemplet bruker vi en enkel svart bakgrunn med ordet "FIRE!" i Arial Black på en andre lag. Det er viktig at teksten være på et annet lag enn bakgrunnen.
  • Hvis du bruker et eksisterende dokument, arbeide med en kopi av den opprinnelige.
 2. 2
  Duplisere teksten. Dra den opprinnelige teksten laget til New Layer ikonet nederst i Layers-vinduet.
 3. 3
  Legg ytre glød. Når duplisert, klikk på klikk på Fx menyen nederst i Lag-menyen, og velg Ytre glød. I den resulterende Lagstil vinduet, endre glød farge fra gult til hvitt, og Opacity til 100%, som vist:
  • Klikk på OK-knappen. Ditt bilde skal nå se slik ut:
 4. 4
  Påfør Gaussian blur. Fra Filter-menyen, velg Blur> Gaussian blur... Photoshop vil be deg med en advarsel om at denne handlingen vil Rasteriser den type lag, og at du ikke vil være i stand til å redigere selve teksten hvis du fortsetter. OK advarselen, og sett blur slik at det ser omtrent slik ut:
  • Merk at hvis din tekst laget er større eller mindre enn vårt eksempel, vil den faktiske Radius innstillingen variere. Eksempelet ble gjort ved hjelp 72pt type.
 5. 5
  Sett opp flekk verktøyet. Klikk på Smudge verktøy (under Gradient verktøyet), klikk deretter på børsten innstillinger øverst i vinduet. I den resulterende flekk verktøyet justering vinduet, bruker du disse innstillingene:
  • Med disse innstillingene, du kommer til å "trekke" brannen. Som med en hvilken som helst form for børsten arbeider i Photoshop eller annen grafikk anvendelser er bruken av en tablett anbefales.
 6. 6
  Lag flammene. Bruke flekk verktøyet, pensel fra brevene utover, for å gi inntrykk av flammer. Korte, raske slag vil gi deg det beste resultatet, og hvis du bruker en pensel, varierer tykkelsen av trykk. Brann bør se ut som vist:
  • Når du er ferdig, duplisere flekkete lag.
 7. 7
  Påfør radial uskarphet. Fra Filter-menyen, velg Blur> Radial blur..., og i vinduet som åpnes foreta følgende innstillinger:
  • Mens subtil, vil dette gi brann en ekstra briste av energi
 8. 8
  Gjøre bildet gråtoner. Frå menyen, velg gråtoner. Igjen, vil Photoshop utstede en advarsel om at dette vil flate ut biletet, og kan ha en effekt på bildet. Klikk Flat ut biletet> for å fortsette.
 9. 9
  Konverter til indeksert farge. Frå menyen, velg Mode bilde >> Begrensede farger. Etter det, fra den samme menyen, velg Color tabellen.
  • Fra menyen på toppen av Color Tabell-vinduet, velg Svart Body.
 10. 10
  Gratulerer, du har gjort brann! Ditt bilde skal se omtrent slik ut:

Metode 3: flytende brann

 1. 1
  Åpne adobe photoshop. Sett forgrunnsfargen til hvit, og bakgrunnsfargen til svart. En rask måte å gjøre dette på er å trykke på D-tasten (for Standardfargar), og X-tasten (bytte forgrunnen og bakgrunnsfarger).
 2. 2
  Opprett en ny photoshop bilde. Som med ovennevnte metode, angi bakgrunnen innholdet til å være bakgrunnsfarge.
 3. 3
  Lag et avrundet rektangel ved å klikke på figuren verktøy i oppgavelinjen på venstre side. Tegn en firkantede form i midten av bildet.
 4. 4
  Sett attributtene til formen. På toppen av vinduet, velg Fyll, og velg hvit. Velg Linje Fill,> attributt, og sett den til ingen, som vist.
 5. 5
  Rasteriser laget. Høyreklikk på navnet på den nye formlag (Avrundet rektangel en, som standard), og velg Rasteriser lag fra kontekstmenyen.
 6. 6
  Legg vind. Sikre formlag fortsatt er valgt. Fra Filter-menyen, velg Stylize, og deretter da Wind stilisere,>.
 7. 7
  Juster vinden innstillinger. Velg følgende innstillinger i Wind vinduet: Vind og Fra høyre Wind>, og klikk deretter på OK.
 8. 8
  Trykk kommando + F (PC: Ctrl + F to ganger Dette legger til Wind effekten Din rektangel skal se omtrent slik ut..:
 9. 9
  Rotere bildet. Klikk på Bilde-menyen, deretter Bilderotasjonsknapp Bilde>, deretter 90 ° CW.
 10. 10
  Fra Filter-menyen, velg liquify. Et vindu vil åpnes. Sett penselstørrelsen til ca 25, i første omgang, klikk og dra på linjene gjort av vinden til å forvrenge dem inn i hva en flamme kan se ut. Varier pensel størrelse for en mer realistisk flamme utseende. Når du har gjort dette, klikker du OK.
 11. 11
  Dimme bildet. Klikk på Filter, deretter Blur,Gaussian blur, og sette avstanden til en piksel.
  • Duplisere lag to ganger. Du kan gjøre dette enten ved å dra det første laget på New Layer ikonet nederst i Layers-vinduet, eller ved å trykke Command + J (PC: Ctrl + J) to ganger.
  • Gjør de 2 øverste lagene usynlig ved å klikke på øyet ved siden av dem.
 12. 12
  Klikk på originalen (nederst) rektangel lag. Fra Justeringer vinduet, velg Hue / Saturation-ikonet.
 13. 13
  Gjør hue / saturation lag en klipping lag. Klikk på klipping lag nederst i Adjustments-vinduet. Dette vil begrense effektene av Hue / Saturation lag til bare laget rett under den.
 14. 14
  Still Hue / Saturation nivåer som vist på bildet over. Pass på å aktivere Fargelegg boksen først. Hue er satt til 0, Saturation til 100, og Lightness til -50, og gir deg en rik rød farge. Det skal se slik ut:
 15. 15
  Snu det øverste laget på igjen. Legg til et nytt Hue / Saturation justering laget som før, og sette klipping som du gjorde med det nederste laget. Endre egenskapene til toppen justering laget til Hue: 50, metning: 100, letthet: -50. Dette vil gjøre det en gul farge.
 16. 16
  Velger de gjenværende hvite form (midtsjiktet). Klikk på Filter, deretter Blur,Gaussian blur. Sett avstanden til 7 piksler. Ditt bilde skal se omtrent slik ut, på dette punktet:
 17. 17
  Endre overlegg metoden. Velg det øverste laget og endre lag type ved å klikke i drop-down menyen som vanligvis leser Normal og velg Overlay.
 18. 18
  Gratulere deg selv! Arbeidet er gjort, og mesterverket ditt er fullført!

Tips

 • På "fra scratch metoden"
  • En god størrelse for bakgrunnen er 14cm X 14cm. Eller 400 piksler med 400 piksler er bra også.
  • Denne metoden kan benyttes for tekst i tillegg.