Wkuno

Hvordan brenne DVDer fra AVI-filer med DVD flick

Denne guiden vil vise deg hvordan du kan brenne DVDer fra AVI-filer på PC-en din, som deretter kan spilles på frittstående DVD-spillere, din PS2, eller den bærbare DVD-spiller. Guiden er steg-for-steg og lett å lese og følge.

Trinn

Hvordan brenne DVDer fra AVI-filer med DVD flick. Etter det er installert, åpner du DVD flick og du vil se en skjerm som ikke er så komplisert som annen programvare.
Hvordan brenne DVDer fra AVI-filer med DVD flick. Etter det er installert, åpner du DVD flick og du vil se en skjerm som ikke er så komplisert som annen programvare.
 1. 1
  Først laste ned denne gratis programvare kalt "dvd flick" fra deres hjemmeside ( http:/ / www.dvdflick.net / download.php) og installere den på datamaskinen din. Denne programvaren kan konvertere mange forskjellige typer video filformater til DVD-filer, og også brenne disse filene til en tom DVD som kan spilles av på de fleste dvd-spillere.
 2. 2
  Etter det er installert, åpner du DVD flick og du vil se en skjerm som ikke er så komplisert som annen programvare. Klikk på "Add Tittel" på høyre side.
 3. 3
  Finn din AVI fil på din PC ved å finne den på pop-up vindu. Klikk på "Open" så vil det bli lagt til. Nå klikker du på "Edit Title" som er like under "Legg til tittel".
 4. 4
  En annen skjerm vil dukke opp. Nå, for britiske folk gjør følgende - der det står "Target aspect ratio", sørg for at det står "Widescreen", med mindre du ønsker noe annet.
 5. 5
  Klikk deretter på "lage kapitler hver" og velg 5 eller 10 minutter, er det opp til deg, er det foreslått å plukke fem. Nederst klikk "bruk som standard" slik at du slipper å gjøre dette hver gang du forbrenner.
 6. 6
  Klikk "godta", med mindre du ønsker å legge til subtitles - Det anbefales ikke fordi de synes forsinket på det ferdige DVD.
 7. 7
  Når du har klikket "godta", vil du bli returnert til den opprinnelige skjermen.
 8. 8
  Høyre på toppen, vil det være alternativer som, "nytt prosjekt", "åpent prosjekt". Du må klikke på "Prosjekt Innstillinger".
 9. 9
  Nå velger målet størrelse. Vanligvis kan du bare la det som DVD [4.3].
 10. 10
  Klikk på "video" og velg PAL (UK og resten av verden), eller NTSC (Europa).
 11. 11
  Nå hoppe over resten og gå nederst alternativet - "brenner". Klikk "Burn prosjektet på plate" og også "Automatisk slette plate hvis det er overskrivbare".
 12. 12
  "Bruk som standard"-alternativet vil bli gitt på nytt, må du klikke på den for å unngå å måtte gjøre dette hver gang du gjør en DVD.
 13. 13
  Klikk "godta". Du vil være på hovedskjermen igjen nå.
 14. 14
  Høyre nederst står det "prosjekt målmappe", klikk på "Browse" på siden av det og velge hvor du vil at filene skal lagres midlertidig - Dette er filene som kommer til å være brent til plate.
 15. 15
  Når du har gjort det, er du klar til å brenne DVD.
 16. 16
  På toppen står det "lage dvd", klikk på den og den vil starte. Husk, jo større filen desto lengre tid vil det ta å brenne. Akkurat som en guide til den tiden det tar - 700mb tar ca 3 timer og 30 minutter. 900mb tar over 4 timer.
 17. 17
  Nå må du vente. Det anbefales ikke å gjøre noe annet med datamaskinen mens du brenner, så vil det roe det ned. Du ønsker kanskje å få en drink eller to.
 18. 18
  Når det er brent, kan du lukke programmet og se på DVD!
 19. 19
  Legg merke til at filmen ikke vil ha en root menyen, men det er god kvalitet.

Tips

 • Sørg for å legge til kapitler, eller vil du finne deg selv fast videresending av DVD, selv om det `s tre timer lang.
 • DVD + R er kompatibel med de fleste DVD-spillere, men sørg for at DVD-spilleren kan spille av DVD + R eller DVD-R før du kjøper dem.
 • Pass på at det er en tom DVD + R eller DVD-R i stasjonen!
 • Ikke kjør masse ting på en gang, vil det bremse ned den brennende prosessen. I stedet for 700mb tar 3 timer og 30 minutter, kan det ta opptil fire timer eller mer.

Advarsler

 • Det er ulovlig å laste ned og / eller brenne kopibeskyttede filmer på internett, jeg definitivt ikke anbefale det, var denne guiden for hjemmevideoer i AVI-format, selv om disse ulovlige filmene kommer i AVI-format også.

Ting du trenger