Wkuno

Hvordan bli god i Maple Story

MapleStory er et gratis, nedlastbart MMORPG (Massively Multi-player Online Role Playing Game) som i dag har over millioner av spillere. Med mange monstre å kjempe, oppdrag å fullføre, venner å gjøre, og mange steder å besøke, gir MapleStory et vell av utfordringer. Hva mer, siden spillet inkluderer søte figurer og masse natur, kan selv de yngste gamer liker å spille. Mens trening er ofte lang og kjedelig, det lønner seg i det lange løp hvis du kan holde deg til det, fordi jo høyere nivå, jo mer er det å gjøre. Ønsker å bli god på MapleStory? Alt som trengs praksis og noen nyttige tips.

Trinn

Hvordan bli god i Maple Story. Når du først starter maplestory, får du muligheten til å velge den jobben du ønsker.
Hvordan bli god i Maple Story. Når du først starter maplestory, får du muligheten til å velge den jobben du ønsker.

Det grunnleggende

 1. 1
  Når du først starter maplestory, får du muligheten til å velge den jobben du ønsker. De ledige stillinger er Explorers, Cygnus Knights og motstandsbevegelsen. Dual Blad Cannoneers, alle fem Heroes (Aran, Evan, Mercedes, Phantom og Luminous), Nova (Kaiser og Angelic Buster), den Sengoku Klasser Kanna og Hayato (JMS og KMS bare), og Demon Slayers er også tilgjengelig, men er begrenset tid klasser. Koreanske spillere har tilgang til to klasser, Xenon, en tyv / Pirate hybrid og Demon Avenger, en spin-off av Demon Slayer. Globale aktører har en eksklusiv klasse kalt Jett (bounty hunter). Avhengig av jobben, vil du begynne din reise på forskjellige steder. For eksempel Resistance medlemmer starter i Edelstein mens Explorers er på Maple Island.
 2. 2
  Finn et godt sted å trene. Et godt sted har mange monstre som er minst 3-5 nivåer under deg. Hvis nivået er under 10, vil det ikke være noen monstre med lave nok nivå, så bare tog på snegler og sopp på Maple Island. På grunn av de siste oppdateringer på spillet, nye, har tøffere monstre vist opp på Maple Island. Hvis du ønsker å være en kriger, kan det være lurt å trene på dem.
 3. 3
  Gjør deg kjent med karakteren din. Det vil ta litt prøving og feiling for å finne din karakters angrep rekkevidde, hoppe høyde, osv. Når du blir kjent med det grunnleggende, kan du prøve å lære mer avanserte triks, som for eksempel hvordan du smette unna et monster som jager deg ved å snu seg rundt og hoppe samtidig.
 4. 4
  Tilpass kontrollene. Du bruker musen og tastaturet til å navigere MapleStory. Mens standard tastene kan være akseptabelt, kan du være i stand til å forbedre spillet ditt ved å endre dem. Et godt tastatur layout optimaliserer alle dine ferdigheter.
  • Bevegelse ferdigheter (ex. Flash Jump) bør settes på X-tasten. Dette er fordi det er nær ALT, som er på mellomromstasten. Du trenger ikke Sit-knappen for MapleStory.
  • Sett din viktigste angrep dyktighet på mellomromstasten. Også sette andre ferdighetene du bruker på den nedre delen av tastaturet.
 5. 5
  Delta i eller starte en guild. Å starte en guild du trenger 100k mesos, og du må snakke med Klanen NPC (finnes i byene). Hvis du oppretter en guild, blir du klanlederen eller leder. Da kan du invitere andre, osv. Du kan også velge en logo av former, og distribuere forskjellige titler for medlemmer. Medlemskap i en guild hjelper deg få venner, som du deretter kan enkelt finne og kontakte. Venner kan hjelpe deg med spørsmål du måtte ha, eller kan gå på oppdrag med deg. Plus, hei, er det godt å ha venner.
 6. 6
  Prøv å gjøre noen oppdrag, som de noen ganger gi deg gode, sjeldne elementer. Selv om oppdragene ofte gi deg litt erfaring, er de en god pause fra trening hele dagen lang.
 7. 7
  Forstå det skjulte potensialet system. Noen ganger når en monster dråper utstyr, kan utstyret har en rød ramme. Du kan gå til en butikk og kjøpe forstørrelsesglass briller. Bruk av glasset på utstyret for å få potensialet. Hvis du ikke liker den potensielle, kan du bruke Miracle Cube og endre på statistikken. Hvis du er heldig, kan det hende at elementet potensial oppgradere til neste nivå. Du kan få gratis Miracle kuber fra Hot Time eller kjøpe dem i bulk i Cash Shop.
 8. 8
  Prøv å bruke nebulites (GMS). Når du trener i høye flatet steder, kan monstre slippe en boks med et tannhjul på den. Gå til bruk og klikker på boksen for å avsløre Nebulite. Du kan gå til en by og betale en NPC å bore et hull i utstyret ditt, slik at du kan feste den Nebulite på utstyret.

Første jobb avansement / evan første til tredje vekst

 1. 1
  Få din første jobb avansement. Hver klasse har en annen metode for å få sine fremskritt.
  • Hvis du er en Explorer, ta taxi i Lith Harbor til din respektive byen (ex. Tyver går til Utligning City). Så snakk med din respektive jobb avansement leder. Hvis du er en Cannoneer, når du går av øya, gå og snakke med Kyrin for din første jobb. Dual bladers også gå til Utligning City og snakke med Dark Lord, men de snakker til SYL når de er level 20.
  • For Cygnus Knights, akseptere et oppdrag, og gå til en Chief Knight slik at du kan velge din klasse (ex. Blaze Wizards gå til Oz for sin første jobb).
  • Arans trenger bare å klikke på den gigantiske Pole Arm i Rien.
  • Etter å gjøre oppdrag, vil Evans starte sin første Vekst.
  • Resistance medlemmer vil motta et brev som vil flytte dem til Resistance hovedkvarteret. Deretter kan de snakke med Belle (Wild Hunter), Brighton (Battle Mage), eller Cheeky (Mechanic). Til tross for at en Resistance karakter, betyr Demon Slayers ikke følge denne metoden.
  • Mercedes, Demon Slayers, Jett, Luminous, og Nova Kurs automatisk få sine første jobber etter at mellomsekvenser.
 2. 2
  Gjøre noen oppdrag. Oppdrag gir en generøs mengde EXP i de første nivåene, men de er ikke verdt det etter du er level 25. Noen søken belønninger selge for millioner av mesos i det frie marked (ex. Subani legat gir 60% Hansker for angrep boken, som kan selge for åtte millioner, avhengig av serveren)
 3. 3
  Få jobben bestemt lue. På nivå 18, bør du få en melding fra jobben instruktør ber deg om å drepe et visst monster. Etter endt oppdrag, vil du få en lue som gir 12 av dine viktigste stat.
 4. 4
  Bli med på en fest søken når du kommer til level 20. I enhver by, gå til Dimensional Mirror, velger en fest søken, og be om å bli en fest. Hvis det er din første gang, fortelle dem slik at de kan orientere deg og gi deg tips. Partiet questing er en fin måte å få erfaring raskt og er også veldig gøy. Noen ganger kan du få godsaker som Squishy sko, knust glass og andre pene ting! Du kan imidlertid ikke gjøre Henesys (Moon Bunny Rice Cake), Utligning City (First Time Together), eller Ludiburim (Dimensional Crack) fest oppdrag etter level 69!

Annen jobb avansement / evan tredje-sjette vekst / dual blade andre +-tredje jobb

 1. 1
  Gjør din andre jobb avansement på level 30. Hver klasse er forskjellig i fremme, så gjør noen undersøkelser for å finne ut hvordan du skal gå om det.
 2. 2
  Få et yrke. Du kan velge to yrker og yrker er Mining, Borago, Alchemy, Tilbehør Crafting, og Smithing.
  • Gruvedrift og Borago er å samle kompetanse. Mining er nødvendig for tilbehør Lage og Smithing, mens Borago er nødvendig for Alchemy.
  • Smithing lar deg lage våpen, rustninger, prosjektiler, og roboter. Dette er en god ferdighet hvis du er lite midler til våpen og rustninger.
  • Tilbehør laging gir deg muligheten til å lage øredobber, belter, smykker og ringer. Hvis du er heldig nok, kan du få et ferdig produkt med skjulte potensial.
  • Alchemy lar deg lage potions, sikring elementer, og trekke ut elementer for element krystaller. Hvis du er i hovedsak bort fra tastaturet, sette opp en kjøkkenvifte og la folk betale deg for å bruke den. Hvis du setter opp en en meso kjøkkenvifte, kan du få gratis berømmelse.
 3. 3
  Tog på tema fangehullene. Mushroom Kingdom Theme Dungeon er et flott sted å trene. Du får også en hanske med en våpen angrep og to magiske angrep etter å gjøre historien! Kniping Square er et annet sted å trene, får du også en fin medalje. På nivå 55, head over til Chryse. Du kan få level 70 våpen etter å ha beseiret sjefen.
 4. 4
  På nivå 50, kan dette være et godt tidspunkt å bruke disse billett stykker stikker i varelager og handel dem for monster park billetter. Monstrene har flere HP, men du får mer EXP og skjulte potensialet elementer.

Tredje jobb avansement / evan sjette-åttende vekst / dual blade tredje + jobb

 1. 1
  Gjør din tredje jobb avansement etter at du når level 60. Du må gjøre et oppdrag som krever at du stille spørsmål om Maplestory og få en kjede (navnet varierer etter klasse) for å avansere til klassen avhengig av den andre jobben du valgte.
 2. 2
  Trening på jesters er et populært sted å trene på grunn av den raske gyte og god erfaring (rundt 1350 erfaring per spøkefugl). Men ikke bli overrasket over mengden av drepe-stealers. Det er et veldig trangt område så ikke forvent en hel kartet til deg selv.
 3. 3
  På nivå 100-110, toget på mp3 (mystiske bane 3). Akkurat som Jesters, ikke forvent en hel kartet til deg selv. Dette er når folk begynner å være uhøflig og konkurransedyktig.
 4. 4
  Hvis du ikke har tilgang til noen av disse stedene, toget på piratene i urt byen. Det er ikke konkurransedyktig fordi det er en mini dungeon i kartet.
 5. 5
  Urten byen og magatia fest oppdragene er også et flott sted å trene. Men det er noen mennesker som vil sparke sine partimedlemmer slik at de kan trene på egenhånd der. Etterbehandling Magatia partiet quest vil enten gi deg Romeo eller Julies anheng. De begge har skjulte potensialet og kan kombineres for å lage en sterkere anheng.

Fjerde jobb / evan 9nde-10nde vekst

 1. 1
  Gjør din fjerde jobb avansement når du er level 100. Dette varierer etter klasse.
 2. 2
  På dette tidspunktet, kan du trene på utviklingen verden. Du kan bruke kjerner til å endre monstre 'statistikk for mer erfaring. Du kan imidlertid bare inn fem ganger om dagen.
 3. 3
  Når du kommer til 120, kan du trene på LHC (løve hjerte slottet) i el nath området. Det er en ekstremt god trening sted å komme til lvl 200. Du kan starte der på 110, men ikke mange partier vil velge deg, med mindre du kan gjøre stor skade, eller du er en prest som kan kaste Holy Symbol. Saken om LHC er at alle tog i parter slik at de kan få opp til 250% mer EXP. Legge til 50% ekstra EXP for 375% mer EXP. Hvis du prøver å solo, vil det ta deg for alltid fordi monstrene har minst et par millioner av HP, og du får bare rundt 50 tusen EXP per monster.
 4. 4
  Når du er level 160, får du muligheten til å gå til Henesys ruiner og cygnus høyborg, som er 25-30 år i fremtiden, og monstrene er det muterte versjoner av svake monstre og onde versjoner av Cygnus riddere. Akkurat som LHC, kan du trene på Stronghold med partimedlemmer for mer erfaring. Du kan delta i en ekspedisjon for å gå nederlag Cygnus når du er level 170. Når hun dør, faller hun level 140 utstyr. Men du er bedre å drepe Chief Knights, fordi Cygnus er glitched og er umulig å drepe.

Tips

 • Alltid trener på monstre noen nivåer under eller over deg. Du vil ha mindre sjanse for å dø, og du vil få erfaring raskere fordi monstrene vil være lettere å drepe.
 • Bruk tegnet kort til buff opp karakteren din. Hver klasse har sin egen stat bonus og jo høyere nivå, jo høyere er bonus.
 • Før du sover, tildele figurene dine noen deltidsjobber. Når du kommer tilbake, du trenger bare å snakke med en NPC for betalingen.
 • Du kan kjøpe og selge varer med andre Maplers på nettsteder som BasilMarket. Handlene er organisert av server. Du kan også slå opp elementer og monstre og prissjekk elementer du ønsker å selge, og bruke deres forum. Men hvis du spør en meningsløs spørsmål, kan du bli kontrollert. Hvis du ikke er i humør til å prate om MapleStory i forumet, kan du laste opp bilder og chatte i Off-Topic delen.
 • Søk på Internett for å finne ut nesten alt om MapleStory, inkludert monster statistikk, punkt statistikk, detaljerte kart og mye mer.
 • Med mindre du er en prest / biskop og du stadig kastet Holy Symbol (gir opptil 50% mer EXP), aldri igle ut av partiet med mindre partiet fører eller et flertall av partiet godkjenner det. Snylting uten deres tillatelse vil få deg en masse sverte og en støvel fra partiet. Dette skjer hele tiden i LHC og i Stronghold.
 • I løpet av utgivelsen av en klasse, kan det være en Hot Time gir bort en lue med bonuser for en bestemt klasse (ex. Jett). Hvis du ikke har råd til en ZAKUM Hjelm, prøv å få den hatten for din klasse.
 • Når du selger tyvegods fra monstre, selge dem til en potion butikken slik at du kan fylle opp med potions og returnere ruller. Du kan også selge utstyr med god statistikk på det frie marked, men det er lettere hvis du har en Butikk Permit.
 • Det er OK å dø. Du vil bli transportert til nærmeste by med 50 HK og så mye MP som du hadde da du døde. Når du gjør din første jobb avansement, vil imidlertid ethvert dødsfall koste deg en prosentandel av din erfaring (rundt 10-5% avhengig av Ambisjonsnivå), med mindre du har en Safety Charm.
 • Når du er i en by, sjekk potion butikken for retur ruller slik at du ikke trenger å reise hele veien til at byen igjen. I stedet, dobbeltklikker du på retur bla å bli teleportert til den respektive byen.
 • Når gitt frie søken elementer i enorme mengder, berømmelse den personen hvis du kan. Dette viser respekt og vil få deg respekt og kanskje en berømmelse tilbake.
 • Sleepywood og Basilmarket er noen gode forum nettsteder for MapleStory, men kanskje ikke det beste for nybegynnere, fordi mengden av troll der, men for mer avanserte spørsmål kan du gå på der, eller hvis du vil søke etter en sjef gruppe, er dette også et godt sted å lete.
 • Når du snakker med ikke-spillbare figurer (NPC), kan du gjøre dem umiddelbart avslutte sin tale ved å klikke på tekst-skjermen eller ved å holde inn knappen for å hoppe over samtalen.
 • Hvis du er aktiv og du spilte i minst seks måneder, kan du få en invitasjon til beta test de neste oppdateringer.
 • Hvis du spiller i Bera, Broa, Scania, Windia, Zenith, Kradia, eller Galacia, og ønsker å ta en pause fra kampene, kan du bli med Omok Tournament, en turnering hvor du kan spille Omok. Foreløpig kan du ikke registrere deg for sommer-turneringen, men du kan vente på en stund. Denne turneringen er perfekt for Omok spillere og spillere som ønsker å møte nye venner.
 • Alltid kjempe monstre for å få de tingene de faller. Du vet aldri når du vil møte folk som ønsker å kjøpe elementer fra deg. Eksempler inkluderer oppskrifter, og sjeldne elementer.
 • Sjekk Hidden Street for en liste over elementer som brukes for "Exchange-Quest." Du kan fullføre questen så mange ganger du ønsker, og du får 500 opplevelse hver gang du fullfører den, sammen med noen elementer. Monstrene som faller elementene som trengs for jakten er nivåer 33 +, så vær forsiktig.

Advarsler

 • Dual Blad Cannoneers, Heroes, Jett, Nova, Sengoku klasser og Demon Slayers er begrenset tid klasser. Dette betyr at du kan bare opprette dem på et bestemt tidspunkt.
 • Hvis du spiller i Korea eller i Global, det er en ny politikk angående drop system for å hindre hackere. Dette betyr at hvis du er 20 nivåer høyere enn monster, vil det ikke slippe noe unntak Crusader Codec kort og ETC elementer.
 • Ved handel med en annen spiller, pass opp for overpriced elementer og sjekke den faktiske prisen på BasilMarket, Hidden Street, eller MapleStory seksjonen på Reddit.
 • Du kan bli utvist fra en guild eller fest, så vær forsiktig hvis du er under noen andre.
 • I GMS, hvis du spiller som en Evan eller Dual Blade, må du betale NX for dyktighet bøker! Du kan ikke engang få dem fra Gachapon!
 • Når du er i et parti fullt av fremmede, sjekke hver så ofte for å se om et partimedlem er "snylting" opplevelse av deg. De kan bare henge rundt på et tau mens du kjemper mot monstre og gi dem mye erfaring. En god måte å sjekke er å se om den gule "Du har fått erfaring" teksten vises på høyre, som indikerer om den andre parten medlem kjemper. Hvis du er i et parti med mer enn én annen person, kan dette ikke alltid fungerer.
 • Hvis du spiller KMS og du er under 16 år, er det to tiltak som vil hindre deg fra å spille for mye. For det første er det den Shut Down Law, som vil hindre deg fra å spille fra 12am - 6am KST (koreansk Standard Time). Det andre er Cooling Off System, som vil tillate deg å spille for to timer før de måtte vente i 10 minutter for å "kjøle seg ned", og spille for en annen 2 timer.
 • Aldri falle for svindel. At 100k i inventaret ditt kan være verdt å bli duplisert, men hvis et tilbud virker for godt til å være sant, er det.
 • Du kan hoppe over tutorials og gå over til Lith Harbor (Explorers), men det vil være vanskelig å nå level 10!
 • Du kan bare gjøre partiet oppdrag ti ganger om dagen.
 • Aldri gå for langt inn i et fangehull med mindre du er i et parti eller vet du er kraftig nok til å ta på monstrene.

Ting du trenger

 • Gamelauncher, den maplestory installasjonsprogrammet, eller Nexon installasjonsprogrammet
 • En
 • Nexon Cash (valgfritt)
 • Noen kompiser for å spille MapleStory med. Eksempler er dine venner, familie, internett venner eller klassekamerater.