Wkuno

Hvordan bli rik på Gaia Online

Gaia Online er en av de største nettsamfunn i dag. Du registrerer deg, det er helt gratis, med mindre du ønsker å bruke Cash Shop (som er valgfritt), får en personlig liten avatar, kan kjøpe klær med gull opptjent fra oppslaget, og kan få nye venner. Det er tonnevis av fora å velge mellom og ting å oppleve, men noen ganger kan du føle at du er dårlig på området, trenger du ikke ha de kuleste eller nyeste elementer, eller ser best ut. Denne guiden vil ta deg fra følelsen lavere klasse til i det minste øvre middelklasse i nærheten av kort tid!

Trinn

Hvordan bli rik på Gaia Online. Start ut med en svært minimal mengde gull, valutaen i området, men du bør være i stand til å jobbe deg opp til å ha noen få tusen (forkortet som "k", slik for eksempel ni tusen ville være 9k) ved bare etterbehandling den "nye tank søken", som du vil bli bedt om når du først inn akvariet.
Hvordan bli rik på Gaia Online. Start ut med en svært minimal mengde gull, valutaen i området, men du bør være i stand til å jobbe deg opp til å ha noen få tusen (forkortet som "k", slik for eksempel ni tusen ville være 9k) ved bare etterbehandling den "nye tank søken", som du vil bli bedt om når du først inn akvariet.

Sett opp en konto på gaia

 1. 1
  Start ut med en svært minimal mengde gull, valutaen i området, men du bør være i stand til å jobbe deg opp til å ha noen få tusen (forkortet som "k", slik for eksempel ni tusen ville være 9k) ved bare etterbehandling den "nye tank søken", som du vil bli bedt om når du først inn akvariet.
 2. 2
  På dette punktet, lurer du kanskje på hvorfor så mange eldre brukere ser bedre, og dette er egentlig ikke ment å høres ekkel, alle går gjennom denne fasen. Ikke bekymre deg om, bare kjøpe en fin billig antrekk, to av de billigere butikker for vanlige klær er Barton Boutique og Crate and Apparel.
 3. 3
  Du har sikkert lagt merke til at gull teller er ikke veldig høy, og å fullt fullføre noen av disse følgende trinn, må du gjøre som teller om lag ti tusen, eller 10k. (Det vil se ut som Gold Count: 10000) Hvis du allerede er her, eller kanskje litt mindre eller mer, du er god. Når du er her, er du klar til å fortsette.
 4. 4
  Når du har din start gull, er det to hovedmåter å gå om dette. Den ene innebærer ekte penger, innebærer den andre raske reflekser, tenkning, og prute shopping. Andre eksisterer, og kan være ting som å selge kunst hvis du er i stand til å trekke godt.

Spille markedet

 1. 1
  I tilfelle du ikke visste, er denne metoden kalt "spille markedet", og innebærer ingen penger. Grunnen til navnet er fordi det innebærer at brukeren-baserte Marketplace. Det er flere koblinger til dette over hele området-sjekk under butikker kategorien. For å begynne, må du huske på at for å tjene penger må du tape penger, så ikke bekymre deg for å bruke din gull. Først må du finne et element som er i din prisklasse. Pass på at det ikke er en vanlig butikk element, slik som alt finnes i de største klesbutikker, men noe som finnes i alle slags sjelden hendelse eller Månedlig Collectible brev.
 2. 2
  Når du har funnet ditt element, forskning det litt. Dette kan ikke ta mye tid, med mindre du er villig til å gjøre langsiktige investeringer, så jeg foreslår å holde en andre siden åpen for å søke. Hvis det ser ut til å være selger om 1-2000 mer gull enn hva prisen du kjøper den på, slå ned på avtalen.
 3. 3
  Når du har fått denne, gå rett tilbake rundt og selge den for den gjennomsnittlige kjøpskurs. Du vil ha bare gjort en liten fortjeneste.
 4. 4
  Langsiktige investeringer inkluderer ting som ser ut til sakte stige, for eksempel ferie hendelse elementer, ønsket mindre månedlige elementer, og visse sjeldne hendelser. Dette vil ikke gi deg en rask profitt, men det vil gi deg en ekstra element og potensialet for et større utfall i slutten. I løpet av denne ikke glem at du kan fortsatt tjene gull via spill og postering, bare ikke på langt nær så mye. Selge varen du har investert i når du føler at det har nådd en akseptabel pris.
 5. 5
  Etter at du har liten fortjeneste i trinn, kan du hoppe til råd andre elementer, i stedet for bare de få verdt 10k. Hold gjør dette til du har nok for elementet eller elementene som du ønsker. Du kan fortsette så lenge du føler passer.
 6. 6
  Noen ganger din favoritt elementet er mest verdt, hvis du selger det, ikke bekymre deg, hvis du lykkes, vil du mest sannsynlig være i stand til å kjøpe multipler av det etterpå.

Cash handle det

 1. 1
  Denne delen vil være å bruke den nye cash butikk på gaia. Dette er en valgfri butikk som krever ekte penger for å kjøpe varer. Hvis du ikke har din egen debet-eller kredittkort, spør foreldrene dine eller noen du kjenner med en, og hvis de sier nei, ikke stjele den. Forhåndsbetalt Gaia Cash kortene selges på Target butikker og (noen) Rite Aids butikker. Hvis du ikke kan bruke ekte penger, oddsen er dette ikke et alternativ for deg. Å få elementer fra Cash Shop, må du spare opp gullet og kjøpe det gjennom Marketplace.
 2. 2
  Når du har bestemt om dette er en plausibel alternativ for deg, er du klar til å fortsette. Først må du kjøpe Gaia Cash, og det vil gi deg en link til å kjøpe den. Den leveres i trinn på 5€ 0,00 USD, og ​​for ditt første kjøp på fem USD minimum bør være tilstrekkelig. Men hvis du ønsker å kjøpe en månedlig samleobjekt, som også er en cash basert element, og har alltid vært i Gaia historie, de er 5€ 0,50 USD, og ​​i dette tilfellet bør kjøpes separat, og bringer det totale Gaia Cash kjøpe opp til 10€ 0,50 USD. Andre land valutaer blir nødt til å bli konvertert.
 3. 3
  Bestem deg på elementene. Med dette minimum av 500 Gaia Cash, er hvert USD lik 100 Cash, bestemme over din Cash Shop element. Du kan kjøpe to Månedlig samleobjekter, men som nevnt før det er mer fornuftig som en stand-alone kjøp.
 4. 4
  Når du har valgt, gjør litt research i markedet. Se hva som selger godt, og for hvor mye, og hvor ofte prisendringer. Elementer i Cash Shop gjøre utløpe, men det er en advarsel før det skjer.
 5. 5
  Gå tilbake til kontanter butikken etter å gjøre din forskning, og se hva du vil kjøpe. Kontroller at du har nok penger til å gjøre det, og hvis du har noen til overs etter dette kjøpet kan du lagre det som det ikke utløper, eller bruke den på vanlige klær.
  • Kjøpe varene, eller element, basert på hvor mye gull du er innstilt på å tjene. Elementer som heter "Evolving Items" er svært populære, og tar opp mye av Cash Shop. Disse har en tendens til å gå for den mest gull hvis du har noen problemer bestemmer.
 6. 6
  Evolving elementer kan være rask selger, der når du kjøper det du selger den for gull, eller det kan være en langsiktig investering. De fleste Evolving Elementer bli verdt mer som de gamle. Det samme gjelder for månedlige Samlingsobjekt, men de har en tendens til å sveve rundt 15k. Disse kan lagres inntil verdt mer, men det er ikke nødvendig.
 7. 7
  Etter å ha bestemt om du vil beholde varen for verdi eller selge den, bære den ut. Selge varen på markedsplassen når det føles riktig for deg, og du kan følge dette så mange ganger du vil, eller til du føler at du ikke kan bruke noe mer penger på Gaia. Dette utøver en høyere profitt rente enn spille markedet, men det er heller ikke det mest økonomiske for noen mennesker.
 8. 8
  Note - Hver dag er det en lille treet på toppen av siden. Når du klikker på den, vil den vise en annonse. Etter et minutt eller så, vil det gi deg en Gaia Cash. Klikk på treet til du når ditt daglige grensen, og deretter gjøre det igjen neste dag. Du kan få ca 10 Gaia Cash en dag, noe som vil legge opp raskt.

Bruke gaia utveksling

 1. 1
  Lag en tråd i 'ønsket' forum.
  • Du vil ønske å inkludere mengden av gull du har og ordet "Kjøper" i emnetittelen. (F.eks Kjøpe med 150k, 150k | Kjøper)
  • I det første innlegget, sette om de skal PM deg eller poste i tråden, samt ting du ikke ønsker å kjøpe, og ting du ønsker å kjøpe.
 2. 2
  Når du får tilbud, ta ca 10k ut av elementer under 100k, 20k off av de under 200k og så videre.
  • FØR du kjøper en vare, sørg for at det selger raskt.
   • For eksempel å kjøpe en vare som selger 5-6 enheter per dag vil selge veldig treg, men hvis selger 50-60 enheter om dagen, kan den selge før du kan oppdatere siden.
 3. 3
  Når du kjøper varen, selge den på markedet rundt den laveste markedsplassen pris.
 4. 4
  Gjenta. Svøm i gull.

Spille bootygrab

 1. 1
  Booty grab er et ganske enkelt spill: bare ta myntene som de faller fra toppen av tanken.
 2. 2
  Gå inn på forumet og ser for gaia akvarier delen. Personer med store tanker med høye drops vanligvis har sine egne tråder som folk bump når de er glødende. Gå inn i de og spille sin tank.
 3. 3
  Kjøp din egen fisk! Hvis du kjøper masse aktiv glødende fisk som delfiner du kan lage din egen tråd i forumet og annonsere det i signaturen din. Du kan tjene masse gull på denne måten uten å gjøre noe!

Tips

 • Ikke bli frustrert, kan dette være treg og er en klar læringsprosess. Det tar tid å gjøre det bra på det, men når du gjør det, vil du få nesten alt du kan ønske med tid og tålmodighet.
 • Selge kunst for seg en bit av gull er ikke til å skje umiddelbart, hvis du velger å gjøre dette, sette opp en tråd hvor du selger for gull. Slutt dine ferdigheter vil øke og inntektene kan like godt. Se etter kunstauksjon eller tråder hvor folk trenger flere kunstnere, eller starte ditt eget. Dette er treg, men det kan være givende som noen få artister har vært kjent for å komme opp til 5 millioner Gold av å selge ett stykke kunst.
 • Spill og postering gi små mengder gull, kan disse være din viktigste inntektskilde, men hvis du er ute etter å bli rik, er det ikke anbefales.
 • Ikke vær redd for å selge noe lavere enn gjennomsnittet, er folk mer fristet til å kjøpe den fra deg på denne måten.
 • Velg klokt, disse er de viktigste valgene folk bruker for å få penger.

Advarsler

 • Ikke kjøp gull fra alle steder som ikke er Gaia. Gaia Kontanter og diverse merchandise konkrete elementer er de eneste tingene de selger. Kjøpe gull med ekte penger fra alle nettsider er ulovlig på Gaia og vil få deg utestengt. Ikke gjør det.
 • Hvis du stjeler en kreditt-eller debetkort, vil du få problemer. Ikke gjør det.
 • Aldri kjøpe eller bytte en konto. Kontoen din vil bli utestengt.
 • Angående Booty Grab, har nettsiden heter Dolphinmania blitt tatt ned, har de mods bestemt at det er faktisk mot reglene.
 • Tror ikke noen vil si at du får gratis gull fra visse områder, er det en svindel, og vil mest sannsynlig prøve å stjele din konto. Hvis noe høres for godt til å være sant, er det.
 • Hvis noen spør etter passordet ditt ikke gi det.
 • Ikke bruk gull eller penger hack eller annet du vil bli utestengt

Ting du trenger

 • En konto på Gaia
 • Om ti tusen gull
 • En debet-eller kredittkort (valgfritt)

Rollespill

Det er veldig lett å få litt ekstra ved rollespill. Bli med 15 + aktive klaner eller fora og rp som en gal. Gull vil øke med hvert innlegg du gjør.

zomg

zomg er et MMO som Gaia har. Du må samle ringer, nivå opp, og drepe monstre for gull. Andre hendelser, for eksempel sesongmessige hendelser, kan tjene opp til over 200k (200000 Gold) og noen ganger også millioner. En av de beste måtene å tjene gull på zomg er å gå for Papa Saw søken i Bassken Lake kartet. Bli med fullt mannskap, og velge nivået "Hard". Mesteparten av tiden, Saw Papa gjengangere vil bli hengende ut rundt ber for andre å delta i eller ber om å bli med. Bli med dem, og slåss med dem. Med nok Brann Regn og buffs, Saw hver Papa søken kan tjene opp til minst 6k per time.