Wkuno

Hvordan begrense facebook profilen eksponering

Sosiale nettverk som Facebook, Twitter og LinkedIn har blitt allestedsnærværende, det virker som alle har minst en konto, om ikke alle tre. På grunn av sin popularitet, de fleste barn så unge som åtte år gammel ønsker å ha en Facebook-konto i dag. Det er veldig enkelt for svindlere å oppsøke disse profilene og bruke dem på upassende måter. Dette Google kan hjelpe foreldre - eller noen - å begrense sin Facebook-profil spesifikt til deres ønske.

Følgende sett med instruksjoner overtar en Facebook-konto allerede er opprettet, med standard personverninnstillingen.

 • 1 trinn
  • 1,1 personverninnstillinger
  • 1,2 Wall Controls
  • 1.3 statusoppdateringer
  • 1,4 bilder
 • 2 Facebook Tips og triks
 • 3 Advarsler
 • 4 Relaterte Googles
 • 5 Kilder og referanser

Trinn

Hvordan begrense facebook profilen eksponering. Personverninnstillinger.
Hvordan begrense facebook profilen eksponering. Personverninnstillinger.

Personverninnstillinger

Gå til øverst til høyre på siden og se etter en pil som peker nedover ved siden av hjemmet ikonet. Klikk på pilen og en rullegardinmeny vises. Velg Personverninnstillinger hjem>

 1. 1
  Velg venner under din kontroll standard privatliv. Denne innstillingen begrenser din profil til bare vennene du har på profilen din og benekter allmennhetens tilgang til
  • Statusoppdateringer
  • Bilder du legger ut på profilen din
  • Facebook apps som ikke bruker inline publikum velgeren
 2. 2
  Velg ett av følgende alternativer for ytterligere å finjustere innstillingene for personvern
  • Hvordan du kobler
  • Hvordan Tags Arbeid
  • Apps og nettsteder
  • Begrense Målgruppe for Past innlegg
  • Blokkerte Folk og Apps
 3. 3
  Hvordan du kobler - Klikk på "Rediger innstillinger" og 5 valg vil bli presentert for deg. Hver rullegardinmeny kan ha følgende alternativer
 4. Alle / public
Venner av venner venner bare meg tilpassede
4
Det beste alternativet er å enten velge venner eller bare meg når det er mulig Only>. Velge Custom kan videre kontrollere synlighet og det gir deg fleksibilitet til å tilpasse hvem som kan eller ikke kan se de postet materialer på veggen, og som det vil være skjult.
5
Hvordan tags arbeid - Rediger innstillinger Edit>. Velge On / Enable vil sikre maksimal beskyttelse. I likhet med den forrige delen, Custom On / Aktiver> kan velges for finjustering.
6
Apps og nettsteder - Rediger innstillinger Rediger> Under avsnittet apps du bruker, klikker du redigere innstillingene, gå gjennom hver app du brukt eller bruker for øyeblikket og redigere "tilgjengelig informasjon" hver app har på deg.. under avsnittet hvordan folk ta med info til apps de bruker, klikker du på Rediger innstillinger og fjern alle boksene. Dette vil hindre andre mennesker på facebook fra å se info og bringe det med seg når de bruker andre apps. Instant tilpassing bør også være merket for å forebygge nettsteder for å ha tilgang til offentlig informasjon, og for å vise ditt navn og profilbilder i uønskede annonser. fjern haken offentlig søk hvis du ikke vil at din facebook profil for å dukke opp i et offentlig søk nettsted som Google eller Bing.
7
Begrense publikum for siste innlegg kontroller eller begrenser innlegg du har delt med offentligheten i det siste. Ved å klikke på Limit gamle innlegg, vil alle dine tidligere innlegg ikke lenger være tilgjengelig for allmennheten Advarsel -. Når dette alternativet er valgt, kan det ikke bli tilbakestilt.
8
Blokkerte mennesker og apps er den mest drastiske måten å forebygge andre mennesker eller nettsteder til å få tilgang til din Facebook-profil. Folk og nettsteder kan legges til på blokkeringslisten ved å klikke Administrer blokk. Enter enten navn / e-post til personen (e) du ønsker å blokkere. Skriv inn navnet på den personen som app du vil blokkere. Skriv inn navnet på personen som inviterer deg vil blokkere.

Wall kontroller

Klikk på navnet ditt øverst til høyre på siden, og dette vil få opp din egen vegg. Dette kan også tilpasses etter dine personlige behov.

Statusoppdateringer

 1. 1
  Foruten å begrense veggen og statusoppdateringer for publikum, kan du også kontrollere hvilke venner se disse oppdateringene. Klikke Venner pilen vil få opp noen alternativer. Custom lar deg enten tillate eller nekte visse venner fra å se statusoppdateringer du publiserer.
 2. 2
  Rediger profil er et annet sted for å kontrollere hvor mye informasjon du deler med vennene dine. Det kan nås ved å klikke på Info under profilbilder, deretter Rediger profil Info> link. Skriv så mye eller så lite informasjon som du ønsker.

Bilder

Bilder kan kontrolleres på en lignende måte til all annen informasjon. Klikke Bilde henhold profilbildet ditt vil få opp alle albumene du har delt med vennene dine. Hver enkelt album kan settes til enten offentlig Bilde>, Venner eller Egendefinert.

Vennligst referer til tidligere instruksjoner om Custom

Advarsler

 • Selv med de ytterste forholdsregler, er det fortsatt måter for Facebook å få tilgang til personlig informasjon. Den beste løsningen for å unngå uønskede oppfordringer og informasjon tyveri er å unngå å ha en Facebook-konto helt.