Wkuno

Hvordan åpne MSG filer

Mange av dem som kommuniserer via elektroniske enheter vil på et eller annet tidspunkt vil åpne det som kalles en MSG-fil. MSG filer er i utgangspunktet melding filer, inneholder de e-poster og meldinger som er opprettet eller gjort for Microsoft Outlook. Det er mange måter å åpne MSG filtyper og vise disse typer filer. Men noen grunnleggende trinnene vil vanligvis være nyttig for nybegynnere som ønsker å forstå hvordan de skal samhandle med disse spesifikke filtyper.

Trinn

Hvordan åpne MSG filer. Evaluer din enhet for muligheten til å åpne MSG filer.
Hvordan åpne MSG filer. Evaluer din enhet for muligheten til å åpne MSG filer.
 1. 1
  Evaluer din enhet for muligheten til å åpne MSG filer. Hvis du har en stasjonær PC eller en bærbar PC, bør du være i stand til å bruke den aktuelle programvaren for å vise e-filer. Imidlertid kan noen mobiltelefoner, nettbrett og PDAer ikke har muligheten til å få vist Microsoft Outlook melding filer. Vurdere alder og unike funksjoner av din smart telefon eller annen enhet, og se om du bør være i stand til rutinemessig åpne MSG melding filer.
 2. 2
  Åpne et program som passer for ser MSG filer.
  • Den vanligste viewer for MSG filer er Microsoft Outlook programvare, eller tilsvarende, Microsoft Outlook Express. Begge disse programmene bør tillate deg å komfortabelt vise filer med filtypen. MSG.
  • Bruk spesialiserte programmer for smarttelefoner og lignende enheter. I tillegg til Microsoft Outlook produkter, vil noen andre programmer hjelpe deg med hell åpne og vise MSG filer. En av de mest populære heter Encryptomagic Messageviewer Pro. Dette, og andre software tilleggene, kan bli satt inn i din smart telefon eller annen enhet for å få lese innkommende MSG filer.
 3. 3
  Klikk på MSG-filen som du vil åpne. Hvis du bruker riktig programvare, bør du være i stand til å åpne og lese filen.
 4. 4
  Endre filformatet mellom HTML og ren tekst. Noen MSG filer åpnes som HTML, en felles Internett kodespråk. Dette kan føre til problemer for de som bare ønsker ren tekst, og i noen tilfeller kan HTML-koder og syntaks føre lesbarhet problemer. Mange av de store programmene som brukes for visning MSG filer har en kommandostruktur for å endre fra HTML til ren tekst.

Tips

 • Vurdere om det er verdt å legge MSG operabilitet til en bestemt enhet. Hvis du har en rekke enheter til din disposisjon, kan det være lurt å bruke en utelukkende for Outlook-relaterte meldinger, eller på annen måte eliminere behovet for å prøve å åpne MSG filer i flere grensesnitt.
 • Vurdere muligheter for filkonvertering eller utvinning, eller andre alternativer for å åpne MSG filer. Hvis du har innkommende MSG filer, eller en enkelt gjenopprettet fil som ikke er lett åpnes og vises, har du en rekke alternativer, inkludert en engangskode mulighet til å åpne filen med MS Outlook på en ekstern datamaskin. Disse løsningene er ikke ment å være permanent eller praktisk for store mengder filer, men når du ikke har de tilgjengelige ressurser for å gjøre åpning MSG filer en rutinemessig oppgave, outsourcing prosjektet kan være nyttig.