Wkuno

Hvordan å sende filer til en celle / mobiltelefon ved hjelp av Bluetooth-teknologi

Vil du ha en ringetone på telefonen din? eller har et bilde fra din laptop / PC på telefonen din? Les videre hvis du gjør!

Trinn

Hvordan å sende filer til en celle / mobiltelefon ved hjelp av Bluetooth-teknologi. Sørg for at datamaskinen er utstyrt med bluetooth-teknologi (enten integrert i maskinen eller en USB dongle) og aktiv.
Hvordan å sende filer til en celle / mobiltelefon ved hjelp av Bluetooth-teknologi. Sørg for at datamaskinen er utstyrt med bluetooth-teknologi (enten integrert i maskinen eller en USB dongle) og aktiv.
 1. 1
  Sørg for at datamaskinen er utstyrt med bluetooth-teknologi (enten integrert i maskinen eller en USB dongle) og aktiv.
 2. 2
  Slå på bluetooth på din mobile enhet. Dette alternativet kan ofte bli funnet i Innstillinger eller Tilkobling-menyen på telefonen.
 3. 3
  Sammenkoble maskinen med den mobile enheten ved å gjøre begge enhetene synlig (også kjent som synlig eller unhidden) i alternativene for Bluetooth. Når begge er synlige, søke etter Bluetooth-enheter på mobiltelefonen.
 4. 4
  Finn navnet på datamaskinen i resultatlisten og velg den.
 5. 5
  Skriv inn en 4-8 sifret kode av dine egne valg og trykk fortsette. Hvis du parer med et Bluetooth-headset eller annen skjerm-mindre enhet, vil passordet være enten 0000, eller om enheten i brukerhåndboken.
 6. 6
  Når enhetene er koblet sammen, kan du sende og motta filer.
 7. 7
  Det finnes flere metoder for å sende en fil til din mobile enhet. En metode er å kopiere filen fra datamaskinen, gå til din mobile enhet (ofte finnes i Min datamaskin eller Mine Bluetooth-steder), og deretter lime inn filen til telefonen. Et annet alternativ er å høyreklikke på ønsket fil og velg Send til -> Bluetooth Device -> (mobiltelefon navn). Noen telefoner (spesielt Verizon telefoner) støtter ikke den nødvendige "profil" for å tillate filoverføringer, og i stedet bare tilby støtte for Bluetooth-hodesett.
 8. 8
  Mens filen blir overført, skal du se en fremgang bar på datamaskinen og / eller telefon. Når filen er ferdig med å overføre, skal en melding om slikt dukker opp på enhetens skjerm.
 9. 9
  Finn den overførte filen på din mobiltelefon ved å bruke telefonens innebygde filutforskeren.

Tips

 • Hvis du har problemer, kan du prøve Googling telefonens modell med ordet "Bluetooth filoverføring" eller "Bluetooth OBEX" (Object Exchange-profil). Noen telefoner har spesifikke metoder eller problemer med Bluetooth filoverføring, mens andre ikke støtter Bluetooth filoverføring metoder i det hele tatt, i stedet bare tillater Bluetooth headset til å fungere.
 • Kontroller at både datamaskinen og den mobile enheten er på og har Bluetooth aktivert. De fleste telefoner krever inndata fra brukeren å tillate Bluetooth-tilkoblinger og operasjoner.

Advarsler

 • Hvis du ikke er i stand til å overføre en fil med Bluetooth, avhengig av filtype og størrelse du kan være i stand til å sende den til telefonen din e-postadresse, satt opp gjennom leverandøren din. Se e-post til en mobiltelefon for mer informasjon.
 • Noen telefoner tillater ikke for Bluetooth filoverføring eller har konkrete metoder for å overføre filer. Se Tips-delen for mer informasjon.
 • Noen ganger MP3-filer vil ikke fungere på eldre telefoner eller telefoner som begrenser filtyper. For eksempel vil noen telefoner bare kunne spille. WMA-filer, mens andre kan bare spille. MP3,. MIDI eller. WAV.

Ting du trenger

 • Telefonen med Bluetooth-støtte
 • Datamaskin med intern Bluetooth-støtte eller datamaskin med en tilkoblet USB Bluetooth dongle.