Wkuno

Hvordan lage en telefon springen

Lyst til å imponere dine venner, familie eller lærer? En induktiv telefon springen er en liten innretning som kan plukke opp et vekslende elektrisk signal fra ett system (klassisk en telefonlinje) og kopier (eller indusere) signalet til å bli mottatt av en egen utgang (f.eks forsterker) med ubetydelig forskjell til telefonen samtale!

Dette bør kun brukes til nyhet formål og jeg støtter ikke noen ulovlige aktiviteter

Trinn

Hvordan lage en telefon springen. Åpne ferritt og fjerne en av jern kjerner.
Hvordan lage en telefon springen. Åpne ferritt og fjerne en av jern kjerner.
 1. 1
  Åpne ferritt og fjerne en av jern kjerner.
 2. 2
  Pakk ca 100 spoler rundt kjernen lengde måter forlater en god noen inches ekstra i hver ende av kabelen.
 3. 3
  Bytt ut kjernen med sløyfer i ferrite bolig og bruke fint sandpapir eller annet mildt slipemiddel for å fjerne emaljen på den siste tomme av wire tips.
 4. 4
  Skyv begge ledningene gjennom en lengde på krympe innpakning for å beskytte dem mot skade og la nok poking ut av enden slik at du kan koble til jack plugg.
 5. 5
  Lodd de to ledningene inn i jack plugg, flytte krympeplast skjede slik at den kommer rett opp til pluggen og bruk en mild varmekilde å forårsake krympeplast til... vel... krympe. Et lettere og holdt i en avstand på omtrent en og en halv tomme over flammen vil gjøre fine. Voila! Det er telefonen springen!
 6. 6
  Nå, sørg for at telefonen er koblet fra og på kabelen som går til POTS telefon (en vanlig telefon med tre ledninger) fjerne plast casing, men vær forsiktig så du ikke å skjære gjennom ledningene inne da dette vil føre til at telefonen ikke virker.
 7. 7
  Åpne ferritt og legg den rundt enten den røde eller grønne ledningen, spiller det ingen rolle hvilken, men ikke legg den rundt den gule ledningen som du ikke vil motta noe signal.
 8. 8
  Plugg jack fra telefonen springen i en forsterker. En 3,5 mm audio-skjøteledning kan være nødvendig dersom det er betydelig avstand mellom kranen og forsterkeren.
 9. 9
  Når telefonen er i bruk signalet skal overføres til forsterkeren og samtalen spilles høyt! Stå tilbake og beundre dine verk som alle rundt deg kaller deg et geni.

Tips

 • Alt nødvendig utstyr for denne enheten kan kjøpes på et sted som Maplin (UK) eller Radioshack (US).
 • Oppsettet kan trenge litt tweaking for å fungere korrekt, se etter brudd i ledningen eller emalje igjen på endene som begge disse kan hindre induksjon av signalet.
 • I stedet for ledninger telefonen springen til en jack plugg, kan du koble den til et oscilloskop med ledningene og krokodilleklemmer å se signalet på skjermen. Enda bedre feste den til en PicoScope å tillate analyse av signalet på en datamaskin.

Advarsler

 • Denne enheten er ikke beregnet for bruk i tappe folks telefoner uten deres viten og samtykke! Jeg er ganske sikker på at uautorisert telefonavlytting er ulovlig overalt og den lange arm av loven vil ta opp med deg for sure!
 • En grunnleggende kunnskap om sikker elektrisk praksis (slik som å ikke forsøke dette under vann) bør bli holdt av enhver som utfører produksjon av denne enheten for å unngå eventuelle ubehagelige støt. Sannsynligheten for noe i denne Wiki være skadelig er svært usannsynlig, men better safe than sorry.

Ting du trenger

 • Emaljert kobbertråd (magnetventil ledningen er ideelt)
 • Clip-on ferrite
 • Trådkuttere
 • 3,5 mm audio plug
 • Krympe wrap ledning casing
 • Forsterker med 3,5 mm lydinngang
 • POTS telefon
 • Loddebolt
 • Loddetinn