Wkuno

Hvordan å designe en lanterne i sketchup

Skape et bilde så liten som dette vil hjelpe deg å lære å bruke en rekke SketchUp verktøy. Les videre for å lære hvordan du gjør det.

Trinn

Hvordan å designe en lanterne i sketchup. Lag en kube i sketchup.
Hvordan å designe en lanterne i sketchup. Lag en kube i sketchup.
 1. 1
  Lag en kube i sketchup. Størrelsen spiller ingen rolle. Du kan alltid skalere det ned senere. Størrelsen opprettet for screenshots er 3 meter, som ville være ganske betydelig lanterne. Men hvis du gjør en i det virkelige liv, stokk med de dimensjoner som du trenger.
 2. 2
  Bruk forskyvningen verktøyet for å skape et område noe forskjøvet i den ene siden. Dobbeltklikk på nabolandet ansikt å gjenta det.
 3. 3
  Bruk push / pull verktøyet og presse ansiktene gjennom til den andre siden. Målet er å ha det indre tomrommet av materialer. Det kan ta noen forsøk på å få det riktig.
 4. 4
  Men forsøket ditt kan se, ikke få panikk. Velg hele objektet, høyreklikk, og Snitt med Model.
  • Hvis du kan få det til å se ut som dette, er du nesten der.
 5. 5
  Høyreklikk på hver blå side, velger du slette og det vil være borte. Gjør dette hele fire ganger.
 6. 6
  Klikk på viskelæret og kvitte seg med linjene vist i skjermbildet. Det er fire på toppen og fire på bunnen.
  • Sjekk din fremgang med dette skjermbildet.
 7. 7
  Bruke sirkelverktøyet, sveve over midtpunktet av to tilstøtende sider. Dette vil tillate deg å finne den eksakte sentrum av lykt for å plassere flammen.
 8. 8
  Bruk push / pull verktøyet og heve sirkelen opp nok for hva som ville være en lysestake.
  • Med den Offset verktøyet oppretter en annen sirkel inne i den første.
 9. 9
  Velg offset verktøyet og opprette en ny sirkel inne i den du nettopp tegnet. Med flyttingen verktøyet, krympe den ytre sirkelen til like utenfor sidene av den indre sirkel.
 10. 10
  Skyv den indre sirkelen ned ved hjelp av "gulvet" utenfor sirkelen som en slutning.
 11. 11
  I den indre delen av stearinlys holder, bruker offset verktøyet og opprette en annen sirkel. Dette er lyset. Gjenreise det.
  • Candle oppreist.
 12. 12
  Bruk offset verktøyet og opprette en ny sirkel. Dette er bare mindre enn den du bruker. Presse det ned en liten mengde ved hjelp av Push / pull verktøyet.
 13. 13
  Lag en veke. Gjøre de samme trinnene som før, men utlignet sirkel vil være svært liten. Etter at du har opprettet den, heve den litt opp.
 14. 14
  Bane til bunnen av lykten. Bruk Offset verktøy for å lage en mindre firkant inne i den.
 15. 15
  Hold nede Alt-tasten og bruke farten verktøyet, trekk ut midten torget.
 16. 16
  Bane til toppen av lykten, og så gjenta prosessen for å trekke ut toppen av lykta.
 17. 17
  Bruk offset verktøyet på nytt, og skape en annen firkant. Løft den opp så mye som du trenger det. Velg de fire øverste linjene av hevet form.
 18. 18
  Klikk på S (skala), hold nede CTRL og begrense toppen av plassen, så det ligner på en pyramide. Holde nede CTRL holder innsnevring sentrert.
 19. 19
  Bane lykten slik at du ser opp til toppen av det. Ved hjelp av den samme prosessen som du gjorde for å gjøre sentrum av stearinlys holder, lage en liten sirkel i toppen av lykta.
 20. 20
  Bruk push / pull verktøyet og skyv den opp gjennom lanterne. Du vil være å skape begynnelsen av ledningen som du vil suspendere lykten fra.
 21. 21
  Brukes vekten verktøyet på toppen av sirkelen for å krympe det noe ned.
 22. 22
  Bruk push / pull verktøy for å forlenge ledningen ytterligere.
 23. 23
  Høyreklikk på prosjektet. Velg Snitt Faces med Model. Dette vil skape kantene på kanten av ledningen ved toppen av lykten.
  • Bane til der du først tegnet sirkelen for ledningen. Tegn en strek over det å lukke den, og deretter bruke viskelær for å lukke det.
 24. 24
  Klikk på visning >> Flatestil >> røntgen. Dette vil gi deg en x-ray syn på prosjektet. Bli kvitt linjene rundt der ledningen forbinder med lykt.
 25. 25
  Høyreklikk på en av de hvite flater, gå til orientere ansikter og alt vil være hvit i stedet for hvitt og blått.
  • Male alle de hvite flater en lys nyanse av grått (for lettmetall). Paint ledningen på toppen av lykta en mørkere grå (eller hva fargen du ønsker).
 26. 26
  Bruk Frihåndsverktøy å tegne formen av en brennende flamme. Male det gule og flytte den til veke som du opprettet tidligere.
  • Hvis du vil, sette glass på sidene av lykten.

Ting du trenger

 • SketchUp