Wkuno

Hvordan sette opp en datamaskin sentrert arbeidsområde

Lyst til å like å jobbe på datamaskinen din, tenker bedre, og få arbeidet ferdig raskere? Ta et hint fra aktiviteter som krever mye mer sitting (som å se TV), utholdenhet (som lastebil), og vedvarende maksimal ytelse (som bil racing). Ikke nedgangen over arbeidet ditt - hvile og se opp i det! Med mindre jobben krever det, er det ikke nødvendig å se oppmerksomme som en resepsjonist (en aktivitet for avbrudd og stress). I stedet fokuserer på å sette opp en datamaskin sentrert arbeidsområde som hjelper deg å jobbe på en komfortabel måte.

Trinn

Hvordan sette opp en datamaskin sentrert arbeidsområde. Adopter en nøytral holdning.
Hvordan sette opp en datamaskin sentrert arbeidsområde. Adopter en nøytral holdning.
 1. 1
  Adopter en nøytral holdning. Ordne kroppen i sin naturlige avslappet geometri. Dessverre, siden det er det fosterstilling, må du gjøre noen endringer for å kunne gjøre noe. Sett deg opp for å frigjøre armene for arbeid. Siden du gjør dette setter vekten på ryggen, rette ut slik at vekten ikke støttes av stolryggen overfører pent nedover ryggraden din uten belastning på ryggmusklene og bindevev. Og balansere dine armer og ben slik at de ikke trekker på ryggen eller legge vekt på de mer delikate ekstremiteter. Dette vil frigjøre din fulle oppmerksomhet for arbeidet.
  • Bruk det du har. Du har kanskje ikke en bestemt type utstyr, kan det hende at utstyret ikke har en bestemt justering, eller en bestemt justering kan være uforenlig med arbeidet ditt (kanskje du er en pålagt å sitte oppreist). Gå gjennom alle disse trinnene og komme så nært som mulig til de forslagene som er skissert her. Justeringer til en del av ditt oppsett kan ofte reduseres mangelfulle justeringer i andre. Da bør du vurdere hvor pengene kan godt bli brukt på ekstra utstyr for å løse gjenstående problemer.
 2. 2
  Velg en stol. Se etter:
  • Overflate:
   • Vinyl eller lignende glatt plast krever lite stell. ("Bonded lær" er i hovedsak vinyl, ikke lær: ikke betale ekstra for det.)
   • Skinn er stilig og også en tendens til å holde seg ren. "Full grain" lær er best; "toppen korn" er en middels karakter, "split korn" er billigere, men kan likevel være greit.
   • Kluten er grippy, pustende for å hindre svette akkumulering, og kan bli renere hvis behandlet med stoff protectant som Scotchgard av produsenten eller etter kjøpet, helst når helt nye for å beskytte så rent stoff som mulig og ikke forsegle i skitt.
   • Hvis du kjøper brukt, kan du foretrekker en ugjennomtrengelig overflate slik som vinyl, skinnende skinn i god stand, eller tre eller hard plast (som du trenger en nøyaktig passform) fordi det kan enkelt gjøres om så ren som ny. Naturlige materialer krever ofte mer grundig rengjøring enn syntetisk.
  • Støtte: er en overflate og en støtte. Det gjør at luften kan sirkulere for coolness. Men siden hver del støttes bare av tilstøtende deler, tenderer det til å synke som en hengekøye eller vannseng, og rampen opp mot en relativt ubevegelig edge støtter. Justeringer innenfor midten av store polstrede områder, for eksempel for korsryggen, og smart utforming av kanter som kroppen vil kontakte, for eksempel et sammenrullet over eller skum-polstret sete foran, kan hjelpe. Skum støtter bedre, løfte hvert lite område diskret fra undersiden, slik som en madrass. Unngå tynne, myke når nye skum (eller, med brukte møbler, skum med myknet eller komprimert flekker): det vil raskt "bunnen ut" under tyngre områder.
  • Stil: Stolen skal støtte ryggen og. Denne stilen er ofte kjent som en "manager" stol. Din hals skal være rett slik at hodet vil balansere seg selv og ikke trenger nakkestøtten karakteristisk for en "executive" stol. Mens en executive stol kan jobbe, bør du sjekke at den har hele spekteret av justeringer. Noen er mer prangende enn praktisk.
  • Passe: Det finnes mange forskjellige typer stoler nøye utformet mange forskjellige måter. De fleste av dem trolig passe noen veldig godt før produsenten besluttet å gjøre mange, mange eksemplarer. Dyrere ofte justere mer å passe flere personer i flere posisjoner. Det er som regel best å prøve ut og kjøpe en stol i person til å sørge for at det kan passe deg, og vel verdt å betale en rimelig premie for å ha muligheten til å prøve den, og selgeren å forklare det. Sitte i den ved et skrivebord som om å skrive, ikke bare slappe av eller hunching oppmerksomt fremover. Se etter en som passer godt med hver av sine store justeringer sted i midten av sitt utvalg, ikke helt i den ene enden: du kan bestemme du ønsker stolen litt annerledes senere.
  • En gammeldags svært justerbar trestol ser flott ut, men sørg for at konturene passer deg perfekt og armlenet (som vanligvis ikke justerbar) er på et riktig høyde og vil ikke forstyrre tastatur plassering. Hvis de gjør det, vil de støtte deg like godt som et skum stol, kroppen ville mesh til den formen. Disse stolene pleier ikke å ha øvre rygg støtte, skjønt.
  • Du kan til og med lage en kontorstol fra et bilsete.
 3. 3
  Juster stolen. Du må kanskje finjustere noen innstillinger når de andre er omtrent riktig.
  • Juster tilbake tilt., Jo mer vekten av overkroppen din hviler på stolen tilbake og jo mindre den presser ned på ryggraden. Prøve 20 til 30 grader tilbake. Denne betydelige tilt vil også forsiktig trekke deg tilbake i bedre-støttede tilbakelent posisjon heller enn å la deg synke videre inn i en slentre når du lener deg forover ut av, eller vise, interesse for noe.
   • Lås tilbake på plass i riktig skråstilling.
   • Hvis ryggen ikke kan låses, se om du kan sette den maksimale mengden av hvile og redusere spenningen slik at det lett flops på plass.
   • Hvis mengden hvile ikke kan justeres (på noen stoler kan det låse i hver ende av et område, verken som er ønskelig), justere tilt spenning slik at stolen har en tendens til å balansere i riktig vinkel når du slappe av i det.
   • Liggende mer vil redusere belastningen på ryggen enda mer, men ville kreve merkelig plassering og vinkler for skjerm, tastatur og annet kontorutstyr.
  • Juster setet tilt. Setet bør være tiltet litt tilbake slik at hoftene ikke er utvidet unaturlig, og vinklet nedover kraft fra ryggen ikke tendens til å skyve deg ut av setet. Noen stoler vippe rygg og sete som en enhet, andre vippe setet med rygg, men ikke så mye, gjennom en mer komplisert mekanisme ofte kalt "synkro-tilt". Noen vil kanskje tillate vippe setet separat. Se hvilke du foretrekker.
  • Juster rygghøyde. Stol ryggen har ofte en mer protrusive del å gå under mid-back, og en hollower del for skuldrene. Juster ryggen (eller, på noen stoler, forskjellige deler av ryggen) å sette disse på de riktige stedene.
  • Juster setet forlengelse. Stol seter har ofte en hollower del å gå under den øvre lår og en fetere del å gå under nedre lår. Skyv setet forover slik at de lavere lårene er godt støttet, men ikke så langt frem at det er press på innsiden del av knærne eller forbundet. Halebenet bør gå helt mot stolryggen.
  • Juster føttene. Føttene bør støttes på en nøytral vinkel (utvidet litt), og i en høyde slik at bena verken dingle og dra på knærne og seg selv, og heller ikke presse opp knærne slik at hoftene til å vri frem og ikke støtter korsryggen også. Det bør være en moderat mengde press på den nedre.
   • Den beste måten er en vinklet fotstøtte. Noen er justerbar.
   • Ikke ha høyhælte sko, hvis du må, prop ballene av føttene på noe for en komfortabel vinkel i dem.
  • Juster armene. Armlenene skal være nær kroppen, slik at armene ikke pleier å gli ut fra å støtte skuldrene. Armlenene skal være på en høyde litt lavere enn den som armene ville dingle naturlig på egen hånd, for ikke å la armene til å trekke på skuldrene eller presse dem opp. Det brede del av underarmen, det sentrale utvendig overflate av underarmen ben, eller begge deler, skal hvile på armlenene. Underarmene bør balansere på en slik måte at de strekker seg rett fra håndledd dem (som vist fra baksiden overflaten av hånden) til et punkt en tomme eller så over tastaturet, støttet opp forsiktig ved den naturlige avslappede krøll i fingrene som er hviler på stedet slående taster på et gitt tidspunkt. Dette vil balansere armene så det er ingen vekt kontinuerlig for å bli støttet av, med unntak av en liten mengde støttes av fingrene i deres naturlig buede posisjoner, eller henger stadig på skuldrene. Tillat den øvre del av de øvre armer til anlegg mot stolens rygg, i plan med torso (men albuer litt ut slik at armen muskler kan alle bevege seg fritt). Albuer kan hvile på armen hviler også, men mye av vekten bør være på fettet del av underarmene.
   • Brede, konvekse, polstrede armlener er best.
   • Armlenene og deres støtter bør ikke strekke seg frem mye at de ikke skal forstyrre tastatur skuff forlengelse. Armlenene normalt strekker seg fremover fra et innlegg på noen stoler kan reverseres side til side for å utvide bakover. Den daværende bakover-utvide delen er ignorert, og frem-utvide delen er akkurat lenge nok til å sette underarmen muskler på. Armlenet for den ikke-dominante armen må kanskje være litt høyere fordi muskelen lener seg på det kan ikke være så stor.
   • Avstanden fra armlenene til kroppen er ofte ikke justeres. Unngå en stol som er svært bredt, med mindre du er for.
   • Håndleddene bør ikke støttes direkte, bare ved å dra nytte av en godt balansert underarm og svakt av den avslappede og key-slående fingre. De har mange sener kjører over den innvendige overflaten som styre hånden og håndleddet med musklene i armen. De har en tendens til bob utover med bruk og er mye mer følsomme for tangential trykk enn de armmusklene. Håndleddet pads kan faktisk gjøre dem vondt.
   • Støtter ikke håndflatene direkte, heller. Uten en uvanlig-formet støtte, ville dette kreve å bøye håndleddet, understreker senene som går gjennom den, og vri den. Dette gjør finger-kontroll vanskelig, og gjør det vanskeligere å treffe flere nøkler med litt svingende underarmen. Det krever også mer viktig slående kraft til å komme fra de svakere fingre enn fra sterkere håndledd, hånd og arm.
  • Du trenger ikke en nakkestøtte. Hodet og nakken bør være helt loddrett slik de pleier å legge all sin vekt pent på beina, krever bare små svake muskelbevegelser å opprettholde posisjonen.
 4. 4
  Velg et tastatur. En "ergonomisk" stil, buet utover og helst reist i sentrum, er best, men tar en stund å venne seg til. Det holder de rette håndledd og ved sin avslappede tilstand av rotasjon når albuene er på brukerens side eller ut bare litt, slik at skuldrene er støttet, og armene dreies innover mot midten av tastaturet.
  • Tastene bør ha en irritabel følelse for tilbakemeldinger når de trykkes. Ikke skyv dem så hardt de "treffer bunnen" fast; sjokket er svært iført til kroppen. Hvis du ikke kan slutte å gjøre det, får en knekking-våren typen tastatur som en IBM Model M, som kan tappes hardere. De er svært høyt, skjønt.
  • Med mindre du bruker mye tid på å registrere tall, ser for fraværet av en numerisk tastatur, slik at mus kan være nærmere tastaturet. Hvis du ikke kan få tastaturet stil du liker uten en, prøv å kutte talltastaturet av.
  • Kanskje du har lyst til å prøve et tastatur som Microsoft Natural Elite-tastatur. Microsoft-tastatur og mus fungerer godt med de fleste operativsystemer og programmer, inkludert fri programvare.
 5. 5
  Juster tastaturet. Gjør det nær flat (trekke noen bak props). Plasser den så skrive "hjemme nøkler" er rett foran deg. De bør være tett inntil kroppen, og lav nok til at underarmene bo rett. Håndleddene skal være rett og kurvet forsiktig ned på tastene. Det vil trolig kreve et tastatur skuff.
  • Husk ikke å hvile håndleddene på eller foran tastaturet, selv om den har et utvidet område der.
 6. 6
  Velg en mus. Hvis du stort sett skriver, er musen ikke veldig viktig. Ideelt sett bør det være en optisk mus, som fungerer mer konsekvent enn en ball som inneholder mus, og på en klut-dekket neopren musematte for jevn bevegelse. Hvis du er venstrehendt, få en venstrehendt eller symmetrisk mus. Noen brukere liker styrekuler, som krever mindre håndleddet bevegelse, men de er mindre presis og, fordi følsomheten og dermed ikke er praktisk mulig å økes så mye, tregere. En mus med knapper diskrete fra en feit bakre del hvorpå den fremre delen av håndflaten rett og slett hviler (nemlig de fleste mus bortsett fra noen Apple seg) gjør at hånden og armen for å være avslappet.
  • En mus med ledning er lettere og lettere å flytte enn en uten en ledning. Ledningen vil også holde den fra å falle av en liten overflate som et tastatur skuff og får mistet. Fest ledningen løst til noe i nærheten av musen, etterlot noen slakk, slik at vekten av det meste av ledningen har ingen effekt på å flytte.
  • Unngå noen mer-kompliserte tastetrykk ved å bruke en mus som har hele spekteret av vanlige knapper, hvorav minst en venstre knapp, høyre knapp, og klikkbart rullehjul. Fem knapper er mest som vanligvis brukes. En rullehjul som klikker som det ruller er mindre glatt, men mer presis og mye bedre for spill, der hvert klikk utfører en diskret handling som å lage et nytt utvalg.
  • Noen styrekuler og touch pads er integrert i tastaturer. Det beste stedet for disse enhetene er vanligvis en plass på tastaturet lett tilgjengelig fra å skrive "hjem" posisjon, for eksempel i plast flens "armlener" (bruk tommelen).
 7. 7
  Juster musen. Det bør være i nærheten av tastaturet for å redusere armbevegelse og behovet for å forlenge armen til en mindre enn optimal stilling.
  • Hvis du er venstrehendt, vurdere å bytte venstre og høyre knapp "-funksjonen i operativsystemet.
  • Øk mus følsomhet, helst med akselerasjon, for å redusere den totale avstanden du trenger å flytte musen. Milde eller finger bevegelse bør være alt som trengs.
 8. 8
  Velg andre input-enheter som nødvendig. Prøv å holde dem i nærheten og på samme nivå ved tastaturet.
 9. 9
  Prøv et tastatur "skuffen" eller "skuff". Armene og topper i hendene, som inneholder sener som strekker seg inn i armene der fingrene er kontrollert, bør stikke rett frem. Den enkleste måten er med et tastatur "skuffen" eller "skuff". Det bør være omtrent på fanget - den nøyaktige høyden vil avhenge av dine armer, deres støtter, og selve tastaturet.
  • En stor bred skuff er vanligvis best fordi en mus kan gå ved siden av det, og ting vil ikke pleier å gli av, men noen ganger griper med armlener.
  • Albuene litt utover slik at hendene trenger ikke slå seg innover for å nå tastene. Dette vil bety at tastaturet må være nær til magen. Dra ut skuffen, og trekk stolen opp til det.
 10. 10
  Velge en eller flere skjermer. LCD-skjermer er ganske mye universell nå, og har en tendens til å føre til mindre belastning på øynene enn CRT. Bruke digitale tilkoblinger som DVI (ikke behov for dyre kabler, en stor fordel med digital overføring er at et problem ikke er store nok til å slå "nuller" inn "enere" har ingen effekt overhodet). Noen skjermer støtter ikke digitale tilkoblinger, noen skjermkort støtter ikke digitale tilkoblinger eller oppløsninger enn 1920x1200, er det mange ikke støtter to, og få støtte tre. Å få disse funksjonene er mer et spørsmål om å lete etter dem enn å betale mye av en premie, kanskje bortsett fra for trippel-head skjermkort.
  • Hvis du har en CRT-skjerm, skru opp oppdateringsfrekvensen (60 Hz eller lavere er dårlig merkbar som flimmer, 70 Hz er bedre, 85 Hz eller høyere er bra) og vurdere et gjenskinn filter. Hvis du velger en CRT-skjerm, se etter en som er vertikalt eller helt flate, slik at hele dens overflate møter den samme måte (med hensyn til minst én akse), og ved å vippe noe, kan reflektere skinn fra en gitt retning unnoticeably vekk fra deg.
  • Skjermene skal dekke et stort nok område som du kan ha alle de du ville jobbe med samtidig åpne samtidig, og viser nok data som du ikke trenger å regelmessig klikke eller bla frem og tilbake, kaste bort tid og sliter med å huske sin innholdet.
  • Plassere flere skjermer ved siden av hverandre. Halsen ubalanser når vippes opp og ned, og øynene beveger seg ikke veldig langt opp og ned på egen hånd, så det er lite å tjene på å stable skjermer.
  • Rammer kan være distraherende, spesielt mellom flere skjermer. Velg en skjerm med en smal, diskret, ikke-glare bezel, helst matt svart eller grå. Store skjermer er dyrere per arealenhet enn middels størrelse seg, skjønt. En eller flere 2560x1600 30 tommer (76cm) skjermer er stor, men 1920x1200 24 tommer (61cm) skjermer vil være et bedre kjøp for de fleste.
  • Jo høyere, jo bedre (generelt). Dersom teksten er for liten, kan du skalere det opp til å bli større, men veldig skarp.
  • Dekker et område bredere enn din fremover synsfelt med skjermer bringer avtagende avkastning.
  • Unngå blanke skjermer. De ser bedre når den er slått av, men ikke mye annerledes når den er slått på, og skape gjenskinn ved å reflektere lys lys bak skjermen.
 11. 11
  Juster skjermene.
  • Plasser dem mot baksiden av skrivebordet for å redusere altfor tett fokusering. Dette vil redusere belastningen på øynene og muligens nærsynthet.
  • Den mest brukte skjermen bør være rett foran deg for å lette å holde kroppen rett. Andre bør være på den ene eller begge sider.
   • Identifisere de mest brukte skjermen til operativsystemet som den primære skjermen slik elementer som programmet menyer kan plasseres på den automatisk. Hvis skjermer er forskjellige størrelser, bruker den største.
  • Med hodet rett, heve skjermene slik sine sentre, høyde-messig, er omtrent rett foran øynene dine eller litt over. Dette vil be deg om å ikke.
  • Vippe dem slik at de er vinkelrett i begge akser (dvs. normal) til din synsfelt. Flere skjermer skal være i en bue, med sine sentre like langt fra hodet. Dette holder så mye av dem i fokus samtidig som mulig; øynene dine trenger ikke å refokusere så du blikk rundt.
  • Match overvåke belysning til ambient lys. Ikke arbeide i mørket. Hold ambient lys som diffust som mulig og justere intensiteten for å holde hvite objekter i rommet ikke mye svakere enn hvite områder på skjermen - noe som er ganske lyse. Du kan også justere lysstyrken på skjermen, men med de fleste skjermer vil du sannsynligvis foretrekker å ha det slått ned det meste av veien. Matche hvitbalansen på skjermen omtrent til ambient lys, vanligvis med en innstilling på skjermen eller i operativsystemet.
 12. 12
  Lag dine papirer en forlengelse av dine skjermer. Akkurat som det er enklest å bytte oppmerksomhet mellom datamaskinen dokumenter ved å ha dem i nærheten av hverandre på tvers av et bredt monitor området, er det enklest å bytte oppmerksomhet mellom papirdokumenter og en datamaskin ved å holde papirdokumenter nærheten datamaskinen og en tilsvarende avstand fra øynene. Prop et papirdokument opp på et stativ ved siden av datamaskinen hvis du bare lese fra den, eller på et solid stativ foran og vippet opp mot skjermen hvis du vil skrive på det også. Kontroller at stativet kan ikke støte eller skrape skjermen.
 13. 13
  Juster arbeidsmiljø.
  • Temperatur. Hold varm. Cold numbs, stivner og bremser fingrene. Sterk varme eller kulde numbs, stiver opp og bremser sinnet. 72 grader Fahrenheit (22 grader Celsius) er best for folk flest. Hvis kontoret er for kaldt, ha noe som er varmt og, spesielt rundt håndleddene, løstsittende. Hvis det er for varmt, slitasje tynne, løse klær, og kjøle deg ned med en stillegående vifte, eller aller helst en naturlig lek.
   • Heat ikke flyter godt fra varmeproduserende, sammenhengende, isolert kroppkjerne til fingrene når man bare sitter ved et skrivebord, så isolerende selv med tunge klær for å spare nok varme til å holde fingrene smidig i et kaldt miljø kan overopphetes kjernen (og hodet) litt og gjøre deg. Et tilstrekkelig varme omgivelser gjør denne avveiingen unødvendig.
   • Feet vanligvis ikke trenger å gjøre mye ved datamaskinen, men kan distrahere deg nådeløst hvis de blir kalde. Du kan varme dem selektivt med et oppvarmet fotstøtte, eller med en ovn under pulten - fortrinnsvis tvunget-air typen så det kan ikke sette fyr ved stråling, og med alle moderne sikkerhetsfunksjoner - som vil forbruke mye mer energi og varme ben og overkropp betydelig også.
  • Luftkvalitet. Holde den ren. Kanskje parfymert hvis du er flink med aromaterapi.
   • Stenches, mye støv, eller annen forurensning vil være distraherende, og vil måtte bli behandlet i henhold til individuelle omstendigheter.
   • Karbondioksid kan bygge opp i tett befolkede områder og føre til apati og en distraherende generell følelse av "gammel luft". Hus generelt lekke inn mer enn nok frisk luft for deres begrensede antall beboere, men man kan bruke en karbondioksid meter for å justere ventilasjon for tilstrekkelig luftskifte i en stor bygning. (For hurtig luftskifte avfall oppvarming energi om vinteren og kjøling energi i sommer.)
   • Too-lav luftfuktighet fører ofte tørr hud og bihuler i vinter. Korrigere det med en bærbar eller automatisk permanent installert. For høy luftfuktighet kan, oftest i sommer, føre til mugg, som fører til dårlig lukt og sykdom. Air condition vil vanligvis korrigere overdreven fuktighet: det frysninger luften og kondensat blir drenert bort eller fordampet utendørs. (En avfukter er egentlig et klimaanlegg med varm spoler er innendørs også, det er generelt bedre å bruke et klimaanlegg og holde kjøling.)
   • Hyggelige aromaer kan bedre humør og oppmerksomhet. For eksempel kan øke årvåkenhet, kan blomster roe og bedre konsentrasjon, og skogen duft kan slappe av. Du kan tendens til å bli akklimatisert til og ikke legge merke til etter en stund. Det er derfor en god idé å veksle dem med duft generatorer på tidtakere: kjøpe en integrert enhet, eller rett og slett koble en elektrisk fordamper inn et tidsur.
  • Lighting. Darkness gjør sannsynligvis deg søvnig. Det stammer øynene dine til å fokusere presist, og tankene som, har grunne dybde-of-field fra utvidelse, står foran et etterslep for å fokusere se mye når du flytter synsfeltet. Det kan ikke komme som noen overraskelse at mørke vintre kan selv du..
   • Bright, er enda lys best. Målet for minst to 27-watts-plus kompakt lyspærer (eller fire-fots lysrør) å tenne et lite rom, fire for for en stor en.
    • Glødepærer krever sløsende eller farlig-hot-kjører wattstyrker for denne type lys. Og fargetemperaturen er feil.
    • Fluorescerende troffers med ventiler, butikk-lights invertert oppå hyllene for å reflektere av taket, eller multi-pære torchieres er best.
    • Du foretrekker utseendet av en bordlampe, men høy wattstyrke kompakt stil lysrør er vanskelig å få plass i dem. Bruk en vanlig hvit syntetisk stoff, nemlig i stor grad gjennomskinnelig, skygge til å spre lyset, samtidig som blokkerer så lite som mulig. En Sylvania 65W Dulux-EL pære er spesielt lite for en høy wattstyrke lyspære og en 12 tommer (30cm) lampe harpe kan bøyes bredere (på toppen og tilbake igjen på bunnen) for å passe rundt det.
    • Selv relativt diffuse lyset har "hot spots", typisk inventar selv eller taket flekker over dem, speilende refleksjoner (glare) som kan distrahere. En mørk, matt pulten overflaten er best. Hvis din er lys eller skinnende, prøv en plast skriveunderlag. Se etter en med en myk utseende, læraktig overflate, ikke bare en tekstur i en blank overflate. Et visir eller baseball cap holder overhead lys ut av synsfeltet fra å komme inn i øynene direkte eller av kinnene for å produsere litt forstyrrende og slitsom tilsløring bluss.
    • bør ha "elektronisk" ballast som flimrer umerkelig tusenvis av ganger per sekund, ikke "magnetiske" ballast som flimrer merkbart, spesielt i sidesynet, eller i det minste irritere ubevisst. Billige sparepærer og lysrør inventar har ofte den magnetiske type.
   • Fargetemperatur (fargetone). Glødelamper og "varm hvit" lysstoffrør (2800-3400 K fargetemperatur) er oransje, som tidlig morgen og sen kveld lys. "Dagslys" (5000-6500K) pærer er blå-hvite, som middag solen og himmelen lys. "Bright white" eller "cool white" (4000 K) pærer er i mellom, felles kjøkken og næringsbygg. Dagslys pærer ser tydelig blå ved siden av de andre typer, men du vil sannsynligvis bli vant til dem over tid. Og, fordi fargetone tyder på kroppen at tiden er midt på dagen, øker de årvåkenhet. Sterkt hvitt gir en delvis fordel.
   • Balansere lysstyrken og fargetemperaturen. Sterkt lys og blå-hvit høy fargetemperatur er best, men de må gå sammen. Akkurat som en blå solnedgang snarere enn en appelsin man ville gjøre verden ser veldig rart, ser dagslys-type pære blå-hvitt lys rart hvis det ikke er veldig mye av det. Motsatt ser intense varmhvite lyset snusket. Hvis du finner lys distraherende, eller ikke har nok lysarmaturer for intensiteten trengs for å gjøre dagslys pærer 'lys se til høyre, bruke skinnende hvit.
   • Etter hvert vil du trenger, selv om bare litt. Konstant lys, blå-hvitt lys kan gjøre at du mister oversikten over tid og utvide energi forbi leggetid og forbi din intelligens. Du kan ikke ønsker for mye av det hjemme. Legg merke til lyset utenfor hvis mulig og blikk på klokken innimellom for å forlate arbeidet i tide og la maskinen hjemme på en rimelig tid.
    • Du kan sette en dagslys pære på en tidtaker for å slå på en tidsplan forlate en dimmer, yellower pære bak som en mild påminnelse om å avslutte hver dag. Det er enda programmer tilgjengelig, for eksempel Redshift, som automatisk justerer skjermens fargebalanse å etterligne naturen som timene går.
  • Høres. Quiet er vanligvis best. Hvit støy er bedre enn forskjellige, forstyrrende lyder.
   • Redusere støy, herunder, så mye som mulig. For eksempel datamaskiner gjør mye mer støy når de er varme innsiden, noe som kan indikere en oppbygging av støv. Dessuten vil en høyere kvalitet fan redusere surring lyder.
    • Hold støyende kontorutstyr over eller under deg, skjermet av møbler, og med støy-utslipp åpninger rettet bort hvis du ikke kan flytte den et annet sted helt. Men ikke blokkere sine vents. Høyhastighets-skrivere kan noen ganger bli satt til å kjøre litt saktere og mye roligere.
   • Ørepropper eller støy-sperring eller sletting av hodetelefoner kan roe overflødig støy. En hvit støy generator kan maskere mer-forstyrrende støy, men holde den i nærheten av deg så sitt volum kan holde lav og bidrar lite til den totale støynivået for alle.
   • Rask, kan munter musikk (prøv nettradio) bidra til å holde hjernen din semi-okkuperte stedet frustrert og tempoet deg gjennom enkle, repeterende oppgaver som krever litt konsentrasjon. Men ikke distrahere andre: vurdere hodetelefoner.
  • Skift og strekke. Selv med den beste arbeidsområde, vil du bli mer komfortabel hvis du flytter rundt i stolen og til. Strekke eller gå hver par timer for å avlaste og omfordele press, stress og belastning, og se og høre noen nye ting. Kanskje til og med mennesker.

Tips

 • Hvis du må se oppmerksomme:
  • Hvile mindre, men ikke så mye at du har en tendens til å synke fremover når avslappet.
  • Se og bli sett forbi skjermen (eller to små skjermer). Hvis du er kort, heve sete og fotstøtte høyere. Senk skjermen slik at du kan se og bli sett over det, men ikke så mye at du må lene hodet ned i det, og belastningen på nakken for å holde den fra slumping videre. Opprettholde tilstrekkelig avstand vil redusere vinkelen som du må se ned. Betrakt et skrivebord med en skrå hjørne der for å ordne datamaskinen for komfort, men se folk i sidesynet.
  • Omstille skjermen vinkel vinkelrett din siktlinje mot midten, og fotstøtte vinkel for å støtte føttene litt utvidet.
 • Bærbare datamaskiner presentere noen alternativer, avhengig av hvor mye ekstra utstyr du vil ha på brukerstedet:
  • Koble til en ekstern skjerm, tastatur og mus, direkte eller via en forankringsenhet, for å bruke en bærbar PC nesten nøyaktig som en stasjonær.
   • En bærbar PC som en stasjonær ikke innføre noen kompromisser. Viften er ofte høyt og skingrende sammenlignet med en stasjonær-fansen, og den bærbare ofte ikke kan praktisk talt bli plassert på gulvet for å distansere sin støy fra deg. Ofte teppe ville dekke luftinntaket. Bærbare datamaskiner sjelden støtter to skjermer eller oppløsninger enn 1920x1200 eksternt, eller ECC RAM for bedre stabilitet i forlenget drift.
   • Koble til tilbehør med radiolinjer bygget inn i datamaskinen, for eksempel Bluetooth, eller med små trådløse adaptere som sitter nesten i flukt med kanten av USB-porter og kan stå på plass, reduserer sjansen for å miste datamaskinen eller bryte kontakter ved et uhell å dra i tilbehør eller presser på sine plugger.
  • Heve en laptop på en mindre glatt gummi-footed stativ, eller, i en knipe, en mer glatt boks eller bøker til å sette sin skjerm på en riktig høyde, og koble et eksternt tastatur og mus for å optimalisere alt, men skjermstørrelse.
  • Hvis du bare bruker en laptop av seg selv, prøve å sette den i et tastatur skuff (en stor en med en felg, for å unngå å miste den bærbare datamaskinen).
  • Eller bare hvile i en stol med den i fanget. Hvil armene på armlenene eller bare i fanget. Mens du hviler underarmene på fanget eller hvile håndflatene foran tastaturet og fiske hendene opp i tastaturet området er ikke ideelt, det er ikke på langt nær så ille med en bærbar PC som med en vanlig tastatur fordi en bærbar PC er vanligvis tynn og tastaturet er litt innfelt. Sjekk at beinet ikke blokkerer noen nedre luftinntak, en laptop med luftinntak og eksos på kanten i stedet for bunnen er best.
 • Prøv Dvorak tastaturoppsett for å redusere finger bevegelse ved å tildele mer-vanlige bokstaver under mer-lett tilgjengelig og presset nøkler. Du bare fortelle operativsystemet til å "remap" (gjenkjenne ulike symboler for) tastene, og re-label dem hvis du liker, du trenger ikke et nytt tastatur, og kan slå tilbake lett. Fingeren fingerferdighet vil ikke gå bort, men den nye sentrale posisjoner vil ta litt tid å lære.
 • så det er mindre av deg å støtte og bygge muskler slik at du kan støtte det bedre.
 • Bruk lavere bekledning, inkludert undertøy, at når du står er løst rundt midjen din. Sittende vil stramme dem som det trekker ned og presser fronten opp slik at de passer rundt deg skrått. Når du sitter i timesvis, bør de fortsatt være noe løs og behagelig. Hvis du avlaste trykket ved å lute å utvide vinkelen din buk og ben form ved kurvet korsryggen, vil du handle den milde støtte fra stolen og styrke av en rett ryggrad for å belaste en bøyd ryggrad. Så, i stedet, eliminere trykket.
  • Et plagg suspendert fra skuldrene, som et par bukser med bukseseler eller en kjole, er best fordi den ikke trenger å holde på midjen for å ikke falle ned.
  • Et plagg som ikke passer tett rundt bena, for eksempel en løs skjørt, bør ikke trekke seg krokete så mye. Men det kan stramme som du sitter som noen områder på kroppen presse oppover. Se etter en bare stramt nok i områder som strammer litt eller ikke i det hele tatt å holde den opp, og løs i områder som constrict.
  • Et plagg suspendert fra hoftene bare, som bukser uten seler, kan om nødvendig for å flytte om strammes midlertidig med et belte. Eller det kan tettsittende seg forsiktig med elastisk eller elastisk bærende beltet.
  • Sammenligne elastisk-bærende plagg nøye. Se etter de med masse ekstra lengde i plissert og sammenvevde ikke-elastisk stoff forbundet med elastisk slik at den strekker seg med spenning som ikke er høy og øker bare beskjedent over området det vil strekke så du sitte, stå og bevege seg ca.
 • Lener seg tilbake i stolen med føttene litt fremover, men støtter knærne skyver stolen bakover. Hvis det har en tendens til å rulle bort fra sin mest komfortable posisjonen, unngå en glatt plast stol matte eller legg inn et teppe med en ikke-slip pad for å holde den fra å rulle for lett.
 • Holde disse prinsippene i bakhodet når du justerer andre typer seter og kontroller, slik som på en bil.
  • Noen ganger er det en avveining mellom avslapping og innflytelse. I et makt-alt, cruise-kontrollerte bilen, holde setet lavt og hvile hælen på gulvet slik at du trenger bare forlenge hvile og utvide foten jevnlig for å stoppe eller gå. Hold albuene uthvilt til sidene, fortrinnsvis på nivå armlener, og hendene hvilte i en selvutjevnende mote rundt åtte og fire-o-clock posisjoner på hjul - ikke en ustabil posisjon nær toppen. Du må kanskje oppveie hendene litt slik at bilen går rett (eller veldig lett bort fra møtende trafikk) uten konstant belastning hvis armlener er ikke nivå, eller noe er ikke helt symmetrisk. For et kjøretøy eller kjørestil som krever større eller hyppigere innsats, vil du kanskje foretrekke å sitte opp over eller nærmere kontrollene til å bære ned på dem. Uansett hva som er mest behagelig, sørg for at du har nok dekning og et bredere bevegelse til manhandle kontrollene i en nødssituasjon.
 • Den dyreste delen av de fleste datasystemer er ikke noe i datamaskinen, men operatøren foran den. Så, fjerne flaskehalser i operatørens vedvarende fokus, er klarhet i tanke og data-entry hastighet og nøyaktighet et flott sted å starte arbeidet med å forbedre produktiviteten. Myke armlener kan spare mye mer tid i å overføre data til fingrene enn en rask prosessor ville spare i stokking den rundt når den er nådd tastaturet.
  • Holde rommet rundt en datamaskin godt opplyst og ved riktig temperatur vil betale seg mange ganger over gjennom økt produktivitet.
  • For å spare energi på klima-kontroll av en stor, for det meste-tomt hus, velge et kjølig område i sommer, og et varmt område, varmeovn, eller elektrisk teppe i vinter.