Wkuno

Hvordan mestre dans dans revolusjon

Noen gang sett at sprø dans spillet i arkader? Det er Dance Dance Revolution, eller DDR, og med litt øvelse kan du bli en mester på det. Her er hvordan å danse your heart out!

Innhold

 • 1 trinn
  • 1.1 Før du begynner
  • 1.2 Etikette
  • 1,3 Nybegynnere
  • 1.4 Standard / Vanskelig
  • 1,5 Eksperter
 • 2 tips
 • 3 Advarsler
 • 4 ting du trenger:
 • 5 Nærstående Googles

Trinn

Hvordan mestre dans dans revolusjon. Velg din sang med omhu.
Hvordan mestre dans dans revolusjon. Velg din sang med omhu.

Før du begynner

Poenget med DDR er å matche dine skritt til de bevegelige piler som de når toppen av skjermen.
Så lenge maskinen er i god stand, trenger du ikke å stemple føttene for det å registrere et skritt. Det handler om timing. Stempling føttene voldsomt vil bare trette deg ut og vondt føttene.

Etikette

Ikke forstyrr noen mens de spiller. Vente for dem å fullføre sangen eller deres spill, og deretter ha et ord med dem.
Det spiller ingen rolle hvor god du er, ikke gjør narr av nye spillere. Du bør oppfordre dem til å forbedre. Hvis du har et stort ego så du aldri vil gå videre forbi dine egne feil, men hvis du trener andre så du vil bli respektert og beundret som en sann DDR mester.

Nybegynnere

 1. 1
  Velg din sang med omhu. I forhold til antallet av "føtter" som vises på en skala fra 1 til 10 i bunnen av skjermen. Jo høyere antall "føtter", jo vanskeligere sangen vil bli.
 1. 1
  Innse at forskjellige sanger kan ha en annen tempo. Dette er vurdert i slag per minutt, eller BPM. Jo høyere tall, desto raskere sangen vil bli. Bestem hvilken hastighet du er komfortabel med. Noen sanger endre tempo i løpet av spillet. Alle disse faktorene er vist på skjermen der du velger sanger. BPM endrer ikke vanskelighetsgraden. Det kan imidlertid endre måten du må lese notene.
 2. 2
  Varier utvalget. Hvis du bruker samme sang hver gang, irriterer det vanligvis andre spillere. Bare gjøre dette hvis du er ny til spillet. For å virkelig øke når du begynner å spille Light / Basic (gul) og Standard / Vanskelig (Pink) vanskelighetsgrad, bør du spille et større utvalg av sanger å lære nye mønstre.
 3. 3
  Bruk knærne til å sprette med karakteren på skjermen, eller som lysene blinke på maskinen. Når du har fått det ned og du har flyttet til Light, kan du begynne å faktisk danse sammen med rytmen før du fullfører din utvalgte låter.
 4. 4
  Ikke gå tilbake til midten! Dette er veldig viktig. Veiledningen viser tegnet stående på midten (metall) plattform, men å spille en sang hardere enn ca 3 meter, bør "klar" holdning står i hovedsak på venstre og høyre piltast. Spillet ikke straffe deg for å tråkke på en pil hvis det ikke er en på skjermen, med denne holdning vil du være mye mer forberedt på pilen mønstre.
 5. 5
  Bruk begge føttene! Mange nybegynnere vil bruke den ene foten (vanligvis sin "dårlige" en) bare for én pil. For eksempel vil en høyrehendt (eller skudd) nybegynner bruke sin venstre fot bare for å trykke på venstre pilen. Ikke gjør dette! Jeg har sett dette mange ganger, og det gjør dem ser dum! Du må lære å bruke begge føttene på mer enn én pil. Det kan spare energi (når du går opp, ned, opp, ned osv.) og vil hjelpe mye når du spiller på vanskeligere nivåer.
 6. 6
  Lær å skifte vekten som du går. For eksempel anta får du trinnene "Høyre Høyre Høyre." Den beste måten å gjøre dette på er å holde vekten på venstre fot, mens å trykke på høyre knapp tre ganger med høyre fot. Dette unngår vanlig nybegynner feil av skiftende ens vekt på høyre fot etter det første skrittet, forårsaker en til å hoppe for å treffe den rette knappen igjen, og ofte blir kastet ut av balanse. Tilsvarende antar at man er gitt trinnene "Høyre Venstre Høyre." Dette gjøres best ved å "gå" på pilene, skiftende vekten til hvert trinn som du treffer den. Dette unngår den feilen å holde vekten på høyre pil hele tiden, noe som ville gjøre det enkelt å trykke på venstre knapp, men ville tvinge deg til å hoppe å treffe den siste høyre knapp. Så hvis du fikk "Høyre Høyre Venstre Venstre Right" og du begynte med vekten på venstre fot, bør du gjøre følgende: Klikk på pil høyre, steg på høyre pil (shift vekt), trykke på venstre pil, steg på venstre pilen (shift vekt), og steg på høyre pil. De fleste av de nybegynner sanger består av trinn som kan gjøres ved en kombinasjon av "walking" fra pil til pil, og tappe en pil hvis det skrittet blir gjentatt, og disse er de teknikkene du trenger å vite før du kan gjøre hardere sanger.
 7. 7
  Når du først prøver det for første gang, prøv taping selv. Det er en flott måte å se hvor mye du har forbedret! Deretter, etter å ha spilt spillet en solid tid, tape deg selv igjen. Når du ser på begynnelsen tape, ikke kritisere deg selv. Se den nye tape, og du vil se hvor langt du egentlig har kommet!
 8. 8
  Ikke lære å spille bare én sang perfekt for å vise frem! Det kan se bra ut hvis du spiller en hjemmekamp, ​​men på en arkade, får du tre forsøk. Spille den samme sangen tre ganger på rad vil bare vise folk du ønsker å bare vise frem! Gå utenfor din komfortsone! Hvis noen erter deg, ignorere dem. De var nybegynnere en gang også, eller de har aldri spilt det! Aldri undervurder DDR. Det er langt fra så lett som det ser ut!

Standard / vanskelig

 1. 1
  Bruk hastighet multiplikatorer. Hold nede den viktigste knappen når du velger din sang, og en alternativer-skjermen vises. Hvis du liker sangene dine fort, gjør 2X. Hvis du liker sangene gjennomsnittlig / rask, gjør 1,5 X. Selv om fart mods gjør flytte pilene raskere, legger de plass mellom pilene så crossovers og andre kompliserte mønstre er lettere å lese og reagere på. Noen spillere rynke på speed mods akkurat som noen spillere rynke på bruk av bar for støtte. Det er viktig å huske at hastigheten mods og baren er der for din hjelp, og det er ingen rett eller galt for DDR, så gjør det som fungerer best for deg.
 2. 2
  Lær forskjellen mellom trinnene. 1/8 trinn er dobbelt så rask som den "normale" slå av sangen (si til deg selv, "en og to og tre og fire og..."). En vanlig steg mønster på Standard er tre notater på dobbel hastighet (tenke, "en og to, tre og fire."). Du vil definitivt trenger å være utenfor midten av puten for å få disse trinnene (se # 5 ovenfor). Prøv å lytte til og bruke rytmen i sangen, og etter hvert vil du mestre det.
 3. 3
  Arbeidet med å mestre 1/16th notater. Disse er enda raskere enn 1/8th notater og er vanligvis pakket tett sammen på skjermen. Ved hjelp av tilgang Multipliers å spre dem ut vil hjelpe din evne til å "lese" sin rytme (en rett bane av 1/16th notater telles "ONE-ie og ah TWO-ie og ah TRE-ie og ah FOUR-ie og ah, "selv om du vil sjelden se dette mønsteret på standard, som regel, det som vises er grupper av tre 1/16th notater på rad Regn dette mønsteret som,." ONE-ie, og TO-ie og, "etc.).
 4. 4
  Praksis crossovers. Crossovers er trinn der du enten nødt til å snu kroppen sidelengs eller krysse det ene beinet over det andre for å kunne "gå" langs trinn. For eksempel, hvis du må trykke "Venstre Down Right Down Venstre Down Right Down Venstre..." så du bør bytte fot, med venstre fot å treffe venstre og høyre piler og din høyre fot å treffe på pil ned (eller vice versa). Dette vil kreve enten krysse bena eller snu hele kroppen 90 grader mot høyre (lage trinnene analogt til "Down Right Up Right Down Right Up Right Down..."). Crossovers er den første av de mer sofistikerte standpunkter.
 5. 5
  Galopperende er der du, vel... galopp. Det er snarere som å hoppe fremover. Disse er teknisk 1/16th notater gruppert to om gangen. (Tenk: "En, to ah, TRE ah, FOUR ah." Du trenger bare å gå på beat og "ah", som "HØYRE - Høyre Venstre - Venstre HØYRE...") # * Du hopper i luften og når du lander den ene foten, lander du den andre på motsatt pilen rett etterpå. Tsugaru APPLE MIX (DDR Extreme USA, DDR MAX 2 og DDR EXTREME arcade) og også COWGIRL (DDR MAX, MAX2, Extreme arcade) er gode sanger å mestre dette. Japan den tung er flott å lære Galopperende fordi det ofte har lange rader av traver med bare to piler og i noen deler mer avanserte galopperende med pilene går over alt. Men det ikke har noen tvunget crossover galopperer eller tvunget spinne galopperer så det burde være alt bra.
 1. 1
  Noen ganger er det vanskelig å se galopperer i midten av en strøm av piler. Bruke fart mods vil gjøre dem lettere å lese, som vil endre noteskin til solo. Hjemmet versjonen har også en opsjon på å bruke forskjellige fargede noteskins, kalt type2. Disse ulike farger gjør plukke ut galopperer trivielt.

Eksperter

 1. 1
  Utvikle seg til enda hardere sanger. Når du er komfortabel med mye Standard vanskelighetsgrader sanger, begynner å gjøre noen 6-fots Heavy sanger. Som du mestre de nye bevegelser som kreves, vil du være i stand til å bevege deg opp til åtte bunntekst, til 9, og deretter 10.
 2. 2
  På virkelig harde låter, kan bruke bar bak deg å balansere hjelpe mye. Selv om dens nødvendighet er omdiskutert og mislikt av noen spillere, kan det være nyttig. For nybegynnere, lys, og Standard, baren egentlig ikke er nødvendig.
 3. 3
  For den endelige sang, prøv en vanskelig sang som du kanskje ikke normalt være i stand til å fullføre. Hvis du fortsetter å gjøre det, vil du etter hvert være i stand til å fullføre en ny sang, og øke repertoaret!
 4. 4
  Prøv å lære noen av de mest kompliserte trinn mønstre som du kan gjøre mens "walking" eller alltid bytte føtter. Sangen Rhythm og politidepartementet (fjerde mix) er en utmerket en å lære sakte og jobbe opp - den inneholder de fleste av de kompliserte trinn mønstre som krever ikke mer enn crossovers. Sangen Afronova (tredje Mix) er bra for å lære mer kompliserte stillinger, som for eksempel å måtte snu 90 grader til venstre for å være i stand til å treffe "Venstre Up Høyre Venstre Down Høyre Venstre Up Høyre Venstre Down Right..."
 5. 5
  Lær å bruke hælen samt ballen av foten din. Denne teknikken kalles noen ganger spiller flatt skudd. For eksempel, ha ballen på din høyre fot på opp, og hælen på høyre fot på høyre. Nå antar har du steg mønster Up-Venstre-Høyre. Hit opp med ballen på høyre fot, igjen med den delen av din venstre fot er lettest, og høyre med hælen. Siden du beveger føttene en kortere distanse, forbruke deg mindre energi og gå raskere.
 6. 6
  Prøv å ikke tenke for hardt mens du spiller! Dette høres kanskje bakvendt, men det kan være mye lettere å spille når du ikke tenker på å spille! Kroppen din vil gå for notene mer naturlig hvis du ikke tenker for mye! Det høres kanskje gal, men det kan fungere for deg.
 7. 7
  BRUK praksis modus! Hvis du har DDR for et hjem konsoll, kan bremse ned en sang med noen få prosent virkelig hjelpe deg å lære spesielt vanskelige sekvenser i sangene.

Tips

 • Komme inn i rytmen av sangen. Hvis du spretter i takt, treffer tiltak på riktig tidspunkt er mye enklere enn å stå bom stille og bare flytte føttene. Ha det gøy med det og ikke være flau for å holde energien i nabolaget ditt!
 • Hvis du trenger støtte fra baren, men eie hjemmet versjonen av spillet med en myk dansematte, kan du sette en stol bakover bak dansematte og bruke nakkestøtte som bar.
 • Sett mål og utfordre deg selv. Start ut på den enkleste sangen, og jobbe deg opp til toppen! Den eneste måten du kan få bedre er hvis du konsekvent forsøke mer utfordrende sanger og nivåer. Alltid spille sanger som er vanskelig (som en fot over din normale nivå) slik at du kan bli bedre på det og til slutt hoppe opp til neste fots.
 • På raskere låter, prøve å lede pilene. Se omtrent halvveis mellom bunnen av skjermen der pilene stammer og toppen der trinn pilene er. Dette vil lære deg å forutse basert på BPM på sangen i stedet for på visuelle signaler. Dette er et viktig stikkord.
 • 90 graders svinger vs doble trinn: Når det er LUR, LDR, RUL, eller RDL kombinasjoner, er det tre måter å gjøre dem:
  • Bruk den relative fot (dvs. venstre fot for venstre pad og høyre fot for riktig pad) for det første skrittet og den andre for de to andre, mens vekten er på den første foten. Dette brukes når du kan flytte beina raskt nok til å få de to siste med ett ben, men vanligvis ikke brukes av eksperter. Dette viser seg som L (L)-U (R)-R (R)
  • Bruk motsatt fot for første trinn (dvs. venstre fot til høyre pad eller høyre fot til venstre pad) og alternative føtter for de to andre. Dette ender opp som L (R)-U (V)-W (R).
  • Bruk en fot for både venstre og høyre pad med den andre foten på opp eller ned pad.
 • Hvis du er ubehagelig å spille med deg selv, ta med en venn.
 • Bruk pilene som en guide. Noen ganger la din egen intuisjon forteller deg når du skal gå på pilene ifølge takt med musikken. Stepping i takt vil være mer nøyaktig enn å prøve å time når pilene visuelt komme til toppen av skjermen.
 • Bruk vennene dine. Hvis du spiller med en venn i versus-modus, og du vet at de kan klare en sang deretter prøve å spille sangen på en høyere vanskelighetsgrad. Selv om du ikke klarer de fortsatt vil bære deg gjennom til neste nivå. Dette også vil tjene deg noen respekt i øynene av bedre spillere som er lei av å se folk spille de samme sangene på samme vanskelighetsgrad.
 • For ekstra praksis, kjøpe hjem versjonen spillet for Wii, xbox eller ps2. Dette vil også spare dine hardt opptjente penger hvis du ikke klarer en sang, har du ikke bare kaste bort en bukk! Det vil betale seg over tid.
 • Ikke vær redd for å spørre andre spillere om råd. Fleste DDR-spillere elsker å hjelpe ut andre til å vise fram sine fantastiske dyktighet i spillet! Pass på at du IKKE be dem midt i en sang. Det er veldig distraherende!
 • Her er de forskjellige alternativene du vil se når du først begynner å spille spillet:
  • Hastighet: Velg blant x1, x1.5, x2, x3, x5, og x8. x1 er den opprinnelige hastigheten, er x2 dobbelt så raskt som det.
  • Boost: Arrow akselerasjon. Pilene vil øke hastigheten som de ruller langs skjermen.
  • Utseende: Arrow synlighet. Du kan blande opp pilene hvis du vil. Alternativene her er Synlig, Skjult, Sudden, og Stealth. Synlig er en standard handling. Det i utgangspunktet ikke gjøre noe. Du bare se pilene. Gjemt er når pilene kommer opp på skjermen, men de forsvinner før de når toppen. Plutselig er når pilene plutselig dukke opp nær toppen. Skjult er når piler er ikke til enhver tid er synlig.
  • Turn: Du kan lage dine pilene går 180 grader (speil), roterer 90 grader med klokken (til høyre), 90 grader mot klokken (til venstre), eller hvor pilene vil være alt messed up (shuffle)!
  • Scroll: Control hvordan du vil at pilene til å komme, opp eller ned. Alternativene for Scroll er Standard og omvendt. Standard er når pilene går opp (som er standard). Omvendt er når pilene gjøre ned.
  • Frys piler: Piler som du må tråkke på og fryse.
  • Trinn Vanskelighetsgrad: Hvor hardt du vil at sangen skal være. De har Nybegynner, Lett, Standard, Heavy, og noen ganger Challenge.

Advarsler

 • Pass på at sokkene du slitasje for de grunnleggende hjemme-versjon pads vil ikke føre til at du skli. Svette kan også komplisere pad overflate. Noen mennesker foretrekker å spille barbeint også. Uansett, alltid bruke sunn fornuft, og være forsiktig for ikke å forstyrre andre rundt deg! Også, mens du spiller på en myk dans pad, kan det være lurt å vurdere iført sokker i stedet for å gå barbent. Sokker er spesielt nyttig på hardere moduser, fordi de gjør det lettere å treffe pilene raskt, mens du går barbeint kan være vanskeligere, som føttene vil trolig holde seg til puten litt, og senke tempoet. Når du spiller på en arkade maskin, har på seg sko eller tykkere sokker foretrekke, fordi knuste tåen i midten av en sang kan påvirke ytelsen.
 • Ikke faller! Det er dumt som det høres ut, folk har falt og det er veldig flaut
 • En belte er ofte nyttig, med all bevegelse i DDR og med godt passende bukse eller shorts kan henge eller sag.
 • Hvis du kjøper en DDR for Xbox eller PS2 sørg for å kjøpe et navn merkevare dance pad (Konami) fordi de av merkevaren pads kan ha svært glatte bunner.
 • Ikke spille DDR for omtrent en time etter at du spiser eller drikker, med mindre det er en lett matbit eller fuktighetsgivende væske (se nedenfor).
 • Ikke distrahere eller snakke med spillere mens de spiller! Dette kan kaste dem av og bli betraktet som uhøflig. (Bortsett fra noen spillere kan faktisk snakke om sine liv eller selv føler filosofisk mens de danser, noe som gjør dem super flere oppgaver samtidig. Ikke forsøk å prøve dette selv om, før du er helt sikker på at du kan håndtere stress. )
 • Hvis du er en jente, unngå iført en tube-top. Også ikke bære virkelig baggy klær som dette kan komme i veien for bevegelsene dine. Dessuten kan iført høyhælte pumps ser kul på gaten, men de vil sannsynligvis ikke når du bryter av en hæl eller ende opp med en vridd ankel.

Ting du trenger

 • Komfortable sko
 • Penger
 • Vann (Eller noen andre fuktighetsgivende væske)
 • Komfortable klær som er lett å bevege seg i
 • Svette Håndklær (valgfritt)