Wkuno

Hvordan legge til ringetoner til en Android-telefon

Legge til ringetoner til en Android-telefon kan være vanskelig. Hvis du drar og slipper en ringetone fil til enheten, vil det ende opp i med musikksamlingen din. Men med ett enkelt triks, kan det være en lek å gjøre.

Trinn

Hvordan legge til ringetoner til en Android-telefon. Koble enhetens minne til datamaskinen din.
Hvordan legge til ringetoner til en Android-telefon. Koble enhetens minne til datamaskinen din.
 1. 1
  Koble enhetens minne til datamaskinen din. Dette kan gjøres via USB, eller ved hjelp av et microSD-adapter for å koble microSD-kortet til datamaskinen.
  • Hvis du kobler enheten via USB, må du monterer telefonen for at tilkoblingen skal fungere. For å gjøre dette, åpne meldinger på telefonen, trykke på varselet om at telefonen er koblet til. Velg alternativet for å montere enheten.
 2. 2
  Åpne filen mappen for enheten. Du får tilgang til den via Min datamaskin, og velg stasjonen enheten er koblet via. Du bør se ulike mapper knyttet til programmer på enheten og filer du har lagt så langt.
 3. 3
  Opprett en ny mappe. Merke det ringetoner.
 4. 4
  Åpne mappen på datamaskinen som inneholder ringetoner. Det er vanligvis lettere hvis du har lagret i en egen mappe enn datamaskinens musikksamlingen. I en klemme, men du kan holde markøren over en musikkfil og se lengden på sporet.
 5. 5
  Dra og slipp ringetone filen til ringetoner mappe på enheten. Koble enheten fra datamaskinen.
 6. 6
  Gå til lyd innstillinger på telefonen. Når på startskjermen, trykk på meny / navigasjon hardt tasten og velg Innstillinger. Derfra velger Sound, og menyen som heter Phone ringetone. Bla gjennom listen over ringetoner til du finner den du vil bruke. Hvis du ikke ser den ringetonen du nettopp la til, slå av telefonen først, og det skal vises når du slår den på siden Android tjeneste ser ut til nye filer når telefonen støvler.

Tips

 • For en mer universell prosess som skal arbeide med alle Android-versjoner er å se om du har en mappe med tittelen "media" og en mappe merket "audio" inne i "media"-mappen. Hvis ikke, må mappene slik at mappestrukturen er som følgende:
  media
  - Ringetoner
  - Alarmer
  Legg alle dine ringetoner som du ønsker å bruke som ringetoner i ringetoner mappen, alarm toner i alarmer mappen, og varsler toner i meldinger-mappen.
 • Hvis du ikke ser den ny ringetone, bare gå inn i innstillinger, lagring, deretter avmontere SD-kort, vente til telefonen avmonterer kortet, og deretter montere kortet igjen. Du skal nå se den nye ringetonen.
 • Alternativt kan du bruke AirDroid (gratis tilgjengelig på Google Play) til å sende MP3-filer til telefonen og bruke dem som ringetoner

Advarsler

 • Dette vil ikke fungere på en Motorola Backflip med Android 2.1 Eclair. Du kan komme rundt dette ved å laste ned en ringetone leder app.

Ting du trenger

 • Android-enhet med et microSD-kort installert
 • USB ledningen eller microSD adapter