Wkuno

Hvordan lære å spille orgel

En av de mest interessante og fascinerende instrumenter for å spille er det organ. Det finnes mange varianter av dette instrumentet: fra standard elektronisk, til de mer raffinerte kirke orgel, Orchestral Organ eller teater Pipe Organ som de kalles. De kan ha så få som ett tastatur (manualer) til så mange som syv. Læring organ kan virke vanskelig, men også svært givende, som musikalsk variasjon de er i stand til er forbløffende.

Trinn

Hvordan lære å spille orgel. Orgelet er en utfordrende instrument å spille riktig, og det er mange måter å spille det på riktig måte, både i populær og klassisk repertoar.
Hvordan lære å spille orgel. Orgelet er en utfordrende instrument å spille riktig, og det er mange måter å spille det på riktig måte, både i populær og klassisk repertoar.
 1. 1
  Orgelet er en utfordrende instrument å spille riktig, og det er mange måter å spille det på riktig måte, både i populær og klassisk repertoar. Men hvis du har et godt tastatur teknikk til å begynne med, kan du flytte til flere tastaturer og pedaler med mer letthet. Orgelet, eller i det minste pipeorgel, er egentlig ikke et sted for å lære å lese noter eller spille et tastatur. Du bør få denne kunnskapen på et piano.
 2. 2
  Finn et organ lærer. Spør rundt på lokale kirker eller høgskoler. Mange høgskoler har studieprogrammer i anvendt organ, og musikkteori generelt. Du kan også sjekke organ-relaterte tidsskrifter for lærere. Men den beste måten er å kontakte din lokale kapittel av Den europeiske Guild of Organists (www.agohq.org) og forskning får en lærer anbefaling gjennom dem. Hvis du velger å snakke med en lokal kirke Organist, sørg for at de er godt kvalifisert til å undervise.
 3. 3
  Det er noen gode bøker som kan hjelpe deg å få raskt i gang med tanke på tastaturet spiller. En av de beste heter "Hvordan å spille piano, tross Years of Lessons". Det hjelper deg å få fart på karrieren med enkle tastatur spille.
 4. 4
  Kjøp et par orgel sko. Du kan kjøpe dem på nettet for rundt seksti dollar. Pedaler er en unik del av organ-spiller, og ha godt fottøy vil hjelpe deg å utvikle en effektiv teknikk.
 5. 5
  Kjøp en innledende nivå organ bok. Det finnes mange på markedet, så sørg for å få innspill fra læreren din eller en annen organist.
 6. 6
  Praksis! Det er bare én måte å lære noe instrument. Jo mer trening du kan sette inn, jo mer vil du få ut av det.
 7. 7
  Pedal teknikk: Standard organ har 32 notater. Noen har 30, eller enda mindre. Har hælene sammen til en femtedel til alle tider (lagre for visse øvelser eller passasjer). Knærne skal berøre opp til en oktav og dro sammen selv til ytterligere ekstremiteter av pedalbrett. Spille på innsiden av foten din, noe som betyr å snu ankelen i. Den beste måten å gjøre dette på er å snakke med et organ lærer som kan vise deg veien til å oppnå det.

Tips

 • Lytt til god orgelmusikk. Det er mange muligheter til å høre gode prestasjoner, spesielt i byområder. Du kan også besøke noen nettsteder, for eksempel www.ohscatalog.org, og finne et stort utvalg av orgel CD-er, både klassisk, Orchestral og Theatre Organ.
 • Bli kjent med andre organister i ditt område. Det er en forholdsvis liten gruppe av mennesker og har en tendens til å være sterkt forbundet med hverandre. Kjenne dine jevnaldrende vil gi råd og støtte. Du må være i stand til å stå på bakken uten å krysse av feil person.
 • Nesten alle organister har tidligere opplæring på piano. Hvis du ikke har erfaring, ta noen år med piano først.

Advarsler

 • Ikke forvent å lære alt det er å vite om dette instrumentet raskt. Starte med den minste, lære piano, og gradvis oppgradere opp til Pipe Organ. Dette er en musikalsk opplevelse vel verdt innsatsen.
 • Hvert organ er annerledes, spesielt hvis du spiller orgel. Før du spiller et organ du ikke er vant til skikkelig, bli vant til sine stopp, tone og følsomhet.

Ting du trenger

 • Tilgang til et organ.
 • Et par organ sko.
 • Et forberedende organ bok.
 • Et godt orgel lærer.
 • Forrige keyboard spiller kunnskap.
 • God hånd / øye-koordinasjon (slik at du ikke faller av benken!).;)