Wkuno

Hvordan installere KDE på en ASUS Eee PC

Asus 'versjon av Xandros er svært lik den opprinnelige fordelingen, med en søknad switcher for en stasjonær, og ingen "ksmserver" eller "kicker"-pakken. Dette er kjent for mange Eee PC-brukere som "Easy Mode".
Ikke å ha disse pakkene installert en ødeleggende problem for Asus 'versjon av Xandros. Heldigvis installere disse pakkene og få din Asus Eee PC for å starte den fulle KDE-skrivebordet er overkommelig. Følg denne veiledningen for å styrke din Eee PC med en full operativsystem, kjent for mange Eee PC-brukere som "Advanced Mode". Merk at dette kun gjelder for Asus Eee PC selges med Xandros Linux forhåndsinstallert (ikke Windows XP).

Trinn

Hvordan installere KDE på en ASUS Eee PC. Boot eee PC til standard enkel modus for Xandros operativsystemet.
Hvordan installere KDE på en ASUS Eee PC. Boot eee PC til standard enkel modus for Xandros operativsystemet.
 1. 1
  Boot eee PC til standard enkel modus for Xandros operativsystemet.
 2. 2
  Trykk for å åpne en terminal (lik ledetekst for Windows).
 3. 3
  Tast inn to linjer på terminalen ledeteksten (vist nedenfor), trykke etter hver linje. Merk: Dette er et valgfritt trinn som vil legge samfunnet depotet som en pålitelig kilde for pakker. Det vil imidlertid gjøre prosessen lettere. Referanse mer informasjon om kommandoen i Tips-delen.
 4. 4
  Type sudo synaptic og trykk for å åpne synaptic pakkebehandler.
 5. 5
  Velg "innstillinger" -> "repositories" -> "nye..." fra i Synaptic pakkebehandler.
 6. 6
  Skriv inn følgende url: {{{1}}}
 7. 7
  Skriver i fordelingen:
 8. 8
  Tast viktigste for seksjonen. Hvis du vil ha tilgang til flere pakker, skriv i stedet.
 9. 9
  Klikk på "ok" og deretter "reload".
 10. 10
  Søk etter avanserte desktop-eeepc. Enten bla ned til det mens nettleseren, eller legg den inn for et søk.
 11. 11
  Sette et merke ved siden av avanserte desktop-eeepc liste for å markere den for installasjon. Hvis du ikke fullførte den valgfrie trinnet for å gi tillit til samfunnet registeret (de to kommandoer gitt i et tidligere trinn), vil en advarsel vises informasjon om at den offentlige nøkkelen ikke er tilgjengelig. I så fall akseptere det og fortsette.
 12. 12
  Klikk på "Apply".
 13. 13
  Nedleggelse eee PC ved å velge "full desktop" på nedleggelse dialog venstre side.
 14. 14
  Boot eee PC til den nye avansert modus.

Tips

 • Ved hjelp av kommandoen for første gang inne i en terminal vindu vil be din nåværende brukers passord. Kommandoen vil gi pseudo-root-tilgang til kommandoen (e) som følger den. Det gir et flott alternativ til å logge inn i en terminal vindu som root bruker for å unngå potensielle sikkerhetsproblemer og brukerprofil problemer.
 • Hvis noen vinduets knappene er 'un-klikkbar "fordi de er av bunnen av skjermen (på grunn av 700-serien" skjerm høyde på 480 piksler), holder du nede {{nøkkelen |} alternative}-tasten og venstre-klikk dra gjeldende vindu oppover. Dette lar deg flytte et vindu rundt uavhengig av størrelsen på arbeidsområdet.
 • Hvis du ikke klarer å bruke Synaptic pakkebehandler, eller bare har problemer med disse trinnene, utføre installasjonen manuelt ved å skrive inn i terminal-vinduet og trykke på.
 • For å komme inn Easy Mode igjen, klikk på "Launch"-knappen og velg "Easy Mode". Dette er den nest siste notering.
 • Den avanserte modusen gir deg en full KDE desktop manager. Eksperimenter med sin funksjonalitet ved både venstre og høyre klikke på ulike områder av oppgavelinjen, "Start"-menyen, osv. I motsetning til enkel modus, kan du fullt tilpasse denne KDE-skrivebordet.
 • Sjekk ut ulike KDE-fokuserte nettsteder for å finne måter å tilpasse KDE-skrivebordet. For examplem, besøk for flere visuelle effekter, bakgrunner etc. for KDE-skrivebordet. Også finne qt-baserte temaer for KDE ved å besøke.
 • For å fjerne den avanserte desktop å returnere Eee PC til sin opprinnelige tilstand, starte Synaptic pakkebehandler (som vist i trinn avsnitt), fjerner pakken for å markere for fjerning, klikk deretter på "Apply" for å fjerne det. Deretter starte Eee PC.

Advarsler

 • Tillitsfulle et fellesskap depot er en sikkerhetsrisiko hvis du ikke betaler oppmerksomhet når du oppdaterer og installerer programvare. Samfunnet depotet pakker kan erstattes med programvare som inneholder virus eller annen ondsinnet kode i mellom patruljerende innsats (omtrent som en wiki). Sørg for at alle pakker installert eller oppdatert herfra har vært i omløp i en god periode før du tar den. Som en forholdsregel, bare bruke denne oppbevaringssted for første gangs installasjon etter å ha kontrollert at pakken er av en gyldig bygge dato.