Wkuno

Hvordan fikse Time Warner Cable problemer

Du abonnerer på Time Warner Cable, men nå er du har problemer med din telefon, kabel og / eller Internett-tjenesten. Her er Google å fikse Time Warner Cable problemstillinger, for å få tjenesten i gang igjen på kort tid.

Trinn

Hvordan fikse Time Warner Cable problemer. Sjekk om det er mer enn én av Time Warner Cable Service ikke fungerer.
Hvordan fikse Time Warner Cable problemer. Sjekk om det er mer enn én av Time Warner Cable Service ikke fungerer.
 1. 1
  Sjekk om det er mer enn én av Time Warner Cable Service ikke fungerer. Hvis en kombinasjon eller internett, kabel og / eller telefon tjenesten er ute, så problemet er sannsynligvis ikke på slutten. Hvis dette er tilfelle, kan du kontakte Time Warner Cable.
  • Hvis en alvorlig forstyrrelse som tunge værforhold eller elektriske reparasjoner er forekommende i nærheten av deg eller Time Warner Cable kontorer, er problemet sannsynligvis jobbes allerede. I så fall er kundesupport linjer på Time Warner Cable mest sannsynlig pakket og kall vil ikke oppnå mye.

Kabelproblemer

 1. 1
  Sjekk alle tilkoblingene å sikre at ingen ledninger ble tilfeldigvis unplugged eller løsnet. Slå av TV-en og dekoderen. Og så prøve å trekke ut av alle kabler og koble dem inn igjen i hver inngang / utgang. Snu boksen på igjen.
 2. 2
  Sjekk innstillingene. Sjekk at "input" valg på TV er på rett innstilling og at kanalen er satt til tre.
 3. 3
  Sjekk for interferens problemer. Hvis kabelen er fremdeles ikke fungerer som den skal, kan det være interferens. Forstyrrelser kan være forårsaket av vær, tunge apparater som kjører eller de faktiske lokale stasjoner. Her er noen grunnleggende tegn på at forstyrrelser kan være et problem:
  • Hvis du ser en snø effekt, kan det være en midlertidig kringkasting problem. I så fall, sjekk de andre kanalene. Hvis de opplever også snø, så kan det være interferens som vil bare gå bort av seg selv. Hvis problemet vedvarer i mer enn en dag, ta kontakt med Time Warner Cable.
  • Hvis du ser flekkete band over hele bildet, kan det være et resultat av ytre forstyrrelser, som været eller en heavy-duty apparatet kjører nær kabelboks. Prøv å skru av kabel-boksen og se om det løser problemet. Hvis problemet vedvarer i mer enn en dag, ta kontakt med Time Warner Cable.
  • Hvis du ser rett eller bølgete linjer diagonalt i bildet, kan det enten være forstyrrelser eller et problem med TV ikke kabelen boksen. Hvis problemet vedvarer i mer enn en dag, ta kontakt med TV-reparatør.
  • Hvis du ser skygger eller doble bilder så er du sannsynligvis på en lokal stasjon, ikke en grunnleggende kabel stasjon. Problemet kan løses med finjustering eller med den lokale stasjonen korrigere problemet på sin ende. Hvis problemet vedvarer i mer enn en dag, ta kontakt med TV-reparatør.
  • Hvis du ser på bildet trekke horisontalt, kan du prøve å justere "horisontal hold"-innstillingen. Dette kan være et resultat av din boks plukke opp for mye signal. Hvis problemet vedvarer i mer enn en dag, ta kontakt med Time Warner Cable.
  • Hvis du ser på bildet er rulle vertikalt, justere "vertikal hold"-innstillingen. Hvis problemet vedvarer i mer enn en dag, ring din TV reparasjonsservice.
  • Hvis du ser på bildet er for stort eller for lite for skjermen, kontrollerer de innstilte justeringer på TV. Hvis problemet vedvarer i mer enn en dag, ring din TV reparasjonsservice.
 4. 4
  Kontakt Time Warner eller profesjonelle. Hvis du har vært ute av stand til å løse dine kabel problemer på egen hånd, er det på tide å få inn en profesjonell. Spesielt hvis problemet er ett av følgende:
  • Hvis du ser noe bilde på en opplyst skjerm, unngå tukling med TV eller kabel-boksen. Problemet er ikke sannsynlig på din side av forbindelsen eller noe som du kan fikse selv. Kontakt Time Warner Cable.
  • Hvis du ser et bilde, men ingen lyd på hver kanal, unngå tukling med TV eller kabel-boksen. Problemet er ikke sannsynlig på din side av forbindelsen eller noe som du kan fikse selv. Kontakt Time Warner Cable.
  • Hvis du ser noe lys på skjermen med eller uten lyd, unngå tukling med TV eller kabel-boksen. Problemet er ikke sannsynlig på din side av forbindelsen eller noe som du kan fikse selv. Kontakt Time Warner Cable.
  • Hvis du ser en loddrett hvit strek over midten av TV-en betyr dette at vertikale forsterker kollapset. Kontakt en TV reparatør.

Internett-problemer

 1. 1
  Sjekk alle tilkoblingene å sikre at ingen ledninger ble tilfeldigvis unplugged eller løsnet. Kontroller at modemet er koblet til en stikkontakt og at ingen ledninger er løse.
 2. 2
  Sjekk din datamaskin. Sørg for at alle trådløse innstillinger og tilkoblinger er satt til å motta trådløse signalet. Pass på at du ikke tilfeldigvis aktivere "airport-modus" eller bytte til en annen internett-nettverk.
 3. 3
  Reboot alt. Slå av modem, trådløs router og datamaskinen. Restart alt. I de fleste tilfeller vil dette løse dine problemer med Internett.
 4. 4
  Kontakt Time Warner eller profesjonelle. Hvis du har vært ute av stand til å løse dine problemer med Internett på egen hånd, er det på tide å få inn en profesjonell.

Telefon problemer

 1. 1
  Sjekk dine forbindelser å sikre at ingen ledninger ble tilfeldigvis unplugged eller løsnet. Det bør være en kabel som er koblet fra telefonen til "Linje 1" på baksiden av Time Warner modem. I tillegg til at kontrollere at koaksialkabelen er koblet til kabelen utløp eller til "kabel inn-" utløp på baksiden av modemet. Sjekk også at modemet er riktig tilkoblet til veggen din via en telefonkontakt.
 2. 2
  Sjekk at problemet er ikke telefonen. Prøv å koble en annen telefon til kablene. Hvis du kan høre summetonen, er problemet ikke din tjeneste, men snarere din faktiske telefonen mottaker.
 3. 3
  Start modemet. Gjør dette ved å trekke ut batteriet fra modemet eller koble modemet fra en stikkontakt. Slå tilbake på modemet og sjekke telefonen for en summetone.
 4. 4
  Kontakt Time Warner eller profesjonelle. Hvis du har vært ute av stand til å løse dine problemer med telefonen på egen hånd, er det på tide å få inn en profesjonell.

Kontakt Time Warner Cable

 1. 1
  Kontakte dem via telefon. Ring 1 (888) TW-kabel eller en (888) 892-2253 å snakke med en representant.
 2. 2
  Kontakt deretter via e-post eller live chat. Gå til Time Warner Cable hjemmeside for å finne ut mer informasjon om hvordan du chatte på nettet for gratis eller e-post en representant for mer hjelp med Time Warner Cable problemer.

Tips

 • Omstart fikser de fleste problemer
 • Kundeservice og teknisk support team er åpen 24 timer i døgnet og 365 dager i året.

Advarsler

 • De omformer bokser har harddisker i dem slik at de krever noen omstart hver gang på en stund.
 • Se dyr hjemme har de en tendens til å klatre bak TV og stands, og kan ofte vrikke ledninger løs.