Wkuno

Hvordan få spill, grafikk og ringetoner på din RAZR gratis med MOBILedit

Ikke betal for over priser internett celle-teleselskaper tilbyr. Få det du vil når du vil ha det helt gratis. Testet bare med PC-er.

Les gjennom hele how-to før du prøver.

Trinn

Hvordan få spill, grafikk og ringetoner på din RAZR gratis med MOBILedit. Les gjennom hele how-to før du prøver.
Hvordan få spill, grafikk og ringetoner på din RAZR gratis med MOBILedit. Les gjennom hele how-to før du prøver.
 1. 1
  Det første du trenger å gjøre er å få datamaskinen til å gjenkjenne telefonen når du kobler den til. For å gjøre denne nedlastingen en driver. Det er veldig enkelt å laste ned en driver: Google den, laste den ned, og pakk den.
 2. 2
  Last ned MOBILedit (MOBILedit tilbyr en gratis 7 - dagers prøveversjon) og installere den på datamaskinen din.
 3. 3
  Last ned Audacity (peeware) eller annen lyd redigering programvare.
 4. 4
  Plugg telefonen inn og datamaskinen vil gjenkjenne den som ny maskinvare og gå til "ny maskinvare veiviseren." Når den spør hva driver som skal installeres, velger en bestemt plassering og fortelle det å søke mappen hvor du pakket ut driveren du lastet ned. Det bør gjøre alt annet automatisk.
 5. 5
  Når driveren er installert, kan telefonen nå lades via datamaskinen (ikke reiselader) og programmet du lastet ned og installert i trinn 2 vil nå gjenkjenne telefonen.

RINGTONES

 1. 1
  Å redigere ringetoner med dristighet, må du først sørge for at filen du ønsker å importere er i mp3-format, og dra og slipp den. Skjær ut den delen av sangen du ønsker (jeg foretrekker mindre enn 30 sekunder, men du kan gjøre det så lenge telefonens minne vil tillate). Deretter eksportere det som. Wav til et lett tilgjengelig sted (dvs. Desktop eller My Music).
 2. 2
  Åpne iTunes, og importere klippene du laget ved hjelp av Audacity. Deretter går du til "Innstillinger" under "Edit" og gå til "Avansert" og klikk på "Importer"-kategorien. Velg mp3 encoder. For Bit Rate, velger tilpasset og bruke disse innstillingene: Stereo Bit Rate-64 kbps, "bruke VBR" er avkrysset, Quality-Low, Sample Rate-Auto, Channels-Mono, Smart koding er sjekket, filter frekvenser under 10 Hz er ukontrollert.
 3. 3
  Gå til nylig lagt spillelisten og velge alle sangene du har gjort med frekkhet og høyreklikke på dem og velge Konverter markerte til mp3.
 4. 4
  Når du har konvertert sangene, åpen MOBILedit og bruke veiviseren til å oppdage telefonen din automatisk. Gå til filene på telefonen og deretter lyden undermappe. Dra sangene du konvertert fra iTunes inn i den mappen og vent til den er ferdig overføring. Hvis du gjorde det riktig, kan du spille av sangene ved å åpne lyder mappe i telefonen. Hvis det står at filen er skadet, enten du bruker feil bithastighet eller sangen er ødelagt og du trenger å re-importere den.

GRAFIKK

 1. 1
  Kontroller at du har fullført trinn 1-5
 2. 2
  Åpne MOBILedit og sørg for at telefonen er anerkjent og informasjon vises for det. Deretter går du til Photo Mobile Editor.
 3. 3
  Finn bildet du vil ha på telefonen din og klikk endre størrelse, og det er et alternativ å gjøre det størrelsen beste støttes av telefonen din.
 4. 4
  Lagre filen som og deretter gå til grafikk undermappe av telefonens filmappe. Klikk "kopi fra" og gå og finne bildet du endrer størrelse og resten er gjort av MOBILedit.

JAVA Spill og Apps

 1. 1
  Kontroller at du har fullført trinn 1-5
 2. 2
  Åpne MOBILedit og gå til telefonens hovedmeny.
 3. 3
  Helt på bunnen av skjermen er det en knapp som sier "install java", klikk på den og velg "jar" spill eller en applikasjon du har gjort eller lastet ned.
 4. 4
  Før du klikker på "åpne", plukke opp telefonen du vil trenge det i et sekund.
 5. 5
  Når du klikker på "åpne", vil MOBILedit sende filen til telefonen. På hovedskjermen vil du se et varsel om en innkommende fil.
 6. 6
  Nå, åpne din telefon, og klikk på "godta", som vanligvis er den venstre soft-knappen. Du vil se at det tar evigheter å overføre filen, men når den er ferdig, velger du installere (med mindre du hadde en plutselig forandring i hjertet, og ikke vil at spillet lenger).
 7. 7
  Det tar et par sekunder å installere, hvis det ikke ble spillet ikke laget for din type telefon. Pass på at du kjører spillet når det er ferdig installert, for å sørge for at du liker det og at det fungerer. Hvis du ikke liker det eller det ikke fungerer, sletter du det: det er en sløsing med minne du kan bruke for flere bilder eller ringetoner (dette kan gjøres ved å gå til Java-innstillinger).

Tips

 • Hvis du har oppringt og når du installerer driveren, og du kan ikke koble til igjen, ikke bekymre deg. Hva du trenger å gjøre er å starte datamaskinen på nytt og deretter gå til egenskapene til alarmsentralen din og sørge for at modemet er ikke telefonen, men den som fulgte med datamaskinen. *
 • Hvis du ikke klarer å overføre en Java-spill og programmet vil ikke gjenkjenne telefonen din lenger, bare slå telefonen av og på igjen (mens den er koblet fra).
 • Alle lydfiler må være i mp3 og bilder i. Gif eller. Jpeg å bli gjenkjent av telefonen.
 • Alle Java apps eller spill må være i formatet ". Jar"
 • Kontroller at Java-apps du laster ned er laget spesielt for RAZR.

Advarsler

 • Stjel ikke musikk eller programmer. Ikke bruke opphavsrettslig beskyttet materiale uten tillatelse eller lisens. Ellers risikerer du å komme i en masse trøbbel.
 • Forstå denne veiledningen før du prøver det.

Ting du trenger

 • Noe kunnskap om hvordan du bruker en datamaskin *
 • USB-kabel
 • MOBILedit
 • Motorola RAZR V3
 • Datamaskin med en USB-port
 • Internett-tilkobling
 • iTunes
 • Lydredigering programvare