Wkuno

Hvordan få en animert skrivebordsbakgrunn

Animerte bakgrunner kan bryte opp monotonien av en blank bakgrunn eller bakgrunn og legge til litt gnist og interesse til dataskjermen. Med state-of-the-art fremskritt, kan disse bakgrunnene inkluderer spesielle effekter og tekst transformasjoner. Disse bakgrunnene er annerledes enn vanlige bakgrunnsbilder i at de har bevegelse som en skjermsparer. Lær hvordan du får en animert skrivebordsbakgrunn ved å laste ned og kjøre filen fra kontrollpanelet.

Trinn

Hvordan få en animert skrivebordsbakgrunn. Finn en pålitelig nettside på nettet for å laste ned bakgrunner.
Hvordan få en animert skrivebordsbakgrunn. Finn en pålitelig nettside på nettet for å laste ned bakgrunner.
 1. 1
  Finn en pålitelig nettside på nettet for å laste ned bakgrunner. Det er en endeløs rekke nettsteder tilgjengelig som tilbyr disse bakgrunnsbilder, så bare gjøre en online søk for nedlastbare animerte desktop bakgrunner. Disse nettstedene kan kreve at du oppretter et brukernavn og passord.
  • Hvis du er usikker på et nettsted omdømme, lese noen av kommentarene som folk har lagt ut på nettstedet. Dette kan gi deg litt veiledning med hensyn til nettstedets autentisitet.
 2. 2
  Kontroller at du har de nødvendige datasystemer og oppløsning. De fleste nettsteder krever at du har dagens operativsystemer. Vedtaket kan påvirke den generelle utseendet på animasjonen. Du bør kunne finne til oppløsningen på skjermen i kontrollpanelet i henhold egenskaper.
  • Skjermoppløsningen er antall piksler som du ser på dataskjermen. Jo høyere oppløsning, jo bedre bildet og animasjonen vises. For eksempel, har en oppløsning på 1280 x 1024 piksler høyere kvalitet enn en skjerm med 800 x 600.
  • Hvis du ikke har riktig programvare eller maskinvare, kan du fortsatt være i stand til å bruke en animert skrivebordsbakgrunn. Konvertere Flash-film til en videofil, ved hjelp av Dream Maker eller Stardock DeskScapes, og kjøre det som loopet video tapet hvis operativsystemet ikke støtter filen. På de fleste operativsystemer, gå til VLC player, deretter til innstillinger og preferanser, og deretter til spillelister til sløyfe bakgrunnsbilde.
 3. 3
  Klikk på den valgte animerte filen på leverandørens hjemmeside. Starter selve nedlastningen. Nesten alle animerte datamaskin bakgrunner er ned som Flash-animasjon. HTM-filer.
 4. 4
  Velg "lagre på disk"-knappen. Dette gjør at filen lastes ned og forbli på datamaskinen. Hele nedlastingstid bør ta 1 til 2 minutter. Velge hvor du vil lagre filen, velg en plassering som du lett kan huske. På denne måten hvis du trenger å finne eller fjerne filen, kan du få tilgang til det raskt.
 5. 5
  Åpne vinduet Egenskaper ved å høyreklikke på din nåværende skrivebordsbakgrunn, og velg Egenskaper.
  • Du kan også velge å åpne startmenyen, og velg Kontrollpanel. Finn displayet ikonet, og velg skrivebordet kategorien. Bruk Bla gjennom-knappen for å finne den nylig nedlastede filen, som skal være et. HTM-fil. Velg filen, og klikk Åpne for å velge bakgrunnen.
 6. 6
  Sjekk forhåndsvisningen for å sørge for at din bakgrunn vil kjøre riktig. Hvis det fungerer, klikker du på Apply og OK å offisielt sette opp den nye bakgrunnen.

Tips

 • Noen selskaper kan belaste deg for å bruke sine animerte desktop bakgrunner. De kan imidlertid la deg prøve ut bakgrunnen for gratis for en bestemt tidsperiode, men da blir du nødt til å betale en avgift for å fortsette å bruke det.
 • For å fjerne animerte desktop bakgrunner, finn kontrollpanelet, og klikk på skjermen knappen. Du bør være i stand til å velge en annen bakgrunn derfra.