Wkuno

Hvordan endre Windows XP Home til Windows XP Professional

Funksjonaliteten til Windows pro er skjult i hjemmet CD. Dette er gjennomgang for å bruke dem.

Trinn

Hvordan endre Windows XP Home til Windows XP Professional. Aktiver funksjonene du finner i Windows XP Professional på Windows XP home edition installasjon med denne hack.
Hvordan endre Windows XP Home til Windows XP Professional. Aktiver funksjonene du finner i Windows XP Professional på Windows XP home edition installasjon med denne hack.
 1. 1
  Aktiver funksjonene du finner i Windows XP Professional på Windows XP home edition installasjon med denne hack. Det vil tillate deg å slå din Windows XP Home CD i Windows XP Professional CD.
 2. 2
  Kopier rotkatalogen og i386 katalogen på Windows XP CD til harddisken.
 3. 3
  Pakk ut oppstartssektoren av din Windows XP CD.
 4. 4
  Klikk Start -> Kjør -> regedit
 5. 5
  Høydepunktet HKEY_LOCAL_MACHINE
 6. 6
  Klikk på Fil -.> Last HIVE og velg setupreg hiv-filen. Denne filen ligger på din Windows XP CD i i386 mappen. Regedit vil be om et navn å legge strukturen til, "Homekey" er antatt verdi som brukes i disse trinnene (Klikk OK for å fullføre Load Hive prosessen.
 7. 7
  Finn følgende registernøkkel: HKEY_LOCAL_MACHINE \ Homekey \ ControlSet001 \ Services \ setupdd
 8. 8
  Redigere standard nøkkel og endre følgende verdier til 00.
 9. 9
  01-00 og 02-00
 10. 10
  Endre navnet til verdien Homekey til noe.
 11. 11
  Marker Homekey og velg fil -> losse bikube
 12. 12
  Du kan nå brenne data på harddisken til en CD. Deretter bruke CDen til å installere Windows XP. Sørg for å gjøre CD oppstartbar. Du kan bruke instruksjonene her for å hjelpe deg å gjøre det.

Tips

 • Men i de fleste tilfeller vil du være i stand til å bruke avanserte nettverkstjenester, for eksempel domener, har det blitt rapportert at mange mennesker ikke kunne bruke dem. Hvis det skjer, kan du prøve å gjenta trinnene og brenner en ny CD.
 • Hvis din Windows XP CD-en ikke inneholder Service Pack 2, kan det være lurt å Slipstream din Windows XP CD først som du ikke vil være i stand til å oppgradere en installasjon etter bruk av CD.

Advarsler

 • Selv jobber akkurat som XP PRO, er det fortsatt XP hjem. Så, hvis du trenger å bruke et program som krever XP Pro, er dette hack ikke passer for deg.

Ting du trenger

 • Blank CD
 • Windows XP Home CD
 • CD Burner