Wkuno

Hvordan du får en kjendis til å svare deg på twitter

Twitter er full av kjendiser. Noen svar til sine fans. Noen egentlig ikke engasjere seg med sine tilhengere. Noen stenge sin konto og ikke tilbake. Men du vil ha en av dem til å svare. Her er hvordan å oppmuntre en kjendis til å svare på dine tweets!

Trinn

Hvordan du får en kjendis til å svare deg på twitter. Registrer deg for en Twitter-konto hvis du ikke har en allerede.
Hvordan du får en kjendis til å svare deg på twitter. Registrer deg for en Twitter-konto hvis du ikke har en allerede.
 1. 1
  Registrer deg for en Twitter-konto hvis du ikke har en allerede.
 2. 2
  Sørg for at din Twitter-kontoen er offentlig, ikke er beskyttet. Det er, bør noen være i stand til å se på dine tweets, uansett om de er godkjent for å følge deg. Hvis dine tweets er beskyttet, kan ingen andre enn dine godkjente følgere se din tweet, selv om de har vært nevnt.
 3. 3
  Følg dine favoritt-kjendiser på Twitter. Det er en god idé å finne en celeb som vanligvis kun tweets mye - de er mer sannsynlig å bry seg om hvem tweets @ dem. For eksempel søke etter Tommcfly, som er en av sangerne i den varme britiske bandet Mcfly '.
 4. 4
  På hovedsiden vil du motta hans eller hennes oppdateringer. Slik svarer du på en, musen over oppdateringen og klikk på pilen. Det vil si: "@ tommcfly". Det er greit.
 5. 5
  Skriv inn en beskjed etter @-symbolet. Send meldingen. Tweet et spørsmål eller interessant / provoserende uttalelse å stimulere til et svar. Hvis du bare kompliment kjendis eller uttrykke din kjærlighet til dem, vil de sannsynligvis stille setter pris på din kompliment, men ikke føler behov for å svare. Du ønsker å gi kjendis noen konkrete materiale til å svare på.
  • Prøv å tweet på kjendiser når de nettopp har twitret. På denne måten vet de er online og din tweet vil være på toppen av sin liste.
 6. 6
  Ikke spam kjendiser. Ikke send samme melding en milliard ganger i 5 minutter, eller desperat svare på hver tweet en kjendis innlegg. Husk: Kvalitet, ikke kvantitet, vil få deg merke. En haug med tåpelig, vapid tweets vil bare være irriterende og muligens få deg blokkert.
 7. 7
  Bruk hashtags. De vil øke synligheten for dine tweets, spesielt hvis du tweet om en trending topic. Hvis du har en god historie eller et bilde med tweeten, det er enda bedre - det er mer sannsynlig at du vil bli retweeted og Favorited. Hvis en kjendis bruker en hashtag, tenk på hvordan det hashtag kan også gjelde i livet ditt og bruke det også. Når en kjendis prøver å fremme en hashtag, hengi dem og bli med på moroa!
 8. 8
  Retweet kjendiser. Alle setter sitt budskap sprer seg over Twitter-sfæren, og det finnes ingen bedre måte å vise takknemlighet for en god tweet enn å retweet den i all sin prakt.

Tips

 • Tid tweet til når kjendis er aktiv på nettstedet. Så snart du ser at de har twitret, la meldingen. Sjansene for å få et svar bør være større.
 • Hvis du bruker twitter app, så kan du sette varsler for celeb at du ønsker å få et svar fra. Det betyr at når de tweet du vil bli varslet.
 • Sørg for at dine tweets er ikke bare dagligdagse "jeg elsker deg, må du svare" Prøv å gjøre dem opprinnelige og muligens flatterende fordi alle liker en fin kompliment.

Advarsler

 • Du kan ikke få et svar. Ikke bli skuffet.
 • Ikke holde tweeting dem med ting som "følg meg" eller "jeg er din største fan" fordi dette bare vil irritere dem. Bare overse at rødt flagg.