Wkuno

Hvordan bygge en perfekt pokémon

En perfekt Pokémon er klar til å ta på noe, spesielt dens svakhet.

Trinn

Hvordan bygge en perfekt pokémon. Catch eller få pokémon.
Hvordan bygge en perfekt pokémon. Catch eller få pokémon.
 1. 1
  Plan. Planlegg hva slags Pokémon du ønsker. Den perfekte Pokémon vil vite trekkene å avverge dens svakhet mens normalt å bekjempe andre Pokémon. Bruk Pokémon bøker eller online referanser å undersøke de ulike typene Pokémon og finne ut hvilke du vil.
 2. 2
  Catch eller få pokémon. Søk høyt gress eller vann. Se etter folk i spillet som ønsker å handle. Dette er en fin måte å finne sjeldne Pokémon. Handel med venner som har Pokémon-spill, spesielt hvis de har den versjonen motsatt din. Dette er en enkel måte å få Pokémon som du ikke klarer å oppnå. For eksempel, hvis du har Leaf Grønn og ønsker deg en Tyranitar, gå finne noen som har Fire Red! Natures er viktig også. Hvis du bestemmer deg for å gå med din starter, lagre og laste til du får den naturen du tror vil være mest hensiktsmessig. (Dette er en smart ting å gjøre med noen andre Pokémon du bestemmer deg på også, men siden du ikke er garantert noen Pokémon for din innsats, kan det ta enda lengre tid enn med starteren!)
 3. 3
  Ev-trene det. Få alle statistikker opp med vitaminer som Protein. Ikke mate den hva den ikke trenger. Dette vil gi en Pokémon 10 EV poeng i at stat, til den når 100 elbiler, som er det høyeste du kan nå med medisin. Det er her EV-trening spiller en rolle! Elbiler, eller krefter verdier, er statistiske modifikatorer som forbedrer forskjellige statistikker avhengig av hvilken Pokémon du beseire i kamp. For eksempel gir en Pidgey en 1 EV poeng å få fart, mens en Staraptor gir 3 EV poeng å angripe. Hver 4 el-biler i en bestemt statistisk er lik ett punkt i den stat. Dessuten er alle Pokémon i stand til å ha maksimalt 510 elbiler med maksimalt 255 elbiler i noen stat. Siden verken 510 eller 255 er delelig med fire, ha 252 elbiler i en stat er det mest gunstig for deg. Bruk dette til din fordel, og trene den statistikken du ønsker å øke mot Pokémon som gir riktig elbiler.
 4. 4
  Bruk logikk eller internett for å vite hva slags punkter annen pokémon gir - Flying-typene er vanligvis raskt (hastighet), rock-typene er solid (forsvar) osv. En Pokémon som ikke har utviklet seg, eller en Pokémon som ikke gjør det. utvikle seg i det hele tatt, gir en EV punkt. En 1rst scenen evolusjon Pokémon gir 2 EV poeng, og en andre fase evolusjon Pokémon gir 3 EV poeng, sammen med legendariske Pokémon. Elementer som en Macho Brace dobbelt elbiler opptjent i kamp, ​​og den unnvikende Pokerus, bør du være så heldig å stadig oppleve det, dobbel EV gevinst også.
 5. 5
  IVS. Individuelle Verdier er ganske viktig også. Som du sikkert har lagt merke til nå, har hver Pokémon ulike statistikker, selv om det er samme type og har samme naturen! Dette er på grunn av noen tall som kalles individuelle verdier. I motsetning til elbiler, er det ingen måte å endre dem når du har fått Pokémon. Disse tallene fra 0 til 31, forteller deg kvaliteten på Pokémon statistikk, 0 er svakest, 31 er best av dem alle. De er i hovedsak de samme som opp til 31 ekstra poeng i hver stat, og det er derfor de kan være så jævlig viktig. Den beste måten å få gode IVs er å avle Pokémon som du allerede vet har noen gode IVs i en bestemt stat. Men siden dette vil ta ganske tid til å forklare, bare Google det til du finner de svarene du trenger om dette temaet. Smogon, Bulbapedia, Serebii, er valget ditt. Det er mulig å vinne noen Pokémon-spill med et team bestående av seks high-flatet Magikarps, så dette vil mest sannsynlig ikke saken i det hele tatt for deg.
 6. 6
  Lærer det de beveger seg. Kjenner sine svakheter og lære det trekk som kan brukes til å treffe Super Effektiv på de andre Pokémon. Prøv å lære super tøffe trekk som Earthquake. Lær trekk som passer til Pokémon. Merk at hvis en angriper trekk blir brukt av en Pokemon av samme type, vil det være betydelig kraftigere, takket være samme type Effect Bonus (STAB), som kan være nyttig.
 7. 7
  Nivå det. Trene den til level 100! Enkel og rett frem. Avhengig av hvilket spill du spiller, kan du ikke ønsker å bruke Rare Candies hele veien til nivå 100, hvis du gjør det, kan det miste muligheten til å få elbiler. Det er 126 stat poeng tapt på lvl 100. Hvis du ønsker å være trygg, sørg for at du er ferdig med EV trening det før du er ferdig med planering det til lvl 100 (normalt, ettersom mye av kampen er nødvendig for å nå lvl 100 uten Rare Candy'ing det, disse vil fylles helt opp med seg selv).
 8. 8
  Rasen! Noen spesielle trekk kan bare læres av avl. For eksempel får en Light Ball, en Mann Pikachu / Raichu og Female Pikachu / Raichu, gir den kvinnelige Lyset Ball, og sette dem både i barnehage. Den klekket Pichu vil ha Volt Tackle.

Tips

 • Trading Pokémon til en annen trener å trene er mye bedre at du trening. De får mer EXP fra kamper.
 • Prøv å fange en Chansey eller få et element som kalles heldig egg. The Lucky egg er en holdt element som øker EXP fra kamper og Chansey har det vanligvis som en holdt elementet hvis du fange den i naturen (Safari Zone - FR & LG)
 • Her er en liste over anbefalte Pokemon som kan trekke dette av (Non-Legendary): Tyranitar, Aggron, Dragonite, Togekiss, Blissey, Snorlax, Kingdra, Salamence, Flygon, Garchomp, Lucario, Rhyperior, Electivire, Magmortar, Starter Pokémon, og andre.
 • Hvis du har maxed ut en Pokemon nivå og fortsatt ønsker å EV trene den, i R / B / Y og G / S / C, kan du bruke Box Trick. Denne består av lagring av dine Pokémon i datamaskinen lagringssystem og hente den, noe som vil gi deg de statistiske øker. I B / W og B/W2, er elbiler brukes som du får dem, eliminere problemet helt.
 • Hvis Pokémon er i stand til å lære trekk som Thunder, Fire Blast, Blizzard, Frenzy Plant, Hydro Cannon, eller noen trekk med angrep makt 120 eller høyere, det hjelper, men de ofte savner og har lav PP. Det anbefales at du lærer Thunderbolt, flammekaster, eller Ice Beam for elementalene.

Advarsler

 • Til tross for det faktum at du kan fange mest legendariske Pokémon (merket "Ubers") helt legitimt og trene dem på vanlig måte, vil mange andre folk ser ned på deg for å ikke bruke andre Pokémon som ikke bærer den legendariske status.
 • Vær sikker på at Pokémon kan lære trekkene.
 • Aldri noensinne fange glitch Pokémon. Det kan rote opp andre spill og gi varig skade på Pokémon spillet, noen andre spill hvis de blir smittet mens du spiller spillet, og spillet systemer, og det vil krasje.
 • Vær sikker på at du er villig til å bruke en Pokémon.

Ting du trenger

 • A Game Boy, Game Boy Advance, Nintendo DS, NDSL eller DSi (eller en emulator, for de billige mennesker der ute)
 • En Pokémon spill
 • En fungerende hjerne og et par arbeider hender sammen med masse knallhard tålmodighet
 • En kopi av dette (valgfritt)
 • A Game guide du kan kjøpe på nettet eller på et videospill butikk. (Valgfritt)
 • Venner til å hjelpe deg og ærlige meninger