Wkuno

Hvor å restarte en linksys router passord

Hvis du har glemt, eller bare ønsker å tilbakestille Linksys router passord, bare å følge noen enkle trinn vil komme deg dit. Det er ikke så vanskelig som du kanskje frykter, og det er ikke altfor tidkrevende heller!

Trinn

Hvor å restarte en linksys router passord. Trykk og hold reset-knappen på ruteren i 30 sekunder.
Hvor å restarte en linksys router passord. Trykk og hold reset-knappen på ruteren i 30 sekunder.
 1. 1
  Trykk og hold reset-knappen på ruteren i 30 sekunder. Ruteren lysene kan blinke før de 30 sekundene er opp, men hold den nede så lenge å sørge for at reset har fullt ut tatt effekt.
 2. 2
  Koble ruteren til PC-en via en Ethernet-kabel, fra en av portene på ruteren til ethernet-porten på pc. Et lys skal vises på ruteren for å indikere at ethernet-porten er i bruk.
 3. 3
  Åpne internett på din PC (ikke bekymre deg for at du ikke kan komme på nett ennå) og type http:/ / 192.168.1.1 / i adresselinjen for å få tilgang til ruteren satt opp.
 4. 4
  En log-in boks vil vises. Brukernavn og passord er admin for nyere Linksys routere. En eldre Linksys router vil ha en blank brukernavn og passord admin.
 5. 5
  Den linksys set-up siden lastes. Du trenger ikke å endre noe, men en liten vei nedover vil det være et par tomme bokser om brukernavn og passord.
 6. 6
  Skriv inn brukernavn og passord opprinnelig ble levert til deg av din Internett-leverandør for å få tilgang til internett. Hvis du ikke har denne informasjonen den beste tingen å gjøre ville være å kontakte leverandøren og be dem om å levere den til deg.
 7. 7
  Når du har tastet inn brukernavn og passord, bør ruteren internett lys kommer på, noe som indikerer at du er anerkjent av tjenesteleverandøren og kvalifisert til å få tilgang til internett.
 8. 8
  Fra dette punktet, er det sterkt anbefalt at du setter opp sikkerhet for nettverket for å kryptere informasjon og sikre nettverket.
 9. 9
  Klikk på trådløs sikkerhet øverst, og velge mellom WEP, WPA og WPA2 på en drop down liste med sikkerhet alternativer. WPA2 er den sikreste, men WEP er mer kompatibel med eldre maskiner. Bruk WPA2 og endre til WEP hvis du har en datamaskin som ikke kan koble til.
 10. 10
  Når du har valgt en sikkerhet innstillingen, vil du bli utstyrt med informasjon om sikkerhetsdetaljer. Du må notere sikkerhetsnøkkelen og oppbevar den på et sikkert sted.
 11. 11
  Når du kobler til internett for første gang etter å tilbakestille ruteren, vil du bli bedt om å taste inn sikkerhetsnøkkelen, og så er du borte. I fremtiden din PC vil koble automatisk.

Tips

 • Sikkerhetsnøkkelen er store og små bokstaver, slik at du ikke har caps lock på når du taster det inn i din PC.
 • Det kan være nyttig å søke etter informasjon spesielt relatert til din router modell på nettet, og til å sjekke flere kilder for å få mest mulig nøyaktig og riktig informasjon.
 • Det er en sjanse for at det vil ta litt tid for din Internett-leverandør til å innse at du har tilbakestilt passordet, så ikke bli skremt hvis internett lyset ikke umiddelbart kommer på når du har tastet inn brukernavn og passord. Men hvis det forblir av, eller kommer på rødt og holder seg sånn for mer enn en dag, ville det være lurt å kontakte teknisk støtte fra en lokal datamaskin butikk.