Wkuno

Slik spiller Star Wars Battlefront 2 multiplayer

Hvem som helst kan gå online og spille et spill av Star Wars Battlefront 2, men det tar litt av vidd, strategi og flaks for å vinne en kamp. Denne guiden er for multi-spillere som ønsker grunnleggende ferdigheter til å erobre.

Trinn

Slik spiller Star Wars Battlefront 2 multiplayer. Velg en side i kampen.
Slik spiller Star Wars Battlefront 2 multiplayer. Velg en side i kampen.
 1. 1
  Velg en side i kampen.
 2. 2
  Finn ut hvilken enhet du er flink med (republic enheter, konføderasjon av uavhengige systemer enheter, opprører enheter, eller britiske enheter). Hver spiller er forskjellig, og de fleste spillere spille med enheten at de er best med. Velg den som er riktig for deg.
 3. 3
  Bli venn med dine lagkamerater og hjelpe dem. Det er i din beste og samarbeidende interesse for å hjelpe hverandre til å sikre seieren. De vil be om hjelp fra deg også.
 4. 4
  Ikke skade din lagkamerat. Hvis serveren du er i teamet har skader alternativet, kan du potensielt drepe en lagkamerat, som truer din status.
 5. 5
  Reis i toere eller treere når det er mulig.
 6. 6
  Være effektiv med ammunisjon din. Selv om dette er et skritt for mer erfarne spillere, kan det føre til fordeler i lange, trukket ut spill.
 7. 7
  Hold en kommandoplass i minst ti sekunder. Dette vil ti sekunder etter at den er fanget, da dette vil redusere rensegrad for fienden, noe som gir deg et forsprang i å beskytte Command Post.
 8. 8
  Regenerere helse og ammunisjon droider for deg og ditt team. Du ønsker ikke din fiende å helbrede mens du søker etter røde beholdere.
 9. 9
  Hold deg i bevegelse. Hvis du bor på samme sted en stund, noen kan skyte deg.
  • Hvis du har til å helbrede og bo, og på samme sted, prøver å gjemme seg bak droid og skifte frem og tilbake for å kutte ned sjansene for å bli skutt.
 10. 10
  Hjelp forsvaret enhet når de trenger det. Ikke angripe med mindre du har å forsinke fienden fra deres spawn punkt.
 11. 11
  Sett gruver på dører, trange passasjer og nær en kommandoplass eller scoring området.
  • Vær forsiktig, så gruver kan lyse og tiltrekke oppmerksomhet.

Tips

 • Hvis mulig, få en GameSpy konto. Hvis du legger til en spiller som en kompis, det hjelper øke kommunikasjon ved at du også se hans / hennes navn når de snakker.
 • Det er foreslått at du lese bruksanvisningen for å lære kontrollene og spille single player kampanje og noen galaktisk erobring eller umiddelbar handling før du prøver multi player.
 • Du kan også prøve å bli med en klan, kan du møte mennesker med deres klan 'symbol', dvs. [ror], i front av navnet sitt. Dette vil hjelpe din kommunikasjon med andre spillere enda mer. Det er tre klaner i øyeblikket [ror] = LDS = og ^ SoF ^
 • Ikke gi opp håpet på kampen. Selv på nær umulige odds, er det alltid mulig å vinne om du har et godt lag å spille med deg. Det har blitt rapportert at du kan vinne på 15-250 enhet teller. Selv om det er umulig å vinne ved å drepe alle fiender, kan du være i stand til å stjele en seier ved å ta alle Command Points.
 • (Splitting hjelper opp for dette, som du kan prøve å ta flere Command Points samtidig)
 • Hvis du er i stand til å velge din fraksjon, prøve å holde lagene selv, med mindre det er en arrangert avtale for alle menneskelige spillere å være på samme side.
 • Sjekk om et kart er PC basert eller konsoll basert. På en PC basert kart, kan du finne PC-spillere samt play station spillere.
 • Ikke tråkk på miner. Noen ganger når du tråkker på det kan gå av og andre ganger det gjør det ikke.

Advarsler

 • Resultatene kan variere. En stor del i å sikre seieren er i samarbeid med teamet ditt og ferdighetsnivåer av andre spillere.
 • For å unngå å bli oppstartet fra en spilløkt: ikke slåss makt; følge reglene, ikke svikt, ikke jukse, ikke drepe andre spillere på laget ditt, ikke lag (dette kan synes å være urettferdig på deg, men hvis du henger du kan startes lagging kan påvirke din skade og skade tatt noe som er urettferdig for både deg og motstanderen Som et tips: sjekk din ping på "player list" for å se om serveren har.. en god forbindelse) og, til slutt, ikke verbalt angripe en annen bruker.
 • Ikke misbruk verbal kommunikasjon system, som det er svært irriterende for spillere og kan få deg utestengt fra serveren.

Ting du trenger

 • Kopi av Star Wars Battlefront 2
 • PS2 og PS2-kontrolleren (eller PC med en mus og et tastatur)
 • bredbåndsforbindelse (nødvendig for å koble til spillservere)
 • Mange øve, øve, øve og tid, tid, tid.