Wkuno

Slik lader din ipod

Noen mennesker har problemer med lading sin iPod. Dette er en steg-for-trinn manuell forklarer hvordan du kan lade din iPod lett.

Trinn

Slik lader din ipod. Skaff en lader for iPod (se ting du trenger under).
Slik lader din ipod. Skaff en lader for iPod (se ting du trenger under).
 1. 1
  Skaff en lader for iPod (se ting du trenger under). Dette er unødvendig hvis du har en datamaskin og en iPod USB-ledningen.
 2. 2
  Koble ipod til laderen. Du skal se at batteriet i høyre, øvre hjørne fylle opp eller et stort batteri på hele skjermen.
 3. 3
  Koble ipod når den leser "lade komplett". Lade batteriet er helt best for batteriets levetid.

Datamaskin / adapter

 1. 1
  Koble USB-kabelen til datamaskinen eller adapter USB-port. Noen adaptere krever ingen montering og derfor ikke vil ha noen USB-port (ofte de for vegg eller bil uttak).
 2. 2
  Koble den andre enden til iPod. For de fleste iPod-tilkoblinger bare skyv forsiktig, men for andre typer må du trykker fast på sideknappene å trekke inn siden utstikkerne.
 3. 3

Stereo eller dock

 1. 1
  Kontroller at stereo er koblet.
 2. 2
  Plasser plastinnlegget (eventuelt) som fulgte med stereo eller dock over porten. Dette er bare nødvendig hvis du har en iPod som er mindre enn iPod classic. Dessuten kan en iPod med en tykk dekning eller huden ikke passer ordentlig.
 3. 3
  Koble ipod til brygga eller stereo.

Tips

 • Du kan lytte til musikk mens din iPod lades på en brygge eller med en adapter, men ikke mens den er koblet til datamaskinen. I noen tilfeller kan du være i stand til å løse ut iPod fra datamaskinen, men hvis du lar den være tilkoblet det vil fortsatt lade og du kan bruke iPod på samme tid. Ellers må du lytte til musikk på iPod gjennom datamaskinen via iTunes-programmet.

Advarsler

 • Sørg for å lade iPod hvis du bruker det som en autentifikatoren for Starcraft 2 passord. Ellers vil fange dine venner og kjære i en syklus av skuffelse og forsinkede spill, og du vil ikke ha noen andre enn deg selv å klandre. Ja du, bare du å klandre.

Ting du trenger

 • En ipod
 • En lader