Wkuno

Slik kjører TV-kabler i veggen mellomrom fra loftet eller kjelleren plass

Installer koaksialkabel (kabel-TV eller satellitt-TV-kabler) skjult i veggen mellomrom fra ikke-levende mellomrom over eller under. Disse metodene vil fungere for noen kabel - telefon, nettverk, termostat, strøm, etc. ved hjelp av en drill bit størrelse stor nok for kabelen.

Trinn

Slik kjører TV-kabler i veggen mellomrom fra loftet eller kjelleren plass. Når du arbeider fra et loft plass, vil det være betydelig enklere å få tilgang til en veggplass på gulvet nedenfor ved å jobbe enten en indre vegg eller ytterveggen som er på gavlen av strukturen.
Slik kjører TV-kabler i veggen mellomrom fra loftet eller kjelleren plass. Når du arbeider fra et loft plass, vil det være betydelig enklere å få tilgang til en veggplass på gulvet nedenfor ved å jobbe enten en indre vegg eller ytterveggen som er på gavlen av strukturen.
 1. 1
  Når du arbeider fra et loft plass, vil det være betydelig enklere å få tilgang til en veggplass på gulvet nedenfor ved å jobbe enten en indre vegg eller ytterveggen som er på gavlen av strukturen. Det vil være nesten umulig å bore ned under delen av taket som skråner til loftsetasjen, uten en "rett-vinkel drill".
 2. 2
  Når man arbeider fra en kjeller, inspeksjon av området i berøring med fundamentet eller terskel vil være nødvendig. Noen yttervegger er mer tilgjengelige over en kjeller vegg enn en annen på grunn av måten gulvbjelker er installert. Uansett vil plass til å bore opp nedenfra være nødvendig, med mindre du åpner den ferdige veggen over å bore ned er akseptabelt.
 3. 3
  Skjær bunnen rett del av fra en metall kleshenger. Klips en ende om en 45 graders vinkel for å danne en lang "borekrone"
 4. 4
  Chuck på "litt" inn i en elektrisk drill - Med 45 graders vinkel ut - Den vil fungere som en spydspiss.
 5. 5
  Fra innsiden av boareal, plasserer du litt mot veggen rett ovenfor (hvis tilgang fra loftet) eller under (hvis tilgang fra kjeller) ønsket plassering av tjenesten kabelen vil gi.
 6. 6
  Beskytt veggen med et tynt stykke papp, etc., Og mens løst guiding litt med den ene hånden, påfør jevnt trykk med den andre holder drill mens du kjører den. Ved boring opp, gjennom taket, forventer å passere gjennom et tynt lag av gips og 5/8 "av ark stein og 1/2 cm av innfesting til hvilken arket stein er sikret. Deretter bør boringen være lig lettere. Du må kanskje trekke drill og klippet slutten igjen for å lage en ny skarp kant Fortsett boring inntil seks inches eller så har blitt presset inn i hullet gang gjennom -.. IKKE trekke boret ut - unchuck den "litt" og la i sted.
 7. 7
  Hvis du skal bore ned gjennom gulvet, gjenta prosedyren over, men regner med å passere gjennom 3/4 tommers sub-gulvet og opp til ytterligere 3/4 tommers av ferdig gulv (parkett, etc). Når 2 inches er blitt penetrert, bør det være mye enklere å bore. Fortsette med boring til 6 inches eller så har blitt presset inn i hullet. Hvis ikke det er mulig at borkronen innrettet med en gulvbjelkene. Ikke dra litt ut - men unchuck det fra drill i stedet og la på plass.
 8. 8
  Gå til plassen der øvelsen var kjedelig. Finn den "bit". Fjern eventuell isolasjon i det generelle området for å gjøre det litt enklere å finne. Hvis ikke kan finne litt, gjenta boreprosessen etter flytting til et sted et par inches bort fra det første hullet.
 9. 9
  Gjenta som kreves til fresen ligger.
 10. 10
  Mens i verdensrommet boret inn ved hjelp av litt som en markør for veggen over eller under (som tilfellet kan være), velg et sted to inches "tilbake".
 11. 11
  Det er veldig viktig å vite hvilken retning "tilbake" er. Hvis riktig retning er valgt, ville det være "tilbake" inn i veggen plass, i motsetning til 2 inches i foran veggen plass - i taket.
 12. 12
  Markere stedet med blyant, etc.
 13. 13
  Ta ut "litt" fra hullet og kaste i drill igjen.
 14. 14
  Bor med "litt" på mark som var to inches "tilbake".
 15. 15
  Kjør øvelsen til 6 eller flere inches har blitt presset ned i hullet.
 16. 16
  Kontroller at litt ikke stikker ut gjennom taket, døren måte, gulvplass, etc.
 17. 17
  Markere stedet som "bit" er i og trekke litt helt.
 18. 18
  Hvis "bit" dukket opp der ikke forventet, prøve igjen til vellykket.
 19. 19
  Chuck en borkrone dimensjonert for å tillate at kabelen kan passere lett gjennom hullet dette skaper. Denne bit bør være minst så lenge som mengden av kleshengeren "bit" som var nødvendig for å trenge inn i mellomrommet.
 20. 20
  Nøye bore stedet gjort ovenfor. Balansere hastigheten på boret og trykket påført på drillen etter behov. Unngå høy hastighet boreoperasjonen som om ting går galt, vil de skje mye raskere ved høy hastighet (og gjøre mer skade som et resultat)!
 21. 21
  Når motstanden kjedelig gjennom tre og muligens negler letter opp, trekke drill og presse en slange eller fisk tape inn i hullet. Presse inn så mye som trengte pluss et par meter for å nå ønsket plassering. Gå til stue og finne ut hvor slangen er mens en hjelper rister slangen i veggplass.
 22. 22
  Når sikker på hvor i veggen slangen er, spore en gammel arbeid switch boks på veggen i samme høyde som andre bokser i rommet.
 23. 23
  Skjær ut sporing på veggen. Komme inn i rommet og ta tak i slangen. Hvis ikke kan ta tak i slange, sørg for at den har blitt skjøvet langt nok inn i hullet og ha hjelperen riste slangen igjen før du er i stand til å ta tak i det.
 24. 24
  Når den er i hånden, ha hjelperen sakte trekke det tilbake før du har slutten.
 25. 25
  Trekk slangen ut av veggen.
 26. 26
  Koble holdbar snor, wire, etc til slangen og fest den med tape for bruk som en "pull". Ha hjelperen trekke slangen ut av hullet.
 27. 27
  Ha hjelperen koble den nye kabelen eller ledningen (e) i "pull".
 28. 28
  Trekk ut "pull" mens hjelperen guider og mater den nye kabelen inn i hullet.
 29. 29
  Trekk nok kabel eller wire (e) å jobbe med, og trykk inn i boksen åpningen.
 30. 30
  Fest boksen inn i veggen.
 31. 31
  Terminere kabel eller wire (s) til riktig enhet og trim ut med en vegg plate.
 32. 32
  Koble den andre enden av kabelen eller ledningen (e) til passende splitter, multi-switch, transformator, terminaler osv..

Tips

 • Den kleshenger borekronen er en stor finne verktøyet. Det etterlater et hull så liten, kan den brukes mellom parkettgulvbordene, eller snek seg inn på det punktet der støping og gulv eller tak møtes praktisk talt uten gjenkjenning. Det fungerer perfekt gjennom tepper, og vil ikke skape "trekker" som standard borkroner med skarpe fløyter på sidene ville. I malte områdene som vil kreve patching, vil bruk av tannkrem nesten alltid fungerer perfekt.
 • Som nevnt ovenfor, fungerer denne metoden for å installere fleksibel kabel eller wire, enten for TV-signaler, 120 og andre strømkilder, dørklokker, intercom, termostater, alarmer, nettverk, eller noe annet du kan tenke på - listen fortsetter og på.

Advarsler

 • Det antas at dette arbeidet er gjort på et enkelt nivå bolig, og kjeller og loft er atskilt med gulvet at kabelen vil mate. Fleretasjers boliger skaper utfordringer ikke spesifikt omtalt i wiki.
 • Kjellere som er ferdig og loft som har gulv vil gjøre jobben atskillig mer tidkrevende og vanskelig.
 • Loft gulv kan behandles ved å bore med kleshenger "litt" så langt det vil reise fra taket under. Den "litt" vil trenge inn i loftsetasjen nedenfra hvis jevn, er jevnt trykk brukes på drillen. Selvfølgelig vil fjerne gulvarealet i det generelle området løse problemet, men borekronen vil lokalisere nøyaktig hvor tilgangen vil være nødvendig. Når plassert, kan du bare fjerne gulvet der for å komme til og fra veggplass.