Wkuno

Slik blokkerer proxy-servere

Driver du en e-handel bedrift? Du sjekker din tilgang logger daglig for å se om det har vært mistenkelige aktiviteter, som hackere eller botnets hacking systemet. Kanskje en av de utfordringene du møter er proxy-servere. Du ønsker å blokkere dem slik at de ikke skade systemet. Blokkere proxy-servere med følgende trinn.

Trinn

Slik blokkerer proxy-servere. Installer proxy-programvare på serveren din.
Slik blokkerer proxy-servere. Installer proxy-programvare på serveren din.

Blokkere proxy-servere med programvare

 1. 1
  Installer proxy-programvare på serveren din. Du kan kjøpe og laste ned programvare fra Internett. Ved hjelp av proxy-programvare vil spare deg for penger og tid. Du trenger ikke å bekymre deg for å samle en liste over proxy-servere. Du må kanskje gi programvaren URL-adressen til proxy-serveren. Programvaren vil finne resten av serverens informasjon, og lagre det. Programvaren vil trolig også ha en funksjon der du konfigurere den til å oppdatere proxy liste hver uke.
 2. 2
  Analyser IP-adresse. Bruk programvare for å hjelpe deg å lære hvor IP-adressen er lokalisert. Programvaren kan gi informasjon, slik som type protokoll, proxy hastighet, country, og portnummer. Du vil kunne finne ut om IP-adressen kommer fra en bolig eller bedrift datamaskin. Hvis det er en bedrift datamaskin, vil programvaren gi deg beskjed hvis IP-adressen kommer fra en Internett-leverandør, proxy-tjeneste, eller en samlokalisert server som befinner seg i et datasenter.
 3. 3
  Kontrollere om adressen er en statisk IP-adresse. En statisk IP-adresse er et nummer som Internett-leverandøren permanent tildeler en datamaskin slik at den kan kommunisere med andre datamaskiner via Internett. Hvis IP-adressen ikke kom fra en samlokalisering eller er i privat-eid, så det kan komme fra en CIDR. CIDR, som står for Classless Inter-Domain Routing, er en metode for å tildele og identifisere Internett-adresser som er brukt i inter-domene ruting. Denne metode er mer fleksibel enn den første systemet av IP-adressen klasser. CIDRs kan variere i størrelse. Noen kan bestå av flere tusen IP-adresser, mens andre kan være så liten som 4-8 IP-adresser.
 4. 4
  Søke etter IP-adressen i CIDR. La programvaren oppdage om IP-adressen er dårlig.
 5. 5
  Blokkere proxy-serveren fra å besøke nettstedet ditt. Når proxy-serveren prøver å få tilgang til nettstedet, kan du ha den programvaren vise en melding, "Ingen tilgang".

Blokkere proxy-servere uten programvare

 1. 1
  Blokkere proxy-servere ved HTTP-protokoller. Hvis du ikke ønsker å kjøpe programvare, det er en annen måte. Du kan sette inn et skript i nettstedets rot htsaccess fil. Det er best å kopiere og lime inn koden, heller enn å skrive den. På den måten kan du være sikker på at du ikke vil gjøre noen feil. Etter at du har satt inn koden, laste det opp til serveren din. Denne metoden er effektiv. Sett inn følgende kode:
  # Blokkere proxy-servere fra områdetilgang
  # http://perishablepress.com/press/2008/04/20/how-to-block-proxy-servers-via-htaccess/
  RewriteEngine på
  RewriteCond% {HTTP: videresendt}! ^ $ [OR]
  RewriteCond% {HTTP: X_FORWARDED_FOR}! ^ $ [OR]
  RewriteCond% {HTTP: XPROXY_CONNECTION}! ^ $ [OR]
  RewriteCond% {HTTP: HTTP_CLIENT_IP}! ^ $
  RewriteRule ^ $ (*.) - [F]

Blokkere proxy-servere med en tredjepart tjeneste

 1. 1
  Bruk en gratis tjeneste som black box proxy blokk for å sjekke om en IP-adresse er forbundet med en åpen proxy server.
 2. 2
  Andre tjenester som blockscript, blockthatproxy, MaxMind og threatmetrix spore alle typer proxy-servere, inkludert åpne proxyer, HTTP proxyer, SOCKS fullmakter, VPN (virtual private network) servere, SSH tunnel servere, web-baserte proxyer, populære anonymitet nettverk, og tor.