Wkuno

Hvordan vinne i pac mann

Så du ønsker å herske Pac-Man? Så enkelt som dette spillet er, kan det være utrolig frustrerende og utfordrende. Her er noen skritt for å bli den ultimate Pac-Man spiller.

Disse trinnene kan variere avhengig av hvilken versjon du spiller.

Trinn

Hvordan vinne i pac mann. Disse trinnene kan variere avhengig av hvilken versjon du spiller.
Hvordan vinne i pac mann. Disse trinnene kan variere avhengig av hvilken versjon du spiller.
 1. 1
  Hold et øye med alle dine motstandere, for det er bare fire av dem. Hold din nærmeste øye med de nærmeste de. Også holde et øye med Blinky (Red) og Pinky (rosa) som de er den raskeste og mest dyktige. I de fleste Pac-Man-versjoner, vil du gå raskere enn spøkelsene, noe som betyr at den eneste måten de kan ta deg er for deg å gjøre en feil sving, eller for dem å bemektige deg.
 2. 2
  Innse at du er sannsynligvis smartere enn spillet. Den kunstige intelligensen i Pac-Man er veldig rå. Ghosts kan synes å jage deg, men mange ganger de vil ta av på forskjellige baner når de er rett bak deg. Hvis det ser ut som du kommer til å bli innesperret, bevege seg i retning av den ånd som har å gjøre et "valg" om å forfølge deg, eller ta en annen rute. Mange ganger vil du ha flaks. Prøv også å bo i områder med flere misliker og ruter, det er mye enklere for deg å miste forfølgerne her.
 3. 3
  Når du har det grunnleggende ned, konsentrere seg om å samle så mange poeng som mulig. Fjern kartet er en start, men også prøve å samle frukten som vil ved behov vises, samt stalking spøkelser når "slås på". Det er vanligvis en god idé å tømme kartet i kvartalene, ved hjelp av "power-up" prikker når to eller flere spøkelser begynner å samles i ditt område. Ideelt sett bør du vente til det er minst tre spøkelser i ditt område for å bruke en "power-up", siden du samle en økende mengde poeng for hver spøkelse du sluke. Hvis du kan fakke alle fire spøkelser på en power-up, vil du tjene 200, 400, 800 og 1600 eller 3000 punkter (i de fleste versjoner). Ikke kast bort tid jage spøkelser, men husk at hver og en du sluke må reise tilbake til kartet sentrum og deretter tilbake til området ditt igjen for å være en trussel. Derfor bør du gjøre en anstendig innsats for å eliminere truslene i ditt område når den slås opp. Ikke bare prøve å sende dem i motsatt retning.
 4. 4
  Når du spiser et spøkelse på en makt-up, blir det et par øyne, som gradvis jobbe seg til sentrum av labyrinten (fengsel område) til å regenerere. Hvis du avklarer et område nær sentrum av kartet, se på disse øynene! Ikke bli fanget i "fengsel inngang" når et spøkelse regenererer!
 5. 5
  Lær hvordan spøkelsene tror. Det er bokstavelig talt ingen tilfeldigheten til deres bevegelser. De starter hvert nivå sikter til sine respektive "hjem hjørner": Blinky (rød) leder til øverst til høyre, Pinky (rosa) til øverste venstre, Inky (blå) til nederst til høyre, og Clyde (oransje) til nederste venstre. Etter noen sekunder, begynner de jager deg - du vet de har endret taktikk når de gjør en 180 graders sving. Blinky hoder rett etter posisjonen din, leder Pinky for en plass rett foran deg (med mindre du er vendt opp, på grunn av en svikt), Inky hoder for den ene enden av en linje som har en plass rett foran deg som sin senter og Blinky som sin andre enden, og Clyde jager deg hvis han er langt unna, men hoder tilbake til sitt hjem hjørne når du er i nærheten. De vil veksle mellom disse to strategiene gjennom hele nivået, men til slutt slå seg ned på jage deg.

Tips

 • Nivå 21 er den siste unikt bord - alle nivå etter at det er identiske. Når du lære et mønster for å slå det nivået, det er bare en test av utholdenhet for å nå level 256, noe som medførte at spillet raskt blir uspillbar.
 • Du beveger seg raskere når du ikke spiser prikker så hvis du prøver å miste et spøkelse, trenger ikke spise prikker.
 • Hold deg rolig. Til tross for å være så enkel, kan Pac-Man være ekstremt frustrerende, enda mer enn skyttere og andre høyt nivå spill. Fordi spillet er så enkelt, kan du forvente å kaste bort nivået noensinne. Ikke. Bare slappe av og ha det gøy.
 • Ulike versjoner har ulike retningslinjer om når du mottar et ekstra liv. Noen gir deg en etter en bestemt mengde poeng (f.eks 10000), andre etter en viss mengde nivåer (f.eks 3), andre ikke i det hele tatt! Hvis du trenger å samle poeng for å få ekstra liv, sørg for å drepe så mange spøkelser som mulig på en powerup. Hvis du klarer å drepe tre spøkelser på hver oppstart vil du tjene 5600 ekstra poeng per nivå, hvis du dreper alle fire spøkelser på hver powerup du vil tjene 12.000.
 • Ikke bryte tastaturer eller andre gjenstander. Ikke bli avhengig av "høy scoring high" (prøver å få en høy score hele natten når du skal studere eller sover).
 • Hold deg unna de ytterste delene når du navigerer kvadranter.
 • Premisset for Pac-Man er ganske enkel. Du styrer en liten semi-sirkulære karakter som bor i en liten prikk fylt labyrint. Målet med spillet er å spise alle prikkene i labyrinten, og samtidig unngå fangst av en av spillets fire "spøkelser". Spillet er i enkle 2-d, og du kan navigere i labyrinten ved hjelp av de fire himmelretningene (opp, ned, høyre eller venstre). Ved hvert hjørne av labyrinten er en spesiell "power-up"-dot. Å spise dette vil tillate deg å sluke spøkelser for en fastsatt tidsrom (hvor de vil bli blått).
 • The Ghosts bevegelsene er basert på din, så hvis du flytter fyren ned, vil spøkelset følge samme linje, dette nyttig i å forårsake et spøkelse å "ta en annen vei"
 • Få de nederste og øverste hjørnene gjøres raskt. Det er det veldig lett for spøkelser å fange deg her, så komme til og fra disse områdene raskt.

Advarsler

 • I den opprinnelige Pac-Man, kan spillet ikke bli beseiret. På høyre side av den to hundre og femtisjette nivå er et rot av tekst og symboler gjør det nivået uspillbar grunn av en feil med å telle frukt.
 • Ikke bli avhengig av dette spillet.
 • Ikke bryte datakomponenter.
 • Ikke overse venner, familie, kjæreste, etc. for å få en høy score.

Ting du trenger

 • Datamaskin eller Arcade spill.