Wkuno

Hvordan vinne en klage tvist med Verizon Wireless

Hvor mange ganger har du klaget til Verizon Wireless og fått ingensteds? Prosessen listet opp nedenfor vil få deg til den utøvende nivåer som kan og vil gjøre en bedrifts beslutning som er generelt i din favør (forutsatt at klagen er berettiget).

Trinn

Hvordan vinne en klage tvist med Verizon Wireless. Prøv å løse problemet ved hjelp av de vanlige kanaler, men ikke bruk 611 fra din mobiltelefon.
Hvordan vinne en klage tvist med Verizon Wireless. Prøv å løse problemet ved hjelp av de vanlige kanaler, men ikke bruk 611 fra din mobiltelefon.
 1. 1
  Prøv å løse problemet ved hjelp av de vanlige kanaler, men ikke bruk 611 fra din mobiltelefon. Ringe 1-800-922-0204 fra hjemmetelefonen bare. Trykk 1 for engelsk, og trykk på 2 for å snakke med en representant. Skriv inn ditt mobilnummer. Deretter trykker du på null for en agent.
 2. 2
  Vær forberedt. Det er den beste kundeservice på planeten når det kommer til problemløsning. Kundeservice vil tillate deg å snakke med det de kaller veiledere men de er bare herliggjort kundebehandlere som vil fortelle deg noe for å få deg av telefonen.
 3. 3
  Unngå uhøflig oppførsel, banning eller rope til alle tider. Forekomsten vil bli notert på kontoen din. Når kontoen er merket blir det svært vanskelig å bli hørt, tatt på alvor eller avansert til noen i ledelsen. Fra det punktet du blir sett på som en trouble maker eller en fornærmende klient, og du vil ikke motta den fordelen av tvil eller mer enn nødvendig vanlig høflighet.
  • Prøv å være altfor høflig og takknemlig. Hvis du virker hyggelig, takk selv de nedre folk på totem pole for å lytte, gi råd eller bare å være hyggelig om situasjonen de vil være mer tilbøyelig til å fremme klagen din.
 4. 4
  Gi din trådløse nummer til agenten. Be dem om å bekrefte beløpet. Når agenten har sett din konto og bekreftet saldoen, har de inngått konto databasen og dette til slutt etterlater et revisjonsspor for hvem du har snakket med og når. (Hvis du er i en faktura for å få saldoen du trenger å snakke til bolig, tast # BAL fra din mobiltelefon, eller besøke verizon.com huske verizonwireless.com og verizon.com er to forskjellige nettsteder)
 5. 5
  Forklar din tvist og be om en kreditt eller justering, hvis forespørselen er avvist, be om en ledelse person. I mange tilfeller må du vente en dag for en samtale tilbake. Det er greit, bare være tålmodig. (Hvis du er en en regning kunde og ber om kreditt på den trådløse regningen vil du enten må vente til justering vises på neste setning eller plassere et krav med bolig. Når innrullert i en proposisjon bolig er å betale trådløse regningen på kundene vegne og videresender til deg for refusjon. alle betalinger forfaller til bolig og ikke trådløst når registrert med en regning)
 6. 6
  Hvis du kommer ingen vei med agent eller manager som til slutt ringer deg tilbake, her er kicker:
 7. 7
  Fortell dem at du ringer dem som en siste utvei for å innlevering i "din by eller bygd navn" sentrale distriktet små krav domstol. Fortell dem at du ønsker å unngå bekostning og stresset med Verizon å måtte sende en juridisk representant til byens rettssystemet.
  • Det kan være lurt å gjøre disse samtalene når du kan sitte, ta notater og vente på vent. Unngå å ringe når du er på reise eller har noe som venter. Du kan få koblet til ledelsen som du kjører inn i et møte eller slippe samtalen.
 8. 8
  Ber om at eventuelle avtaler inngått over telefon er dokumentert til din konto. Underlings vil ofte gi løfter for å få deg av telefonen og ikke oppmerksom på kontoen unntak eller avtaler. Ikke være stygg eller spydig, men be dem om å "lese notene til kontoen til deg". Dokumentere navn, datoer og klokkeslett som er involvert i hver samtale, av hvem du snakket med og hva som ble sagt. Få siste navn, saksnummer og være flittig til å skrive ned informasjonen ned.
 9. 9
  Ikke nøl med å sende inn en liten hevder søksmålet hos din lokale tinghuset hvis de ikke gir deg det du ønsker. Du trenger ikke en advokat! Det koster vanligvis mindre enn 180€ å innlevere en klage. Når du filen, vil du få en domstol dato og Verizon Wireless vil bli varslet samme dag du får din "date" i posten.
 10. 10
  Vær tålmodig! De vil ringe deg. Ikke bli grådig. Hvis de (Verizon Wireless) har gjort urett mot deg, vil de gjøre det riktig. Hvis du bare å være en smerte i baken, de, og domstolene, vil se rett gjennom deg.
 11. 11
  I desember 2008, Verizon Wireless pay-as-you-go priser på 99 cent for en dag med bruk pluss 10 cent per minutt, var det laveste prisnivået, men Verizon Wireless kundeservice representanter insisterer du kan ikke endre fra en "post- betale "-kontoen til en" pre-pay "-konto uten lidelse et telefonnummer endring. Utforsk In-puls plan av deres, men utforske konkurrenter også planer om, å bli kjent med tilgjengelige tilbud i mobiltelefon markedet. (Kundene er i stand til babord en etterskuddsbetaling nummer til en pre-betalt mobiltelefon bare huske på hvis du er i kontrakt med et innlegg lønn tall som ved porting nummeret ditt til en forhåndsbetalt telefonen vil resultere i å bryte den kontrakten og kan føre til tidlig avslutning avgift)
 12. 12
  Fordi Verizon Wireless har et omfattende antall fakturerbare funksjoner og alternativer, fortjener en grundig gjennomgang av sin detaljerte månedlige regningen din oppmerksomhet. (Du har 120 dager å bestride noen fakturering)

Tips

 • Ha respekt.
 • Være rimelig; være svært rimelig.

Advarsler

 • Ikke over-demand.
 • Ikke true dem.