Wkuno

Hvordan utløse grønne trafikklys

Hvis du eller noen du kjenner eier en, en, en sykkel, eller til og med en liten bil, har du sikkert lagt merke til at det er lett å bli sittende fast ved trafikklys. En forståelse av hvorfor det skjer kan avsløre noen metoder som vil hjelpe slå noen røde lys til grønt. Dette vil spare tid, gass og frustrasjon av deg å ikke ha du vente hva som virker som en evighet ved rødt lys som ikke har noen pågående trafikk.

Trinn

Hvordan utløse grønne trafikklys. Forstå hvordan "demand-aktiverte" trafikk-signaler fungerer.
Hvordan utløse grønne trafikklys. Forstå hvordan "demand-aktiverte" trafikk-signaler fungerer.
 1. 1
  Forstå hvordan "demand-aktiverte" trafikk-signaler fungerer. Dette er trafikklys som bare vil slå grønt når et kjøretøy er detektert, vanligvis for å tillate bilen å krysse en gate eller foreta en venstresving. På problematiske trafikklys, se etter en løkke av tråd begravet i asfalten av veien nær stopplinjen. Dette kalles en "induktiv sløyfe trafikk detektor" som fungerer litt som en metalldetektor, sensing noe ledende metall (aluminium, stål, jern, etc.). Noen ganger er disse sensorene feilaktig utformet eller justeres, og slik at de ikke plukker opp på tilstedeværelsen av et mindre kjøretøy. Disse sensorene ikke detektere vekten av et kjøretøy, men snarere sanse hvor mye det forstyrrer et elektromagnetisk felt. Når den er utløst, vil signalet begynne lyset bytter prosessen ved hjelp av forhåndsprogrammerte regler (innen 30 sekunder, vanligvis mindre). "Større" eller mer merkbar biler ikke forårsaker lyset for å slå raskere - bilens enten turer på bryteren for å starte prosessen eller ikke. Det finnes måter å gjøre deg mer synlig for å hindre vente på ubestemt tid.
 2. 2
  Observere formen på teleslynge og plassere sykkel, scooter eller motorsykkel tilsvarende. Hvis du fortsetter å treffe en problematisk lyskrysset på en daglig basis, ta deg tid til å undersøke området der du sitter fast. Se etter "sawcuts" eller linjer som viser hvor løkken ble satt inn. Det er tre vanligste sett former, og måten du plassere en to-hjuls kjøretøy over dem kan påvirke hvorvidt det blir oppdaget. Hvis du ikke kan se omrisset av loopen (for eksempel hvis veien var repaved) prøver begge teknikkene og se hvilken som fungerer.
  • Dipol sløyfe - Sett begge hjulene direkte på en av de sawcuts på enten høyre eller venstre. Hvis du fortsatt ikke registrert, helle litt mot sentrum.
  • Kvadrupol sløyfe - Plasser begge hjulene på midten sawcut, som har to ledninger og er mer følsom. Hvis trafikken lyset ikke forandrer seg, helle litt mot den ene av de ytre linjene på hver side.
  • Diagonal kvadrupol - Designet for å sans to-hjulinger lettere. Dersom et tohjulet kjøretøy ikke er detektert, kan følsomheten av sløyfen være for lav generelt.
  • Du vil også finne løkker kutte i asfalten. "Pakk" sykkelen din så mye som mulig rundt omkretsen av loopen, plassere begge hjulene på kuttet. Prøv å plassere den største metallic stykke sykkelen oppå der løkken skjærer w / en annen kutt som fører til en tilstøtende loop, eller ved siden av veien til den svarte boksen som huser hjernen som regulerer lysene: dette er typisk hvor den sterkeste felt genereres.
  • Mange kommuner legger markeringer på bakken for å vise hvor du vil plassere forhjulet av to-hjuls kjøretøy for å finne den på den mest effektive sted å utløse grønt lys. Disse merkene, når de eksisterer, er spesielt nyttig når gaten er repaved, og kutt i asfalten er ikke lenger synlige. Se etter en liten "T", eller en liten "X"-form i hvit maling, vanligvis på høyre hjulet spor av kjørefelt, rett i krysset (etter hvert, før gangfeltet.)
 3. 3
  Fest neodymmagneter til kjøretøyet. Mens det er vesentlig debatt om hvorvidt en magnet kan forandre det elektromagnetiske feltet på en måte som utløser sensoren, siden sensorene bruke signalfrekvenser i de mange tusen Hertz, ikke DC. Du kan velge å gi det en sjanse. Du kan kjøpe en kommersiell magnet eller lage din egen.
 1. 1
  • Hvis du gjør din egen magnet trigger, være svært forsiktig når du håndterer dem som de er veldig sterk. Bruk vernebriller ved håndtering av dem fordi de er veldig skjør, og hvis de smeller sammen eller mot en annen overflate, kan et stykke magnet lett komme i øyet. Beskytt magneten før det utsettes for vær og vind (f.eks sette den i en forkrommet pille holder med en gummi ring). Aldri bringe disse magnetene nær alle som har en pacemaker (den sterke magnetfelt kan forstyrre driften), barn (som kan få fingrene i klem mellom to magneter, ingest en, eller få en delt i øyet), disketter, kreditt kort, magnetiske ID-kort, kassetter, videobånd, TV, videospiller, dataskjermer, eller andre elektroniske apparater.
  • Sett magneten tilfelle til bunnen av kjøretøyet med epoksy-lim eller skruer. Hvor du plasserer den på en bil vil avhenge av hva slags løkke du har en tendens til å komme over. Hvis du ønsker å dekke alle baser, sted magneter langs midten og sidene (i tråd med hjul). Hvis du brukte epoxy lim, la det tørke og sjekk at magneten er sikker regelmessig - du ønsker ikke denne magnet som flyr ut av bilen på 70 miles i timen på motorveien.
  • Hvis du kjører en to-hjuls kjøretøy, kan du feste magneten på skoen med epoxy lim, slik at når du trekker opp til et kryss, er du i stand til å få øye på ledningen og sette skoen rett over den med magneten.

Alternative metoder

 • Trykk på kryss med fotgjengerovergang knappen. Hvis krysset har et kryss med fotgjengerovergang, kan du la din motorsykkel / scooter / sykkel og presse fotgjengere 'kryss med fotgjengerovergang knappen for å tvinge lysene til å sykle. Dette er imidlertid ikke kan være lovlig eller trygt.
 • Rapporter lyskrysset. Hvis ingen av de ovennevnte metodene fungerer, er det sannsynlig at sensoren er dårlig innstilt eller ødelagt. Uansett, må problemet tas opp.
 • Trykk på startknappen Hvis du er på en motorsykkel du kan trekke i clutch, stoppe motoren, og trykk motoren startknappen. Starteren er drevet av en elektromagnetisk motor, skape mer magnetisk energi og tripping sensoren.

Tips

 • Det er elektromagneter som du kan kjøpe for å feste til undersiden av motorsykler som ble laget spesielt for å hjelpe utløse sensorene.
 • Du kan berge meget kraftige magneter fra gamle harddisker. Ta av dekselet og deretter de runde platene. Magnetene vil være i hjørnet. Din skrutrekker vil finne dem raskt. Du vil sannsynligvis trenge en Torx driver for å fjerne de spesielle skruer. Torx bits er tilgjengelig på de fleste bildeler og jernvareforretninger. Disse magnetene er bundet til en metallplate som du kan bruke til å feste magneten til bilen din.
 • Forsikre deg om at signalet er på en deteksjon system. Ikke alle trafikk-signaler aktiveres av detektorer, som de fleste er på en timing system.
 • Lokale lover kan tillate deg å krysse et kryss etter stopp hvis trafikken sensoren ikke registrerer ditt nærvær. Sjekk med de lokale myndighetene.
 • Hvis du har et grønt lys, ikke somle! Det tar bare omtrent tre sekunder for et signal aktuator å avgjøre det ikke er mer trafikk venter på å komme gjennom krysset fra din retning. Hvis du er treg til å flytte, vil aktuatoren snu bryteren, og du vil være stirrer på et rødt lys igjen på kort tid. Og det vil ikke gjøre noen bak deg veldig glad.
 • I Storbritannia, ikke la et gap lenger enn en og en halv bilens lengde ved start etter å ha blitt holdt av et rødt lys fordi datamaskinen er nesten alltid programmert til å oppfatte gapet og slå lysene tilbake til rødt..... du kan komme gjennom på gult, men du vil slutte følgende drivere. Hvis du ser trafikklys på en landlig vei med sensorer noen vei tilbake kan du satse de er programmert til å gå til rødt hvis du overskrider grensen på den strekningen. Svaret er å holde seg innenfor grensen for omtrent en halv kilometer før lysene. Hastighetsgiver som dette, med nedgravde detektorer er også ansatt ved ulykke blackspots å analysere årsaken til ulykker som har funnet sted.
 • Noen trafikk signaler bruke video kamera detektorer i stedet. Hvis du er på en to-hjuls kjøretøy, kan du prøve å slå til siden for å øke synlige overflaten. Hvis dette ikke fungerer, eller en bil er ikke å bli oppdaget, rapportere det til riktig avdeling.
 • Putting din motorsykkel eller scooter sidestand ned direkte på teleslynge noen ganger vil fungere. (På noen motorsykler, vil sette foten ned mens motoren er i gang, og overføringen er i gir få den til å skjære av som en sikkerhetsforanstaltning.)
 • Ved å flytte kjøretøyet frem og tilbake og / eller starte en elektrisk eller elektrisk motor kan påvirke det magnetiske feltet nok til å utløse lys.
 • En rekke lokalsamfunn i Europa, blant annet Bakersfield, California, Santa Cruz, California; Chico, California, og Santa Clara County, California, har vedtatt retningslinjer for å utforme og tilpasse all trafikk signal sensorer for å oppdage sykler.

Advarsler

 • Nærmer utrykningskjøretøy (hovedsakelig Brannvesenet biler og ambulanser) kan overstyre den normale mønster av trafikk-signaler i enkelte tilfeller. Både utrykningskjøretøy og trafikken signal må være utstyrt med de riktige enheter, og bare noen byer og enkelte kryss har slike enheter installert. En av de vanligste er "Opticom" system, i utgangspunktet anerkjent som en svært rask blinkende hvitt strobe lys montert på eller nær toppen av utrykningskjøretøy (ikke "parykk-logre" blinkende high-hovedlys). En liten mottakerenheten montert på trafikken signal pol mottar "strobe-koden" og snur trafikklys grønt for den nærmer utrykningskjøretøy og rødt i alle andre retninger. Slike systemer har vist seg å redusere trafikkulykker og skader / dødsfall involverer utrykningskjøretøy samtidig forbedre responstiden til livstruende kriser. Vanligvis kan utrykningskjøretøyer bare ta kontroll over skjæringspunkter trafikklys hvis de er på reise i en beredskap modus - med alle nødlys aktivert og sirene høres. Når den nød-kjøretøyet tilbakelegger gjennom krysset, returnerer trafikk-signal til sin normale mønster. I noen tilfeller Opticom-systemer også brukes til å hjelpe kollektivtransport kjøretøyet beveger seg gjennom kryss raskere og øker deres effektivitet og pålitelighet. Når Opticom aktiveres ved en av disse kjøretøyene, preempts det normale sekvensering av trafikken signal, men kan ikke gjøre alle andre retninger rødt.
 • Ikke alle byer har "demand-aktiverte" trafikk-signaler. Ikke forvent at dette skal fungere til enhver tid.

Ting du trenger

 • Neodymmagneter eller en brukket / ubrukt harddisk (som inneholder neodymmagneter), med trekkraft på £ 6 hver.
 • Roll av kraftig utvendig montering tape.
 • Beskyttende dekke for magneten (e).