Wkuno

Hvordan unngå å bli utestengt på Soulseek

Soulseek, noen ganger forkortet til slsk, er, i hvert fall sammenlignet med andre Peer-to-Peer-nettverk, en tett sammensveiset samfunn av musikk entusiaster og sine verdifulle samlinger. Det er et flott sted for å skaffe musikk og du kan selv finne du vil få en venn eller to, men de fleste vil ikke tolerere du for lenge med mindre du deler. Hvis du har vært "forbudt", og du er ikke sikker på hvorfor så er du antakelig ikke dele noen filer. Du tror kanskje du deler filer, men sjansene er du ikke, og ikke engang klar over det. Legge deg selv til "Brukerliste" vil tillate deg å raskt sjekke og se om du deler filer, og tillater deg å se hvordan de ser ut til andre i samfunnet. Du kan også se hvordan "Bruker Info" vises, og bruke "Merknader til bruker" for å gjøre notater til deg selv. For å utelukke dette som grunn for å bli utestengt, prøv disse få skritt.

Trinn

Hvordan unngå å bli utestengt på Soulseek. Høyreklikk hvor som helst i bakgrunnen på din "user list", og velg "Legg til bruker".
Hvordan unngå å bli utestengt på Soulseek. Høyreklikk hvor som helst i bakgrunnen på din "user list", og velg "Legg til bruker".
 1. 1
  Høyreklikk hvor som helst i bakgrunnen på din "user list", og velg "Legg til bruker". (Din "user list" er den øvre delen av høyre del av din slsk vindu)
 2. 2
  Skriv inn ditt brukernavn i nøyaktig. Alle har en unik ID som er "case sensitive"
 3. 3
  Du vil vises i din egen bruker liste med et blått ikon ved siden av navnet ditt (som indikerer at du er online). Antall filer du deler vises til høyre for brukernavnet ditt. Hvis ikke vises noe nummer, og du ikke har lagt til andre brukere på listen din, vil du ikke ha andre til å sammenligne din til.
 4. 4
  Høyreklikk på brukernavnet ditt og velg "Bla gjennom filer"
 5. 5
  Dette vil få opp et nytt vindu. Hvis det står "Ingen filer delt", er du definitivt ikke konfigurert til å dele og blir trolig å bli utestengt uten selv å vite det.
 6. 6
  Gå til alternativer-menyen og velg "fildeling konfigurasjon" å dele filene dine.
 7. 7
  Klikk "legg til delt mappe" og et vindu inn i datamaskinen vises. Du blir nødt til å navigere til musikkfiler (vanligvis din "My Shared Folder" eller "Mine Music Files" med mindre du har valgt en annen plassering). Velg en mappe hvor du har vært lagring av musikk. Gjenta hvis du har mer enn én mappe. Du kan dele mange mapper, fra ulike steder, men du må legge dem individuelt. Når du har gjort dette, må du la slsk nullstille seg selv.
 8. 8
  Koble bruke tilkoblingen menyen, og deretter koble på samme måte. Nå venter et øyeblikk for slsk å indeksere filene dine, og en rekke vises ved siden av brukernavnet ditt.
 9. 9
  Bla gjennom dine egne filer på nytt for å se hvordan de ser ut. Noen skriver meldinger om deling i titlene på mapper, andre organisere sine filer etter type eller alfabetisk. Uansett hvordan du organiserer filene, er det en god idé å bla gjennom dine egne filer på denne måten. Du vil se om du deler filer du ikke ønsker å dele (som programfiler), og du kan sørge for at det ser ut slik du vil ha det til. Tilbake hver gang på en stund å få noen problemer.

Tips

 • SoulSeek brukere har ofte sine egne, idiosynkratiske regler for nedlasting fra dem. Det er en god idé å alltid sjekke en brukers "Bruker Info" før du begynner noen nedlasting. Bare høyreklikk på filnavnet (fra et søk) eller brukernavn, og velg "Get User Info" fra pop-up menyen. Hvis du ikke ønsker å gjøre dette (det kan ta mye tid - noen brukere synes å ønske å skrive bøker i sin brukerinformasjon), er en ganske trygg policy å ikke laste mer enn ett album per dag fra en bestemt bruker. Hvis brukeren har mye materiale som du ønsker å laste ned, legge dem til din brukerkonto listen slik at du enkelt kan finne dem i fremtiden. Se neste trinn for hvordan du gjør dette.
 • For å legge andre til "user list", høyreklikk på en søkte fil eller overføring, og velg "Legg til liste". Du kan like gjerne fjerne personer fra denne listen. Hvis du finner noen med musikken du ønsker, eller en god forbindelse til deg (i D / L hastighet eller K / sek kolonner) er det en god idé å legge dem til i listen for fremtidig referanse
 • For instruksjoner med bilder på å sette opp mapper, besøke "Soulseek Guide for Dummies" på http://faq.slsknet.org/index.php?action=artikel&cat=266083&id=40&artlang=en
 • Bildene er for Windows XP, men det vil være nyttig for deg lese selv om du har en tidligere versjon av Windows.
 • Hvis du bestemmer deg for å forby en annen bruker, send dem en melding og la dem vite. Mange SoulSeek brukere er ikke veldig datakyndige, og kunne bruke litt hjelp. Hjelpe noen ut ved å spørre om de vet at de ikke deler. Hvis du ikke ønsker å gå dem gjennom det, henvise dem til denne siden. De fleste har ingen anelse om at de ikke deler.
 • Hvis du fortsatt synes at du blir utestengt etter å dele filene dine, kanskje denne siden vil hjelpe. Hvordan optimalisere Soulseek for nedlasting av musikk

Advarsler

 • Aldri kø opp mer enn et album eller to fra en enkelt bruker på en gang. Gjør du det er uhøflig og egoistisk. Siden Soulseek er først til mølla serve, kø for mye kan hindre andre fra å laste ned fra den brukeren.
 • Du kan høyreklikke for å "Get User Info" som åpner opp et vindu der folk ofte forlate regler som å ære når du laster ned fra datamaskinene sine. Ikke alle gjør dette, men det er en god vane å komme inn.