Wkuno

Hvordan trene angrep, styrke og forsvar på runescape

RuneScape spillere, er denne guiden perfekt for nybegynnere til proffer på RuneScape.

Trinn

Hvordan trene angrep, styrke og forsvar på runescape. Begynne å drepe kyr.
Hvordan trene angrep, styrke og forsvar på runescape. Begynne å drepe kyr.

Angripe

 1. 1
  Begynne å drepe kyr. De bør være ganske enkelt. Etter den tid har du fem angrep kjøpe en stål sverd for mellom 140-300gp.
 2. 2
  Begynne å trene på nisser lv 0,2 du er 5/1 nivåer høyere enn dem (fremdeles ha mat) Hvis du tilfeldigvis går tom for reker gå tilbake og fisk eller hvis du fisket mye få en full oversikt over reker.
 3. 3
  Når du får 10 angrep kjøpe en sort langt sverd. Trene på Cows. Gjenta denne prosessen til du har 20 angrep. Kjøp en Mithril Scimitar (Hvis ikke rik sjekk plukke opp sine huder og tan dem). Deretter begynne å trene på munker (ingen mat påkrevd) Hold gjør dette til du har 30 angrep. Kjøp noen steinhard våpen.
 4. 4
  Tog på bakken kjemper (LOBSTERS er foreslått) fortsette å gjøre dette til 60 angrep. Congrats du er nå tilgjengelig for bruk rune våpen og drage våpen.
 5. 5
  Attack eksperimenter disse er gode fordi de har så mye hk tog på disse frem til level 90.

Styrketrening

 1. 1
  Nivå 1-8: toget på rotter og du vil hele tiden drepe dem lett, og du vil få exp fort.
 2. 2
  Nivå 8-23: Tog på nisser eller kyr og få litt mat. For kyr, drepe i Lumbridge og banken sin kuskinn. Selge på Grand Exchange, og du vil få en god sum penger. Kjøp noen anstendig rustning og våpen på deg nivå. (Mithril).
 3. 3
  Nivå 23-30: Ta 10 gp med deg og halve beholdningen av mat. Ørret anbefales. Gå til Al Kharid og tog på lvl.9 krigere i hovedbygningen.
 4. 4
  Nivå 30-35: Train på zombier i draynor rennesteinen, trenger du en god mengde laks.
 5. 5
  Nivå 35-41: Gå til varrock og tog på vaktene. Nå bør du ha minst to steinhard rustning stykker og en str. amulett. Eller, hvis angrepet er 40 investere i en rune scimitar. Hvis ikke, hold deg til en steinhard scimitar eller stridsøksen.
 6. 6
  Nivå 41-53: Train på bakken gigantene.
 7. 7
  Nivå 53: Nå skal du ha fullført drage slayer og du har full rune og rune scimitar.
 8. 8
  Nivå 53-65: Train på moss gigantene på Crandor. Du kan komme dit ved å angi vulkanen i karamja. Før du går til Crandor fisk en full oversikt over hummer og koker dem. Deretter går du begynne å trene.
 9. 9
  Nivå 65-75: Du bør være medlem nå. Trene på edderkoppene i Stronghold of Security.
 10. 10
  Nivå 75: Nå skal du ha anstendig rustning, minst noen biter av dragen, eller hvis du har råd til det - gravhaugene / tredje alder. Et våpen som en pisk / Godsword er også anbefalt. [Du kan bruke en pisk til å trene styrke, men er ekstremt treg og tog angrep, styrke og forsvar alt på en gang og en gs er å bremse ad scimi er det beste alternativet]
 11. 11
  Nivå 75-85: Hvis du har gjort ape galskap, gå tog på ape vakter, bør du be kjempe mot dem.
 12. 12
  Nivå 85-99: Armored zombier er det beste her, for makten utjevning, ellers slayer er et godt alternativ.

Trening forsvar

 1. 1
  Start ut ved å drepe kyr for kontanter. Når du har selger en full oversikt over cowhides dem. Kjøp full jern for 700 og kjøpe en jern våpen.
 2. 2
  Drepe goblins inntil 5 forsvar. Gjør det samme prosess for kontanter før 10k kjøpe fulle stål 2k-4k og holde våpenet.
 3. 3
  Drepe munker og holde drepe til du kan bruke Mithril, som er 8k-9k.
 4. 4
  Tog på barbarene tog der haakon og lv,15-17 barbarer er. Holder på å gjøre dette igjen og igjen Til kan du bære sin sak. En metode for å få nok penger til steinhard er å selge normale logger, som selger for 77gp.
 5. 5
  Tog på vakter inntil 40 forsvar og deretter bakken gigantene inntil 60 forsvar. Gjør dragedreperen hvis du ønsker og kjøpe rune platebody fra GE for rundt 50k eller fra oziach for 65k.

Tips

 • Et annet bra sted å trene styrke, angrep og forsvar er i høyborg av sikkerhet i barbar landsby. Gå ned til tredje nivå og finne en stor grop fylt med gigantiske edderkopper (nivå 50). Edderkoppene her ikke har godt forsvar og er aggressive, noe som sparer deg noen klikking. Men husk å ta med mat, fordi de konsekvent treffer 5-tallet og 6-tallet. Hvis du er høyere nivåer deretter drepe Ankous lvl 86 i rommet på det siste nivået i SOS.
 • Lytt til musikk på en MP3 eller iPod hvis du blir lei, eller åpne en annen fane og se en video på YouTube eller noe.
 • Hvis du er ferdig med the Dragon Slayer søken du kan gå gjennom en vegg i vulkanen for å nå et lite område som har 5-6 mindre demoner, men det er bedre å kjempe mosen gigantene i ørkenen rift på nivå 16 villmark i vest siden av å stjele etableringen mini-game.
 • Mens du spiller hvis du blir lei kan du se på andre guider på internett for flere måter å trene alle typer ferdigheter når du oppnår dine mål.
 • Muligens det beste stedet å trene er på banditter: Bruk bønn rustning og ta 10-20 bønn potions. Kontroller at du har auto gjengjelde på!
 • Ikke ta rares med mindre du har reservedeler i banken din eller er du virkelig rik.
 • Hvis du ønsker, kan du bruke hummer.
 • Bland opp treningen.

Advarsler

 • Hvis du dør mens du kjemper deg vil bare holde tre mest verdifulle elementer. Hvis du dør, må du starte på nytt ved å få mer penger.