Wkuno

Hvordan tjene penger på runescape som en nivå 3

Du har nettopp gjort RS tutorial med Sir Vant og kom inn fastlandet i RuneScape, men ikke sikker på hvordan å få penger. Det er vanskelig for deg å oppnå dette. Hvis du er en ny person til RuneScape eller har opprettet en annen konto, men ønsker å få bivirkninger ferdigheter på et nivå 3 karakter, er dette artikkelen for deg.

Trinn

Hvordan tjene penger på runescape som en nivå 3. Gjør rune mysterier søken.
Hvordan tjene penger på runescape som en nivå 3. Gjør rune mysterier søken.

Runecrafting

 1. 1
  Gjør rune mysterier søken. Nå kan du grave rune essens, og håndverket runer. Hver gang du tar en last til Air Altar, vil du få et nivå til ca 15, noe som betyr ild rune tid! Du kan også lage sinn, men se opp - alteret er 4 ruter fra Wilderness.
 2. 2
  Hvis du er medlem, senere kan du lage natur, kaos, og andre, og du kan min ren essens.
 3. 3
  Hvis du er en gratis spiller, og du er bare i det for penger, bo med luft runer og selge dem for 15-20gp, spesielt til Pking trollmenn i villmarken. Hvis du ikke er bare i det for pengene, håndverk hva runer du trenger og trene med dem for å få opp den magiske nivå. Runecrafting gjør magi mye billigere. Hvis du har lyst til å få mer penger uten å trene dine statistikker, gå til world 16 og be om hjelp fra en person som sier 8x 9x eller 10x deretter lage dine runer. Dette fungerer bare på verdens 16 og du må være på luften tempel.

Jakt (medlemmer)

 1. 1
  Få medlemskap og gå nord for rellaka til snødekte området med de riktige verktøyene for å fange kebbits. Følg polare kebbits og selge sine pelsverk for 1.8K omtrent hver. Jakte disse før 33 nivå
 2. 2
  Deretter går jakten brodd-tailed kebbits i feldip åser til level 47.
 3. 3
  Deretter går du til ørkenen og jakten oransje salamandere til level 65 år. Du trenger 5-6 stykker av tau for dette. Det er der pengene kommer inn
 4. 4
  Få noen boks feller og hodet tilbake til feldip hills igjen og ta røde chinchompas, som selger for ca 850 gp hver. De stakk, så du slipper å banken hver tur.

Drage lær

 1. 1
  Grab 3 mil og går i G. E.
 2. 2
  Kjøp 500 drage huder og gå til garveri
 3. 3
  Så gå til G. E og selge dem.

Tips

 • Trene på lave monstre og få nivået opp. Det er fint å ikke bli kalt en noob, og å være et høyere nivå (kamp eller andre) kan gjøre spillet mer moro.

Advarsler

 • Fall for "noob" handler, noe som betyr at noen kan ikke svindel, og dra nytte av tingene dine på grunn av nybegynner nivå du er på.
 • Også den andre handelen vinduet og sjekk nøye at alt er riktig.
 • Hvis du jakter chinchompas, høyreklikker du chinchompas du har fanget.

Ting du trenger

 • Veldig grunnleggende elementer (liten netto, kniv, tinderbox, etc), ting som du får i Tutorial Island.
 • Oppgraderbare ferdigheter nødvendigheter (vedhogst øks, gruvedrift hakke, etc).
 • En øks. Dette vil være svært nyttig for kanoer. (Du kan ikke bruke en kano hvis du har en kjent eller en katt som følger deg, bare plukke den opp).